Maşallah bu azimle yaparsınız bence kesinİkinci üniversitemi Örgün olarak evli ve iki çocuklu (birinin hamileliği ve bebekliği dahil) olarak 33 yaşinda bitirdim. İstedikten sonra hiç bişey için geç değil... Hayalimde hastanelerde dini danışmanlık var bunun içinde iki yıl yüksek lazım ve yapıcam inşAllah
İş konusuyla ilgili sağlam planlarım vaarBizim bölüm işletmeden hallice oldu. Okumayan kalmadı zaten.İşletmeyi de küçümsemiyorum onları da böyle böyle mahvettiler sıra bizde.
Bölümü okurken sıkıntı olmaz ama mezun olunca,eğer hayata 1-0 önde başlayanlardan değilsen çok sıkıntı yaşacaksın. Öyle mezun oldum hemen güzel gelir elde edeceğim gibi bir şey asla düşünme.Çok komik rakamlara çalıştırıyor işverenlerin çoğu.Üstelik seninle aynı meslekten olacak bu işverenler. Mesleğin yüz karaları.
Herkes bu sıkıntıları 20lerde çekerken sen 30lu yaşlarda çekeceksin.Ama hayatına bir dezavantaj olmayacaksa oku tabi ki.Ne kaybedersin ki sonuçta.Çok güzel bir bölüm ilgin varsa severek okursun.
bu senin burda cewp bulabilcgn bisi deil. tamamen senin neyi ne kdr istediginle alakali. omur oyle ya da boyle geciyo. araya neler ekledigin degisebilir. sen hukuk okumasan 32 yasna kdr baska seyler zaten yapacksin. ama okursan da okumadigin zmn yaoacgn seylerden mahrum olacaksin. hesap sana aitMerhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
İnsan yaşı hesaba katmadan hayalleri için çabalamalı..sizi destekliyorum.Ayrıca 60-70 yaşında hukuk okuyanları haberler de görmedik değil..idealist olmak yılları görmezden gelmektirMerhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Evet istiyorum ve yapacağım galibabu senin burda cewp bulabilcgn bisi deil. tamamen senin neyi ne kdr istediginle alakali. omur oyle ya da boyle geciyo. araya neler ekledigin degisebilir. sen hukuk okumasan 32 yasna kdr baska seyler zaten yapacksin. ama okursan da okumadigin zmn yaoacgn seylerden mahrum olacaksin. hesap sana ait
Son cümlenizi çok beğendim teşekkür ederimİnsan yaşı hesaba katmadan hayalleri için çabalamalı..sizi destekliyorum.Ayrıca 60-70 yaşında hukuk okuyanları haberler de görmedik değil..idealist olmak yılları görmezden gelmektir
Ne güzelBence hiç te geç değil. .bende 26 yaşındayım daha 3 senem var okulun bitmesine..ve 1 çocuk sahibiyim :)
Umarım başarılı olurum da sonunda mahcup olmamLütfen onu bunu dinlemeyin okumanın yaşı yoktur bence çok güzel bir şey bu yaptığınız aferin valla.. bildiğiniz yoldan devam edin
Çocuğunuz var MKben 31 e giricem kimya okuyorum. yeni başladım ve evliyim:) okumanın yaşı yok sizde okuyun güzel bi duygu
Çocuğunuz var MK
Çocuğunuz var MK
Ben okumak istiyorum 30 yaşındayım Ygs ye girip İngilizce öğretmenliği kazanıp okumak istiyorumsizdemi okuyosunuz
Ben okumak istiyorum 30 yaşındayım Ygs ye girip İngilizce öğretmenliği kazanıp okumak istiyorum
Çalışıyorum ve çocuğum var 6 yaşında seneye okula gidecek o da bir telaşe olacak
Ben buraya buna benzer bir konu açmıştım bir tane olumlu yorum alamadım ama arkadasa herkes okumanın yaşı Yok diyor
Be bileyim heralde ben evli çocuklu ve işe giden biri olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?