• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şafak 48 muğla,mehtap 26 eskişehir kuzular.bu arada mehtabımız aynı zamanda 339. dönemlerin yemin törenine de denk geliyomuş,otel rezarvasyonumuzu yaptırdım 06.05.2011 de aşkımın eşimin erkeğimin doğum gününü kutlamak için geliboluda olucam inş. bi aksilik olmazsa:10::10::10::69::69::16::16::24::24::nazar::nazar:

oh oh maşallah kuzum ya :)
enişteye süper bi doğum günü olcak yani :)

wawwww süperr olcaaakmıış eylül337 :))) bitse de gelseler :) her gün bayram olsa :))

oh oh maşallah kuzum ya :)
enişteye süper bi doğum günü olcak yani :)

ewet canlarım yaa çok güzel olucak yemin törenine denk geldiği için akşam 5 e kadar beklemek zorunda kalmayabiliriz belki,daha doğrusu eşimin bi arkadaşından bölük astsubayının telini öğrenip bana bildirmesini istedim yarın öğrenecek arıcak beni,bende bölük astsubayıyla konuşup rica edicem bakalım nolcak,eğer izin verirse yemin töreninden sora onlarla bir çıkarız bizde yok izin vermezsede beklerim 5 te çıkarız hatta izin vermezse ben pastamıda alır giderim orda keseriz pastayıda arkadaşlarıda olur güzel olmazmı kızlar,bide ben eşime ne hediye alsam ne gibi bi süpriz yapsam die düşünüyorum kara kara:26:acep ne yapsam böle ilginç güzel enteresan bişi olsun da ne olsun:26::26:

herkes nereye gitti acep bugün,çok sıkıldım yaa offfffffff,na pazarmış bitmedi bi türlü:14:

bak 339lardan ilk haber geldi kısa dönem erzincan çıkmış arkadaşımızın askerine,bizden varmıydı erzincan ulunekenin askeri erzincandamıydı benmi yanlış hatırlıyorum:26:

evet canım ulunekenin askeri de erzincan dı.benim askerim de orada..kimmiş 339lardaymış öylemi:44:

selam esra152 ve spooke :) özledim burayı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 34 olsun öyle yazcam diyodum dayanamadım :56::94:

şafak 48 muğla,mehtap 26 eskişehir kuzular.bu arada mehtabımız aynı zamanda 339. dönemlerin yemin törenine de denk geliyomuş,otel rezarvasyonumuzu yaptırdım 06.05.2011 de aşkımın eşimin erkeğimin doğum gününü kutlamak için geliboluda olucam inş. bi aksilik olmazsa:10::10::10::69::69::16::16::24::24::nazar::nazar:

bugün de benim aşkımın doğum günüydü:59::59:

ewet canlarım yaa çok güzel olucak yemin törenine denk geldiği için akşam 5 e kadar beklemek zorunda kalmayabiliriz belki,daha doğrusu eşimin bi arkadaşından bölük astsubayının telini öğrenip bana bildirmesini istedim yarın öğrenecek arıcak beni,bende bölük astsubayıyla konuşup rica edicem bakalım nolcak,eğer izin verirse yemin töreninden sora onlarla bir çıkarız bizde yok izin vermezsede beklerim 5 te çıkarız hatta izin vermezse ben pastamıda alır giderim orda keseriz pastayıda arkadaşlarıda olur güzel olmazmı kızlar,bide ben eşime ne hediye alsam ne gibi bi süpriz yapsam die düşünüyorum kara kara:26:acep ne yapsam böle ilginç güzel enteresan bişi olsun da ne olsun:26::26:

valla en güzel sürpriz sen olacaksın daha ne olsun..:69:
bence hiç bir şey almana gerek yok, kendine şöle kırmızı bi kurdele tak, hediyen ben de:9:

Iptal olmustu ama sımdı gercekten gıdıyoruz cuma gunu yolcuyum kızlar.
kalacak yerımızı de ayırttık yarın gıdıp bılet alıcam. Cok mutluyum cook:62:
ınsallah bı sorun cıkmaz artık:nazar:

Biliyor musun;
Bir şeye kızdığımda, sinirlendiğimde;
Sen geliyorsun hemen aklıma, "boşver" diyorum kendi kendime, "sakin ol"...
Bir şeye üzüldüğümde, tam ağlamak üzereyken;
Sen geliyorsun aklıma, “daha önemli şeyler var hayatta” diyorum…
Bir tek senin için ağlıyorum…
Bir tek seni düşlüyorum…
Bir tek seni yaşıyorum ben rüyalarımda…
Bir şeye çok güldüğümde;
İstiyorum ki seninle birlikte güleyim, “duraksıyorum”…
Gülmek bana seninleyken çok yakışıyor biliyorum…
Bir şey için meraklandığımda…
Sen geliyorsun aklıma, “acaba O olsaydı ne yapardı” diyorum kendi kendime…
Ona göre yaşamaya çalışıyorum…
Bir tek senin için yaşıyorum..
Bir tek senin için gülüyorum kahkahalarla…
Bir tek seninle geleceğimi yaşamak istiyorum….....

Iptal olmustu ama sımdı gercekten gıdıyoruz cuma gunu yolcuyum kızlar.
kalacak yerımızı de ayırttık yarın gıdıp bılet alıcam. Cok mutluyum cook:62:
ınsallah bı sorun cıkmaz artık:nazar:

hadi bakalım hayırlısı olsun canım..
ne güzel göreceksin askerini, bugün ben de gördüm ama netten sadece:59:

Bir gece ansızın sarılmak istersin ama o yoktur..

ağlamaklı ses tonu ile 'seni çok özledim' diyebilirsin ancak..

ne gel diyebilirsin ne de gitmeye dermanın vardır...

ararsın gecenin bir yarısında.. özlediğinde.. hayalini sesi ile canlandırmak için..

ama olmaz..

hiç birşey onun kokusunu içine çekmenin yerini tutamaz..

Sadece özlersin..ÖzLedikçe daha çok sewersin!

Bugün seni özlediğimi hissettim
Fotoğraflardaki tebessümünü gördüğümde.
Mutluluğu özlediğimi fark ettim Biraz hırçın.
Biraz nazlı olsan da.
Bir gülüşünle her şeyi unutturduğunu fark ettim.
Huzuru özlediğimi fark ettim.
Biraz gürültülü biraz sesli olsan da.
Sesini her duyduğumda.
Yaşadığım huzuru fark ettim.
Gülmeyi özlediğimi fark ettim.
Biraz mızmız, biraz inatçı olsan da.
Yaşananların tebessüme değer olduğunu fark ettim.
Seni düşünmeyi özlediğimi fark ettim.
Hem yanımda, hem uzağımda olduğunu fark ettim.
Mesafenin senliliğini
Bugün seni özlediğimi fark ettim.
Yaşanan kötü günlere.
Söylenen kötü sözlere rağmen.
Yaşananların hepsinin güzel olduğunu fark ettim.
Bugün seni özlediğimi fark ettim.
Acısıyla da olsa, tatlısıyla da.
Aşkı sende yaşadığımı fark ettim.
Bugün seni özlediğimi fark ettim ♥♥♥

Back
X