şafak 48 muğla,mehtap 26 eskişehir kuzular.bu arada mehtabımız aynı zamanda 339. dönemlerin yemin törenine de denk geliyomuş,otel rezarvasyonumuzu yaptırdım 06.05.2011 de aşkımın eşimin erkeğimin doğum gününü kutlamak için geliboluda olucam inş. bi aksilik olmazsa
yok canımcım malesef çıkmadı..ama aradı sesini duydum..
çıkmasın farketmez yeter ki sesini duyayım,haber alayım da yeter
evet seslerini duymak bile coook güzelll
wawwww süperr olcaaakmıış eylül337 :))) bitse de gelseler :) her gün bayram olsa :))
oh oh maşallah kuzum ya :)
enişteye süper bi doğum günü olcak yani :)
bak 339lardan ilk haber geldi kısa dönem erzincan çıkmış arkadaşımızın askerine,bizden varmıydı erzincan ulunekenin askeri erzincandamıydı benmi yanlış hatırlıyorum:26:
selaaaaam herkeslereeee :)))
selam canım.nasılsın?
iyiyim esracııım :)) sen nasılsıın biz bahtsızlardanız galiba senin de sewgilin çıkmamış bugün((
şafak 48 muğla,mehtap 26 eskişehir kuzular.bu arada mehtabımız aynı zamanda 339. dönemlerin yemin törenine de denk geliyomuş,otel rezarvasyonumuzu yaptırdım 06.05.2011 de aşkımın eşimin erkeğimin doğum gününü kutlamak için geliboluda olucam inş. bi aksilik olmazsa
ewet canlarım yaa çok güzel olucak yemin törenine denk geldiği için akşam 5 e kadar beklemek zorunda kalmayabiliriz belki,daha doğrusu eşimin bi arkadaşından bölük astsubayının telini öğrenip bana bildirmesini istedim yarın öğrenecek arıcak beni,bende bölük astsubayıyla konuşup rica edicem bakalım nolcak,eğer izin verirse yemin töreninden sora onlarla bir çıkarız bizde yok izin vermezsede beklerim 5 te çıkarız hatta izin vermezse ben pastamıda alır giderim orda keseriz pastayıda arkadaşlarıda olur güzel olmazmı kızlar,bide ben eşime ne hediye alsam ne gibi bi süpriz yapsam die düşünüyorum kara kara:26:acep ne yapsam böle ilginç güzel enteresan bişi olsun da ne olsun:26::26:
Iptal olmustu ama sımdı gercekten gıdıyoruz cuma gunu yolcuyum kızlar.
kalacak yerımızı de ayırttık yarın gıdıp bılet alıcam. Cok mutluyum cook
ınsallah bı sorun cıkmaz artık
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..
ne güzel göreceksin askerini, bugün ben de gördüm ama netten sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?