Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi?Henuz sorun yok.
35 e yaklasmisken evlendim ben.
Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi?
Tinycim bu 30 yaşı rahat bırak artık
Ne sorun cikacak ? Ne olmasini bekliyorsunuz ki?
Esas sorun , hayati ve kendisini tanimadan , olgunlasmadan yapilan evliliklerde cikiyor
Akli basinda , hayat tecrubesi olan olgun insanlarin evliliklerinde sorun cikmaz zaten
Burada acilan konulara da bakarsaniz genelde kucuk yasta yapilan evlilikler sorunlu , ozellikle erkeklerin 30 dan once evlenmemesi lazim bana gore
Erkekler 35 yaşından önce evlenmemeli bence
Kadinlar da 25 ten önce .
Kuzenim 32 yaşında evlendi kocasi da sanirim 36 idi
Ikisinin de ilk evliliği
Ama kendilerini cok avrupai falan zannettikleri icin tuhaflar
Alyans takmiyorlarmis modernlikmis alyans takmamak
Bide kaynanasina anne demiyor x Hanim falan diyor (sanirim anne demekte yanlismis)
Kaynanasi bir ev vermek istedi onlara durumu iyi kadının
Sagolun X hanim biz ilerde çalışır aliriz vs demis kaynanasi da bu mutevaziliginin karsisinda ağlamış
Oyle bir gerizekali yani
Niye gerizekalı olsunErkekler 35 yaşından önce evlenmemeli bence
Kadinlar da 25 ten önce .
Kuzenim 32 yaşında evlendi kocasi da sanirim 36 idi
Ikisinin de ilk evliliği
Ama kendilerini cok avrupai falan zannettikleri icin tuhaflar
Alyans takmiyorlarmis modernlikmis alyans takmamak
Bide kaynanasina anne demiyor x Hanim falan diyor (sanirim anne demekte yanlismis)
Kaynanasi bir ev vermek istedi onlara durumu iyi kadının
Sagolun X hanim biz ilerde çalışır aliriz vs demis kaynanasi da bu mutevaziliginin karsisinda ağlamış
Oyle bir gerizekali yani
Evet 30 dan sora evlendim30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.
Nişanlım da ben de 35 yaşındayız, 3 ay sonra evleneceğiz, evlenenlim bir bakayım ne sorunlar çıkacak yazarım buraya:) çıkmasın tabi inşallah ama :)
35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)