• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende bir 339 yareni olarak yemin törenine kadar gitmeyi düşünmüyorum daha zor olur diye gidersem ayrılamam.Gittiğinden beri kolum kanadım kırık gibi kim ararsa ağlıyorum evimin içi bomboş eşyalarını görüp ağlıyorum herşey o gün akşam gitmeden önce bıraktığı gibi duruyor hiç birşeyin yerini değiştirmiyorum offffffff ama dayanıcam biteceeeeeeekkkkkkkkkk.

ilk zamanlar öyle oluyo daha zor geliyo ama bi şekilde alışıyosun ben hala inanamıyorum 20lere düşcez yakında canım allah sabır versin..

oo minacımm şafak kaç bakimm :1:

daisybety oo mina bizi unuttun mu yaa..naptın bakalım sizinn askerlik bittimi yoksaaa :))

kıslaaaarr unutmadım tabiki sizi yaa işlerden giremiyorum bu ara:(
amaa tabiki aklımdasınız:)

benim canım balımmmmm salı günü askerliği bitiriyor inşallah...
bugün tam 1 hafta oldu hala hastanede...
ama konuşuyoruz iyiymiş çok şükür:)
o iyi olsunda zaten bu kadar bekledik birkaç gün daha bekleriz...

daisybety oo mina bizi unuttun mu yaa..naptın bakalım sizinn askerlik bittimi yoksaaa :))

kıslaaaarr unutmadım tabiki sizi yaa işlerden giremiyorum bu ara:(
amaa tabiki aklımdasınız:)

benim canım balımmmmm salı günü askerliği bitiriyor inşallah...
bugün tam 1 hafta oldu hala hastanede...
ama konuşuyoruz iyiymiş çok şükür:)
o iyi olsunda zaten bu kadar bekledik birkaç gün daha bekleriz...

şanslısın minaa şanslısııınnnnnn :)) ohhh bi kaç güne yanınnndaaa ....

şanslısın minaa şanslısııınnnnnn :)) ohhh bi kaç güne yanınnndaaa ....

canım birkaç güne yanımda değil:(
önce ailesinin yanına gidecek memlekete sonra buraya gelecek...yani mayıs başında falan yanımda olur artık inşallah...
ama haziranda göreceğime mayısta göreceğim:)bu açıdan şanslıyım:)

ya ama niye öyle diyosun :1: ama iyi güldüm of :9: çok kötüyüm galiba :1:
seni eşşek seni yazık deilmi çocuğa ii olmuş sivilce çıkmış:57:şaka şaka tatlım benim ii yapmışsın azcık korksun tabii demi öle kolayca kavuşmak yokk,geçen defa stresten ben resmen isilik olmuştumm sivilce neki:1::1:
içimizde var şeytanlık ne yapalım dime ama :1:
hesabını sorar ama :)[/QUOTE
:16::17::70::69::nazar::nazar:

yemin törenine gidemedim diye ne ağlamıştım :)
alışırlar ama biraz zaman alıcak tabiki :(

bende çok ağlamıştım yemin törenine gidemediğim içinn :(( o günleri hatırlamak istemiyorum valaa..
ama alışılıyo işte napalımm

evet canım yaa hazirana kadar bekleyeceğim derken çok şükür mayısta yanımda :):69:düşündükçe nasılll mutlu oluyorum:)

ooo minacımm nasılsınn ?? önce nigdeye gidiyor demek benim beyefendi de önce nigdeye gidicekmiş sonra yanıma gelicekmiş !! ne varsa sanki bu niğdedeee hıhhh :))

daisy24 naber şekerimm ?? istanbulda havalar nasıl dün sevgilime yagmurlugu giydirip yağmurun altında 1 saat nöbet tutturmuşlaar hiç mi insaf yok bu insanlarda ben anlamıyorumm !!!!

daisy24 naber şekerimm ?? istanbulda havalar nasıl dün sevgilime yagmurlugu giydirip yağmurun altında 1 saat nöbet tutturmuşlaar hiç mi insaf yok bu insanlarda ben anlamıyorumm !!!!

selam canım çalışıyorum arada tatil programları yapıyorum eee şafak doğan güneş demeye az kaldı nede olsa:79:

bugün hava güzel ama dün feciydi hakketen benim askerimde izmir'de nöbet tutarken çok zorlanmış ama artık takmıyoruz işte dediğim gibi az kaldı bunlarda insaf olsa gönüllü askerlik vs olurdu ahhh ahhh ama bizde yedik askerliği artık buda bitiyor işallah dönünce bişeyler yaparlar bizim için değilmi?

Back
X