30 yaşından sonra evlilikte çıkan sorunlar?

Oo hakikaten güzel nokta tespiti olmuş.

Sanırım olayın gizemi çözüldü, artık biliyoruz yanıtı.

Arkadas yatip kalkip bu konulari dusunuyor cunku :)))

"Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?"

Üye bu, konusu bu. Her şey ortada.

İnsanın kendini bilmemesi kadar acı bir şey yok.

Tiny Miny ile bir odak grup çalışmasına daha hoşgeldiniz Misyonumuz farklı çevrelerden bir grup kadına erkeklerle alakalı genel geçer sorular sorup, gelen cevapları analiz etmektir.

Kız doğru söyle. Kimin için çalışıyorsun? Seni buraya kim gönderdi? Kadın dergisine içerik filan mı?

30 yaşı kafaya fena takmışsın...daha doğmamış çocuga don biçiyorsun...30 yasından sonra ne sorunlar cıkar diye bi soru sacma...daha evlenmeden...

Hayır sorun yaşamadık.İyiki böyle olmuş.Gezdim tozdum çoluğa çocuğa karışmadan da demiyorum .Bekarken de gezdim tozdum şimdi de ailece gezip tozuyoruz.30 dan sonra evlenince hiçbirşeyi kaçırmıyorsunuz gerçekten anlaşabileceğiniz biri olmadıktan sonra 20 de evlenseniz ne olur.Evlilik en büyük kumar zarı biraz bekletip atmanın zararı yok.

30 yaş hiç de sandığınız gibi büyük öcü bir yaş değil evlenmek için. Bende 30 yaşımda evlendim. Mutluyum fakat evlenmesem de mutsuz olmazdım. Evlilik dünyanın ennn matah olayı değil kesinlikle. Tekrar evlenecek olsam da gene 30 yaşımdan önce evlenmezdim. Bu 35,40,45 de olabilir. Akışına bırakın hayatı.

40 a doğru evlendim. Eşim benden 4 yaş küçük. Daha önce evlenmemiş. Çok mutluyuz. Yaşa bağlamak çok doğru değil bence. Hatta bir erkeğin 35 ine doğru evlenmesi, hayata iyice doyması ve artık yuva sıcaklığını arıyor olması lazım.

Tatlım sen biraz bu konuları kafandan at lütfen.
Bak evrene yayılan enerjiye felan inanmam da, sen sürekli düşüne düşüne olan işi oldurmayacaksın.
İster 20 de, ister 30 da, ister 40 da evlen doğru bı evlilikse sorun çıkmaz.
Kaçıncı evlilikte mutluluğun bulunacağı da tamam kader kısmettir.

Bu saatten sonra evlenirsem 30 yaşımdan sonra evleneceğim. Kendimi tanıdım, bir sürü ülke, şehir gezdim. Hem de tek başıma. Tek başıma birkaç tane düğün yapıp ev düzecek kadar birikmişim var. Bekarlığın sultanlığını sonuna kadar yaşadım, biliyorum. 30dan sonraki evlilik 20deki evliliklerin çoğu gibi evcilik oyunu olmuyor. Burada okuduğumuz gibi "anan harçlık versin, baban altın versin, yatağımı başkası alsın, evi başkası düzsün, biz de içine girip karı-kocacılık yapalım" çiğliğinden uzak. "Çocuğumdan önce hayatım hiçmiş, boşmuş" diyecek kadar boş yaşamamak... En güzeli. Herkes önce büyüsün, sonra evlensin yani.

müthiş özet olmuş , evcilik oynamaktan ne farkı var ki diymi

ayrıca ne biçim zihniyetler gördüm şurda

gelinlik giymenin de yaşımı var

yakışan yakışmayan herkes giyebilir

biri de çıksın kilolular göbekliler giymesin der sınırı yok ki bunun

aklıma dangalağın birirnin lafı geldi bana ''bu yaştan sonra evlensende (35) anca ikinci eş ya da çocuklu adamın hizmetçisi olabilirsin iyi adamlar 30una kadar kapılmış oluyo demişti '' buyur burdan yak 30undan önce evlenen herkes prenses muamelesi görüyo sanki

Evlilik elektronik eşya gibi beğenir alırsın, eve gelirsin çalışmaz veya sigorta attırır.
Yani yaşla alakası yok şans işi.
Ayrıca kendinizi evliliğe çok endeklemeyin herkes evlenmek veya çocuk sahibi olmak zorunda değil. Hayatın herkes için planları farklıdır.

