32 Yaş geç mi kalmışım?

bir avukat olarak sizi desteklediğimi söyleyebilirim. hukuk istemeden okunamayacak bir bölüm, yoksa işkenceye dönüşür. eğer gerçekten istiyorsanız mutlaka yapın. bazı meslektaşlarım var ki; kendilerine meslektaş demekten utanıyorum. isteğinizle onlardan biri olmayacağınızı düşünüyorum.

yakın bir arkadaşımın abisi galatasaray iktisat mezunuydu, hem babaları hem de arkadaşım avukat. sizin yaşınızda tekrar sınava girip hukuk okudu ve hayatından gayet memnun. stajınızı yaparken belki kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz; ama, okul döneminde çalışmaya başlarsanız staj zamanı böyle bir probleminiz olmayacaktır. şimdiden başarılar dilerim :)

Çok teşekkür ederim azminize hayran kaldık umut oldunuz bana

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve dilekleriniz için avukat hanım

DÜNYAYI yaşanılır kılan şey hayaller be hedefler

83 yaşında ingilizce kursuma gelen bir amca vardı.. sınıf 20li yaşlarda sertifikam olsun diyen gençlerle dolu idi malum.. kikirdamalarina tek cümlesi ile beton dokmustu :)
Kendinize güvenin yasa hiç takilmayin.. yapın içinizde kalmasın..
Yetişkin eğitimci olarak her yaşta eğitim herkes için deriz biz..

O maşallah amca o yasta pes gerçekten ne alimler var

Ben 32 yaşındayım boğaziçi mezunuyum ama okumak istediğim bir bölüm var bu sene sınav girip yeniden üniversiteli olmak istiyorum ben de.. Yaşı yok okumanın, ister o mesleği yaparım ister yapmam ilkini hayatımı kazanmak için okudum şimdi sindire sindire zevk alarak okumak istiyorum. Bir de insan 20li yaşlar ile birlikte olunca gençleşiyor yahuu

Inşallah çok teşekkür ederim çok heveslendirdiniz beni

Hiç geç falan değil cnm oku bence süper

Onların yanında çok buyuk kalmaktan korkuyorum galiba biraz bende

Aslında çok hayalim var ama kısmet diyelim

Hiçte geç değil insan istedikten sonra neler neler yapar.

Kuzenim o yaşlarda iki çocuğu ile üniversiteye başlamıştı. Okulu bitirdi yurtdışında dil eğitimi bile aldı. Insan yeterki istesin :)
Ne güzel ne azimli hanımlar var

Evet çevre De hep bunları söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…