Gerekli bakımı yapılmış bir erkekle sorun yaşamassınız ihmal etmeyin lütfen,dişlerinide kontrol etmeyi unutmayın:)
Yani hep sorunu erkeklerde arayan bayanların kendisinede özeleştiri yapıp kendindede bir hata var mı onlarada bakmalı tek taraflı olmuyor bu işler sonuçta kimseye haksızlık etmemek lazım.
Yani evlilikte çıkan sorunlar tek taraflı olmuyor ki iki taftan da bakmak lazım olaya birde herkesin kişiliği ve eşinin kişiliği farklıdır yani burda sorun yaşamış hanımların sorununu illaki onun başına gelmesi gerekmez diye düşündüm.Alaka?
30 yaş ve erkekler = tiny miny
Yaşla alakalı değil bence bu durum30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.
30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.
Ya bu devirde erkekler hanım hanımcık kız istemiyor, biraz fettan , biraz oynak ve adamı yücelten kadın istiyorlar :)30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?