32 Yaş geç mi kalmışım?

Okuyun tabii. Ben de İngilizce öğretmeniyim. Her şey dışardan göründüğü gibi olmasa da okuyun :)

ayy şuan cesaret geldi bende eczacılık istiyordum ama şuan başka bir bölümün 2.sınıfındayım yaşım 20 :)) hocalarda diyor şuan evlisiniz bölümünüzle boşanamazsınız inşAllah o günleri görürüz :)

çok çok güzel ama bence özel değil de devlete girmeye çalışın.okula vereceğiniz bir yıllık parayla hazırlık kursuna gidersiniz.ben şuan bile özelde okumaya cesaret edemiyorum.

Hangi bölümü bitirdiniz? birde tabi okumanın yaşı yok ama 35 falan olsanız da zor olurdu.bence 2.üni için bu yaş ideal.biziim bölümde 40-50 yaşındakiler var.hepsini çok seviyorum :)

inşallah tatlım :))
hiççç önemli değil daha 20 yaşındasın bitir bölümünü iki senen heba olmasınnn
sonraaa eczacılığa start
ben bile yaşı sorun etmiyorum siz hiççç etmeyin
tek derdim bana bakacak bir koca bulup işi bırakıp ömür boyu okumak, kimya da vat gönlümde de hihiiii
(koca olayı şaka)

ama işte kazanmak problem kazanamadıgım için gidemedim zaten özelde ne biliyim para tuzagı gibi geliyor. ee sen ne zaman giriyorsun üni sınavına :))

ama işte kazanmak problem kazanamadıgım için gidemedim zaten özelde ne biliyim para tuzagı gibi geliyor. ee sen ne zaman giriyorsun üni sınavına :))
bu sene
ama yıllar geçti bilgilerin üzerinden
yarı özel olursa anında atlarım yalan yok
olmadı yine girerim
ömür boyu girerimmmmm :)))

öncelikle açıköğretimden adalet okuyup sonra hukuk a geçiş yapabilirsiniz aslında. bu 2 yılda hem düzeninizi de bozmamış olursunuz, çalışmaya devam edip ailenizle yaşar biraz da para biriktirirsiniz.

ama geçişler nasıl, kolay geçilebiliyor mu, devlet olmazsa özele geçebilir musunuz, geçtiğinizde ders denkliği var mı hiç bilemiyorum. bilen bir arkadaş cevaplar belki.

yaş olarak geç olduğunu düşünmüyorum, idealleriniz için değer.

ben okurken bizim sınıfta hamile bir hanım vardı Erzurum'dan Konya'ya gelmişti ve resmen karnı burnundaydı :) OKUMANIN ZAMANI VE YAŞI YOK..

20 yas daha çok küçüksün oku hocalara bakma hiç

çok çok güzel ama bence özel değil de devlete girmeye çalışın.okula vereceğiniz bir yıllık parayla hazırlık kursuna gidersiniz.ben şuan bile özelde okumaya cesaret edemiyorum.
Devlet isterim tabi ama liseyi bitireli çok oldu bilgilerimin üstünden yıllar geçti kendime pek güvenmiyorum açıkcası bir de çalışıyorum ya ders Çalışmaya pek vakit bulamıyorum

Hangi bölümü bitirdiniz? birde tabi okumanın yaşı yok ama 35 falan olsanız da zor olurdu.bence 2.üni için bu yaş ideal.biziim bölümde 40-50 yaşındakiler var.hepsini çok seviyorum :)
Daha önce iktisat okudum şimdi özel bir şirkette çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…