• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende eşimle konuştumm canı sıkkın yaa:43::43:
nöbetçi çavuş yaptılar akşam 7 sabah 7 nöbet tutuyor..sabahları uyuyor ama..
Bu nöbeti komutanlarla beraber tutuyor.Hergün başka komutan çok kıl olanlar varmış sinirllerini bozuyorlarmış..Bölük komutanı sölicem dedi yapamayorum die inşallah alırlar o görevden kızlar dua edin kocişim için..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmmm rahat etsin kocişşinnn

bende eşimle konuştumm canı sıkkın yaa:43::43:
nöbetçi çavuş yaptılar akşam 7 sabah 7 nöbet tutuyor..sabahları uyuyor ama..
Bu nöbeti komutanlarla beraber tutuyor.Hergün başka komutan çok kıl olanlar varmış sinirllerini bozuyorlarmış..Bölük komutanı sölicem dedi yapamayorum die inşallah alırlar o görevden kızlar dua edin kocişim için..

yasmiin umarrıım alırlarr çawuşluuuk zor zanaaat yaa....duaa ideriiiiz...

yasmiin umarrıım alırlarr çawuşluuuk zor zanaaat yaa....duaa ideriiiiz...

ya onun problemi uykusuzluk falan nöbet falan deil..
onun sıkıntısı komplekslilerle uğraşmak haksızlığı falan hazmedemez lafını gediğine koyar ben ondan korkuyorum..

jasmincimm inşallah alırlar çavuşluktaan:50:
benim aşkımı da santralden alsınlar lütfen lütfen ya, santraldeki 2 uzun dönem asker aşkımın arkasından iş çevriyor. :63:

:22:
jasmincimm inşallah alırlar çavuşluktaan:50:
benim aşkımı da santralden alsınlar lütfen lütfen ya, santraldeki 2 uzun dönem asker aşkımın arkasından iş çevriyor. :63:

inşallah cnm hem senin hem benimkini alsınlar..
gözü körolasacısalar ne iş çeviriolar eniştemizin arkasından..:22::22:

:22:

inşallah cnm hem senin hem benimkini alsınlar..
gözü körolasacısalar ne iş çeviriolar eniştemizin arkasından..:22::22:

biraz karışık canım ya, şimdi benimki önce kuryeydi, kuryelik kalkınca santrale verdiler ama resmi olarak değil. asayiş eri olarak gözüküyor şu an. santrale yardım ediyor sadece. santraldekiler normalde nöbet tutmaz, devriyeye çıkmaz, olaya gitmez. ama benim aşkım hepsini yapıyor, bi de santralde çalışıyor. bu 2 çocuk demiş komutana sekizer saat bölüşelim santrali, normalde o ikisi onikişer saat çalışıyor, aşkıto gündüz yardım ediyor.
şimdi bu çocuk hepsini nasıl yapsın. hem nöbet,hem devriye, hem olay,hem santral yazık değil mi ama.

biraz karışık canım ya, şimdi benimki önce kuryeydi, kuryelik kalkınca santrale verdiler ama resmi olarak değil. asayiş eri olarak gözüküyor şu an. santrale yardım ediyor sadece. santraldekiler normalde nöbet tutmaz, devriyeye çıkmaz, olaya gitmez. ama benim aşkım hepsini yapıyor, bi de santralde çalışıyor. bu 2 çocuk demiş komutana sekizer saat bölüşelim santrali, normalde o ikisi onikişer saat çalışıyor, aşkıto gündüz yardım ediyor.
şimdi bu çocuk hepsini nasıl yapsın. hem nöbet,hem devriye, hem olay,hem santral yazık değil mi ama.

hakkatten yazık yaa bitsinde kurtulsun canlarımız yapmadıkları iş kalmadı yaa.napalımm bizde moral verelim yardımcı olalımda çabuk geçsinnn şu 26 gün..

günaydıın kızlarrr....güne kötü haberlerle başladım ama :( 4 saattlik nöbeti sewgilimin 8 saate çıkarılmışşş...yazık ama yaa:(( çocuk daha normal dik duramıo sekiz saat napar hiç insaf yook ya :( danışmaya koycakları normal adam yok die böle yapmışlarr...bende dediim sende deliiir:))

günaydıın kızlarrr....güne kötü haberlerle başladım ama :( 4 saattlik nöbeti sewgilimin 8 saate çıkarılmışşş...yazık ama yaa:(( çocuk daha normal dik duramıo sekiz saat napar hiç insaf yook ya :( danışmaya koycakları normal adam yok die böle yapmışlarr...bende dediim sende deliiir:))

günaydın canımm...benimkinin de nöbetleri coştu bu sıralar günde 10 dk ancak görüşebiliyoruz..başa döndükk sanki ilk günlerdeki gibi bi yogunluk.. görüşememek..cep telefonunuda dışarı çıkardı çok arama yapıyorlarmış..ankesörlüden konuşuyoruz ama hiç bişey anlaşılmıyo ondanda yaa :43::43:

tek tesellimiz şafagın eriyip gitmesii...
25 erzurumm başka yokk :72: :72: :72:

Back
X