Okuyun tabii. Ben de İngilizce öğretmeniyim. Her şey dışardan göründüğü gibi olmasa da okuyun :)Ben okumak istiyorum 30 yaşındayım Ygs ye girip İngilizce öğretmenliği kazanıp okumak istiyorum
Çalışıyorum ve çocuğum var 6 yaşında seneye okula gidecek o da bir telaşe olacak
Ben buraya buna benzer bir konu açmıştım bir tane olumlu yorum alamadım ama arkadasa herkes okumanın yaşı Yok diyor
Be bileyim heralde ben evli çocuklu ve işe giden biri olduğum için
Ne demek istedinizOkuyun tabii. Ben de İngilizce öğretmeniyim. Her şey dışardan göründüğü gibi olmasa da okuyun :)
ayy şuan cesaret geldi bende eczacılık istiyordum ama şuan başka bir bölümün 2.sınıfındayım yaşım 20 :)) hocalarda diyor şuan evlisiniz bölümünüzle boşanamazsınızAhhh böyle niyetler görünce nasıl nasıllll mutlu oluyorum.
Oku kardeşim, bu işin erkeni geçi yokkk
kimsenin de senin hevesini kırmasına müsaade etme
çelme takacaklar vazgeçirmeye çalışacaklar hevesini kıracaklar yılma
aslanlar gibi oku
içinde ukte kalmasın
bak ben de birgün eczacı olucam mesela30 yaşındayım olsunnnn
yemişim yaşı
çok çok güzel ama bence özel değil de devlete girmeye çalışın.okula vereceğiniz bir yıllık parayla hazırlık kursuna gidersiniz.ben şuan bile özelde okumaya cesaret edemiyorum.Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Hangi bölümü bitirdiniz? birde tabi okumanın yaşı yok ama 35 falan olsanız da zor olurdu.bence 2.üni için bu yaş ideal.biziim bölümde 40-50 yaşındakiler var.hepsini çok seviyorum :)Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
inşallah tatlım :))ayy şuan cesaret geldi bende eczacılık istiyordum ama şuan başka bir bölümün 2.sınıfındayım yaşım 20 :)) hocalarda diyor şuan evlisiniz bölümünüzle boşanamazsınızinşAllah o günleri görürüz :)
ama işte kazanmak problem kazanamadıgım için gidemedim zateninşallah tatlım :))
hiççç önemli değil daha 20 yaşındasın bitir bölümünü iki senen heba olmasınnn
sonraaa eczacılığa start
ben bile yaşı sorun etmiyorum siz hiççç etmeyin
tek derdim bana bakacak bir koca bulup işi bırakıp ömür boyu okumak, kimya da vat gönlümde de hihiiii
(koca olayı şaka)
bu seneama işte kazanmak problem kazanamadıgım için gidemedim zatenözelde ne biliyim para tuzagı gibi geliyor. ee sen ne zaman giriyorsun üni sınavına :))
mükemmelsin çalışmalar başlasın :))bu sene
ama yıllar geçti bilgilerin üzerinden
yarı özel olursa anında atlarım yalan yok
olmadı yine girerim
ömür boyu girerimmmmm :)))
mükemmeliz tatlımmükemmelsin çalışmalar başlasın :))
Yani düzgün okullara geçmek hayal. Düzen kurmaya çalışmaktan derse sıra gelmiyor. Köy okulları çok güzel amaNe demek istediniz
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
20 yas daha çok küçüksün oku hocalara bakma hiçayy şuan cesaret geldi bende eczacılık istiyordum ama şuan başka bir bölümün 2.sınıfındayım yaşım 20 :)) hocalarda diyor şuan evlisiniz bölümünüzle boşanamazsınızinşAllah o günleri görürüz :)
Devlet isterim tabi ama liseyi bitireli çok oldu bilgilerimin üstünden yıllar geçti kendime pek güvenmiyorum açıkcası bir de çalışıyorum ya ders Çalışmaya pek vakit bulamıyorumçok çok güzel ama bence özel değil de devlete girmeye çalışın.okula vereceğiniz bir yıllık parayla hazırlık kursuna gidersiniz.ben şuan bile özelde okumaya cesaret edemiyorum.
Daha önce iktisat okudum şimdi özel bir şirkette çalışıyorumHangi bölümü bitirdiniz? birde tabi okumanın yaşı yok ama 35 falan olsanız da zor olurdu.bence 2.üni için bu yaş ideal.biziim bölümde 40-50 yaşındakiler var.hepsini çok seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?