337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

içtim canım ama yok fayda etmiyo
diş çıktığı için fayda etmiyo sanırım :26:

canım ya benim de aynı, doktora gittim ağrı kesici verdi bi de fıs fıs sıkıyorum geçiyor ağrısı..
bugün daha iyi hatta şişi biraz indi. istemiyorum ben diş falan ya çıkmasınn (

35 izmir e az kaldı... aşkımın askerlik yeriii ...... izmiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr,eşim orda nefes alıp veriyor seni bu yüzden seviyorummmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

canım ya benim de aynı, doktora gittim ağrı kesici verdi bi de fıs fıs sıkıyorum geçiyor ağrısı..
bugün daha iyi hatta şişi biraz indi. istemiyorum ben diş falan ya çıkmasınn (

iyi bari canım ya..bende gitmicem doktora diye inat ettim ama ne yaptıysam geçmiyo da..

veee şafak 35 izmiiiiiiiiiiir
aşkım 35 gün sonra benimdiiiiiir

açıllll topic açılllllllllll uleyn nie kimse yok?bu saate kadar kapalımı kalır burasıhu huuuu uyanın 337. dönem asker yarenleri nerdesiniz yahuuu:26:

kuzum günaydın,mehtabını sevsinler senin

günaydın tatlıskomm
dün sevgilime mehtap 6 diyorum o ne be dedi bana, bi güzel dalga geçtim
bilmiyormuş tabi izin falan kullanmadığı için haberi yok mehtaptan falan. bu nasıl asker hayret bişey yaa

günaydın tatlıskomm
dün sevgilime mehtap 6 diyorum o ne be dedi bana, bi güzel dalga geçtim
bilmiyormuş tabi izin falan kullanmadığı için haberi yok mehtaptan falan. bu nasıl asker hayret bişey yaa

günaydın canımm..aynen benimkinin de mehtaptan haberi yoktuu sayemde öğrenmiş olduu

bu hafta geçmez artıık :))) Ya benim sevgilimde 36 sayıyor bana da sen niye bigün önceden sayıyosun diyo ama ben yine de buraya göre sayıcamm

açıllll topic açılllllllllll uleyn nie kimse yok?bu saate kadar kapalımı kalır burasıhu huuuu uyanın 337. dönem asker yarenleri nerdesiniz yahuuu:26:

ooo kimleri görüyorummm nurselciiim nasılsınn ?? geçmiş sayfaları okudum daha ayagının tozuyla tekrar gitme planları yapıyosunnn..maşalah canım biz gidemiyoruz bari sen git rahat rahat ohhh

bizde haftasonu msnden görüşelim dedik belki 20 kere kapandı çok sinirlerimi bozdu ya..msninin bize kastı nedir anlamadım gitti !!!!

günaydıın gerçi tünaydın olmuş artık

geçmiyor günler geçmiyorrr bu haftayı kendime ayırıcam, bakımsız bakımsız geziyorum,çok çirkin oldum güzelleşmek lazım gitmeden

evet burda 1 gün önceden gidiyosunuz, doğrusu aşkıtoların saydıkları

evet kızlar burda 1 gün önceden gidiyoruz :)
bizim 16 mayısta çıkacağı için tam oluyo gerçi

35 izmir e az kaldı... aşkımın askerlik yeriii ...... izmiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrr,eşim orda nefes alıp veriyor seni bu yüzden seviyorummmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

selam, benim nişanlım da izmir'de ama uzun dönem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…