bugün de benim aşkımın doğum günüydü
valla en güzel sürpriz sen olacaksın daha ne olsun..
bence hiç bir şey almana gerek yok, kendine şöle kırmızı bi kurdele tak, hediyen ben de
O bile guzel canım ya. onu bulamayanlar var. Ama gıdıp kendısını canlı canlı gormek cok ayrı tabıı
Bugün seni özlediğimi hissettim
Fotoğraflardaki tebessümünü gördüğümde.
Mutluluğu özlediğimi fark ettim Biraz hırçın.
Biraz nazlı olsan da.
Bir gülüşünle her şeyi unutturduğunu fark ettim.
Huzuru özlediğimi fark ettim.
Biraz gürültülü biraz sesli olsan da.
Sesini her duyduğumda.
Yaşadığım huzuru fark ettim.
Gülmeyi özlediğimi fark ettim.
Biraz mızmız, biraz inatçı olsan da.
Yaşananların tebessüme değer olduğunu fark ettim.
Seni düşünmeyi özlediğimi fark ettim.
Hem yanımda, hem uzağımda olduğunu fark ettim.
Mesafenin senliliğini
Bugün seni özlediğimi fark ettim.
Yaşanan kötü günlere.
Söylenen kötü sözlere rağmen.
Yaşananların hepsinin güzel olduğunu fark ettim.
Bugün seni özlediğimi fark ettim.
Acısıyla da olsa, tatlısıyla da.
Aşkı sende yaşadığımı fark ettim.
Bugün seni özlediğimi fark ettim ♥♥♥
merve cim ne oldu bugün böle sana,duygulsallık son noktada bebeğim.çok güzel paylaşımların canım,tşkkür ederim tüm arkadaşlar adına
nice mutlu yıllarda hep beraber olucaksınız canım üzülme ne olur,az kaldı çok az kaldı.keşke yakın olsaydı keşke benim gibi sende ve gidip göremeyen diğer tüm arkadaşlarda görebilseydi inanın burda mutluluğumu sizlerle paylaşırken,bazen üzülüyorum bu kadar zamandır hiç görüşemeyenler var diorum yazmak istemiyorum ama yinede bi tek siz varsınız beni anlayabilecek.herkese konuşmak,sayılı gün çabuk geçer zırvaları sallayıp aaaaa,az kalmış daha dün gitti demek yada aman 6 ay neki bilmemkim bu kadar yapmış şu kadar yapmış die konuşmak kolay geliyo hatta bazen en yakınlarım bile anlamıyolar o yüzden yine ancak sizinle paylaşabiliyorum.
dilerim bu ayrı geçirdiğiniz son özel gününüz olur canımın içiallah ayırmasın bi daha hiç birimizi
O bile guzel canım ya. onu bulamayanlar var. Ama gıdıp kendısını canlı canlı gormek cok ayrı tabıı
:84: çıldırmak uzereyım yuzunu gormek doya doya sarılmak ıstıyorum artık gucum kalmadı yettı yabugun sacma sapan seyler yuzunden kavga ettık artık ıkımıznde sabrı bıttı allahımmm 1 ay 1 yıl gıbı gelıyor artk gozume off
safimuu sen dört buçuk aydır dayanıosuun bir aydı bişiy mi beyaa ...düşüün gelinceee gezip tozcaksınııız :)) motiwe et kendiniii...
inşş canım ama ust uste gelınce zorluyo boyle ınsanı iştebaşkalarıda anlamıyo kısa donem ne olacak dıyıp geçıyolar..işte bıtek burda anlatabılıyorz derdmzı ..
öööff bilmem mii yabazen ben bile diorum kendi kendime 37 gün war şurda nolcaak ya çabucak geçer die ...ama bazende yıl gibi gelio 37 gün
bir de evli olsaydınız, her tarafta eşyası, kokusu olsaydı, yatağın sol yanı boş kalsaydı napardınız?
beterin beteri var, Allah başka ayrılık yaşatmasın, ne kaldı ki şurda, bitti çok şükür, bittiii
o konuda haklısınama benii sewgilime iş bulmaa telaşı da sardığıı için iki kat mutsuzum çıkıncaa nolcakkkii acaba
canım benim hiç bir zaman karamsar olma ben de 2 yıl işsiz kaldım ama sonunda turnayı gözünden vurdum
vardır bir hayır, sabredip, çalışıp çabalamak, gerisini de akışına bırakmak lazım
Olumlu düşün olumlu olsun :)Allah'tan ümit kesilmez.Belkide bir zamanı vardır içini karartma canımbende karamsar diiildiiim de artık kpss nin olabilceini hç düşünmüorum niyeyseeinş olurr yaaa artık bişiler olsuun
offf kızlar yaa dişim çok kötü ağrıyo
ne içsem geçmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?