Owww yavaş gel bakalım
Sen bu kadını ciddi ciddi kıskanmışsın
Avrupai olur mu olmaz mı bilmem ama o kız tam Avrupalı kadın kafasında
Avrupa da insanlar anne demez kv yada kp baba demez.ben olsam derim ama demek zorunda değil kimse.aslına bakarsan bunun Avrupa ile ilgisi de yok.Alyans takmak da çok önemli değil bana göre takmayabilir eşim
Alyans benim için de çok önemli değil ysni
Ev meselesinde gayet onurlu davranmış olması gerektiği gibi zatrn Avrupa da da oğlum evleniyor ev alayım demez kimse aileler karışmaz.ekonımik olarak kendini hazır hisseden evlenir zaten .
Yani yaptığında gerizekalılık görmedim de sizde bir kıskançlık sezdim.

Ne alaka yavas gelle ?
Sana birsey mi dedim ben sen neden takildin bu kadar benim yorumuma onu anlamadim ?
Ayrıca onu kiskanacak hicbir durumum yok sende biliyorsun 27 yasindaki birinin 37 yasindaki birini kiskanmasi sacma olur
Bir de onlar devlet memuru benim maddiyatimda iyi
Nesini kiskancam gercekten cok komik.
Ayrıca bu bahsettigim evlenirken olmadı
Evlendikten sonra olmuş
Ve avrupada oyle oldugunu bende biliyorum ama o avrupali degil kafası da oyle degil,oyle olsaydi evlenen ünlü birinin gelinligini ki berbat bir gelinlik beren saat in aynisini yapip giymezdi. Klasik kezban yani
Ama bu durum seni niye rahatsiz etti kuzenimle alakali durum onu çözemedim sadece, sana biseymi dedim ben?

Ayrica iste kendin de söylüyorsun avrupada kimse karismaz oglum evlenirken ev alayim demez evlendikten sonra da demez boyle jestler icin fazla cömert degiller yani ,kocasinin ailesi de kendisi de ortada,ben bunların nesini kiskancam, özenti insani kimse kıskanmaz ve imrenmez

Valla ben orasını bilemem neyi kıskandığını
Bana öyle geldi seni de tanımam o kadını da
Sen çalışıyor musun bu arada?
Çalışmıyorsan yarın kocan kapıya koysa ne yapıcan?o memur diye aşağıladığın kadın bugün boşansa kapı gibi mesleği var.
Yazdıklarından buram buram cehalet akıyor yemin ederim üzüldüm çağdaş bir Türk kadını böyle düşünmemeli.neymiş evi kabul etmemiş bu yüzden gerizekalı denmesi bilemiyorum bana doğru gelmiyor.kişisel bir hıncınız olabilir bu kişiye dediğim gibi tanımadığım için sağlıklı yorum yapamam
Son olarak Defne Samyeli kaç yaşında valla taş gibi bende onu kıskanırım yani.bu işin yaşla da ilgisi yok artık:))

Kiskanmada yas limiti nedir Hanimefendi?

Kuzeninizi bu kadar yerden yere vurdunuz ama bana bilincli ve guclu bir kadin gibi geldi.

KK'da bir sey var bugun.

Arkadas size bir sey demedi neden polemik yerine siz de dusuncenizi paylasmiyorsunuz? Herkesin dusunce yapisi farklidir ayni dusunemeyiz oyle degil mi?

Arkadas size bir sey demedi neden polemik yerine siz de dusuncenizi paylasmiyorsunuz? Herkesin dusunce yapisi farklidir ayni dusunemeyiz oyle degil mi?
Yanlış bildikleri var sadece uyardım ve çoğu kişi aynı düşünceyi paylaşmış benle
Oğluna ev almak cömertlik değil zatrn oğlum bir baltaya sap olamadı bare bir ev alayım da otursun mantığı
Sen ve saz arkadasın artık susun bence

Sen neden ustune alindin ben oraya takildim sevgili caz arkadasim.

Evet çalışıyorum bende.
Kocam beni kapının önüne koysa sizin tabirinizle kültürlü hanimefendi.. birseycik olmaz yani..
Ayrıca ben onu memur diye aşağılamadım ki benim maddiyatim daha iyi kiskancagim birseyi yok dedim ne parasi ne biseyi
Benim ev almadigi icin gerizekali oldugunu söylediğimi nerden cikardiniz ben diger hususlar icin söyledim,insan neyse o olmali,kendini farkli gostermeye çalışmamali

Pardon bu yazdiklarimdan kültürlü hanimcim,benim cahil oldugumu cagdas olmadigimi nereden çıkardınız ?:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…