• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ewet ewet hepimiz kawuşcas az kaldı ...benim sewgilimin olduu yerde askerler ceza yedi çarşılar kitlendi askerlik bitene kadar ..artık dönene kadar göremem heralde :( geçsiin haydi günler...

şafak kars:72:aşkımda ardahanlı kars sayılır:72:az kaldı şafak adana demeyee:72:
spooke ceza olayı kötü olmuş ama allahtan zaten 5 hafta gibi bir zamanımız varr su gibi akacak inşallahhh:72:

339.lardan 1-2 kişi geldi topiğe:70:ay bende meraklı melahat oldum bu gün:60:ama napim bizim beklediğimiz gün geliyo aklıma süperdi öğrendiğimiz an yaa hepimiz yazmıştık buraya 1 kişi hariç hepimize kısa dönem çıkmıştı,umarım uzun dönem çıkan arkadaşımızda(nicki bebekti galba)bir an evvel kavuşur sevdiceğine:71:

ayy öğreniyolar şimdi nereye çıktıklarını :69:
ama sanki yedek subay da baya çıkmış gibi geldi bana..

ayy öğreniyolar şimdi nereye çıktıklarını :69:
ama sanki yedek subay da baya çıkmış gibi geldi bana..

esracığım ben bu topikte okumuştum senmi dem hatırlamıyorum bu dönem uzun döneme çok ihtiyaç varmış diye ondanmı yedek subay çıkabilir dedin:26:ayy o gece geliyo aklıma yaa hatırladınmı nasıl heycanlıydık:17:

esracığım ben bu topikte okumuştum senmi dem hatırlamıyorum bu dönem uzun döneme çok ihtiyaç varmış diye ondanmı yedek subay çıkabilir dedin:26:ayy o gece geliyo aklıma yaa hatırladınmı nasıl heycanlıydık:17:

yok canım ben demedim yani hatırlamıyorum ama duymuştum öyle bişey :)
bu dönem az giden olduğu için uzun dönem çıkma ihtimali yüksekmiş zaten..
bi siteye baktım da bizde 1-2 kişi vardı uzun dönem ama bu dönemde baya var
allah yardımcıları olsun.valla bu akşam tekrardan yaşadım o geceyi sanki ya :69:

yok canım ben demedim yani hatırlamıyorum ama duymuştum öyle bişey :)
bu dönem az giden olduğu için uzun dönem çıkma ihtimali yüksekmiş zaten..
bi siteye baktım da bizde 1-2 kişi vardı uzun dönem ama bu dönemde baya var
allah yardımcıları olsun.valla bu akşam tekrardan yaşadım o geceyi sanki ya :69:

bak 339lardan ilk haber geldi kısa dönem erzincan çıkmış arkadaşımızın askerine,bizden varmıydı erzincan ulunekenin askeri erzincandamıydı benmi yanlış hatırlıyorum:26:

bak 339lardan ilk haber geldi kısa dönem erzincan çıkmış arkadaşımızın askerine,bizden varmıydı erzincan ulunekenin askeri erzincandamıydı benmi yanlış hatırlıyorum:26:

erzincan vardı yanlış hatırlamıyosam ama kimin askeriydi çıkaramadım :69:

selam kızlarr şafak oldu 36:72: 339lar da açıklandı yaşlandık be torun torba sahibi olduk artık :1: Allah yardımcıları olsun ya bizim Aralıkda yaşadıklarımız geldide aklıma aman aman çok şükür geldik bugünlere

ooh şanslı senii :) uyu dinlen bakalım :)) bu arada ne şirin biriymişsin sen yaa fotolar çok hoş:))

ayy teşekkür ederim utandım:17: o sizin şirinliğiniz örtmenimm:1:

çarşıya çıkan yook heralde ben varım sadece
günaydııııııııııın:24:

benim aşkitom geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:69:

Geldi ama daha başlayamadık bir türlü konuşmaya:99::95:

merhaba kızlar nasılsınız bakıyım..askımn yok carsısı yaaa off göremedim yüzünü..neyse artık inşallah haftaya cıkar ama artık son 1 aydır pek cıkmıyolar..siz nasılsınız bakıyım..

şafak 48 muğla,mehtap 26 eskişehir kuzular.bu arada mehtabımız aynı zamanda 339. dönemlerin yemin törenine de denk geliyomuş,otel rezarvasyonumuzu yaptırdım 06.05.2011 de aşkımın eşimin erkeğimin doğum gününü kutlamak için geliboluda olucam inş. bi aksilik olmazsa:10::10::10::69::69::16::16::24::24::nazar::nazar:

şafak 48 muğla,mehtap 26 eskişehir kuzular.bu arada mehtabımız aynı zamanda 339. dönemlerin yemin törenine de denk geliyomuş,otel rezarvasyonumuzu yaptırdım 06.05.2011 de aşkımın eşimin erkeğimin doğum gününü kutlamak için geliboluda olucam inş. bi aksilik olmazsa:10::10::10::69::69::16::16::24::24::nazar::nazar:

wawwww süperr olcaaakmıış eylül337 :))) bitse de gelseler :) her gün bayram olsa :))

Back
X