• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşından sonra evlilikte çıkan sorunlar?

Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi?

Ikimizin de ilk evliligi.Benden 1 yas buyuk.
ben cok eserekli,pimpirik,evhamli,vesveseli biriyim.Cok tedirgindim.Ayni evin icine girdiginde nasil ilerleyecegini az cok anliyosun.Tabi nasip kismet.Diyorum ya sorun yok.Ama simdilik.Hayat bu.Siz de plan yapmayin.Mutlulugu 35 te belki 2. Ya da 3. Evlligini yapan biriyle yakalayacaksiniz.Bilemezsiniz ki bunu.Ilk evlilik =basarili evlilik diye bir denklem yok.

Sorunlu insan 30 olmus 40 olmus yada erkek olmus kadin olmus ne farkeder .
Sorunlu birine hele bide aileye çattıysan sittin sene bekar kal yaaaahu

30 öncesi evlilikler pek kalmadı. Okul, iş , güç, olgunlaşma derken... Yakında evlilikler pek kalmayacak. Çocuk işi de azalarak bitiyor gibi. Böyle takıntıyla devam ederseniz 40 yaşı zikretmeye başlarsınız, biraz oluruna mı bıraksanız acaba?

Tinycim bu 30 yaşı rahat bırak artık

Ne sorun cikacak ? Ne olmasini bekliyorsunuz ki?
Esas sorun , hayati ve kendisini tanimadan , olgunlasmadan yapilan evliliklerde cikiyor
Akli basinda , hayat tecrubesi olan olgun insanlarin evliliklerinde sorun cikmaz zaten
Burada acilan konulara da bakarsaniz genelde kucuk yasta yapilan evlilikler sorunlu , ozellikle erkeklerin 30 dan once evlenmemesi lazim bana gore

Duygularıma tercuman olmuşsunuz arkadaşlar :KK200:
Konu sahibesi bu iki cevap bile yeterli

Tiny e kızmayın herkesin derdi eşi kv si kp si konu komşu gorümce iken onunki de bu işte yaşı ilerlerken bir eş bir yoldaş arıyor.merak ettiği ve korktuğu şeyler var. Bilmediği şu ki olan bin olmayan bir pişman zamanla öğrencek onuda

Erkekler 35 yaşından önce evlenmemeli bence
Kadinlar da 25 ten önce .
Kuzenim 32 yaşında evlendi kocasi da sanirim 36 idi
Ikisinin de ilk evliliği
Ama kendilerini cok avrupai falan zannettikleri icin tuhaflar
Alyans takmiyorlarmis modernlikmis alyans takmamak
Bide kaynanasina anne demiyor x Hanim falan diyor (sanirim anne demekte yanlismis)
Kaynanasi bir ev vermek istedi onlara durumu iyi kadının
Sagolun X hanim biz ilerde çalışır aliriz vs demis kaynanasi da bu mutevaziliginin karsisinda ağlamış
Oyle bir gerizekali yani

Ben de 30 yaşındayım senin yüzünden 40 yaş sendromuna şimdiden giricem ;)

Ikisinin de ilk evliliği
Bide kaynanasina anne demiyor x Hanim falan diyor (sanirim anne demekte yanlismis)
Sagolun X hanim biz ilerde çalışır aliriz vs demis kaynanasi da bu mutevaziliginin karsisinda ağlamış
Oyle bir gerizekali yani

Gercekten gerizekali oldugunu mu dusunuyorsunuz?

Her seyim var kocam yok diyorsunuz yani
Ben cidden sizin sorunlarinizi anlayamiyorum. Surekli bir kamuoyu yoklamasi,o oyle miydi bu boyle miydi bidibidi
Erkeklere karsi da boyle olursaniz zaten koca moca bulamazsiniz. Az bi salin yahu

30 yasindan once evlenenler ne sorun yasiyorsa 30dan sonra evlenenler de onlari yasiyordur. 30 yasa niye bu kadar takiliyorsunuz

Nişanlım da ben de 35 yaşındayız, 3 ay sonra evleneceğiz, evlenenlim bir bakayım ne sorunlar çıkacak yazarım buraya:) çıkmasın tabi inşallah ama :)

Ikisinin de ilk evliliği
Oyle bir gerizekali yani
Niye gerizekalı olsun
Kimseye eyvallahı yok
Olgun yaşta evlenmiş aklı başında bir kadın demek ki
Gerizekalı okumayıp çalışmayıp imkanı olduğu halde daha 18 inde zengin koca arayan bulamayınca depresyona giren adamın babasının evine konup ben evi olmayan adamla evlenmem deyip adamın ailesine sırtını dayayan elini cebine atmayan parazitlere denir

Arastirmalarinizi yaparken herkesin dusunce yapisi, yasam tarzi, karakteri vs. Farklidir bunu da goz ardi etmeyin derim. Baskalarinin hayatini birakip kendinize odaklansaniz eminim mutlu olursunuz. Ayrica bu arastirmalar sizi yormuyor mu? Okurken ben yoruluyorum.

30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.
Evet 30 dan sora evlendim
Sorun yaşamadım yaşla ilgili
Hayırlısı olsun hakkınızda

Nişanlım da ben de 35 yaşındayız, 3 ay sonra evleneceğiz, evlenenlim bir bakayım ne sorunlar çıkacak yazarım buraya:) çıkmasın tabi inşallah ama :)

35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)

Neden 20 lerinde sorun olmayan şey 30 lar da sorun olsun ki?

Tiny bence eşim cinsel sorunlu, ben ise hamile kalamıyorum tarzı şeyler duymayı bekliyordu. :KK45:
35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)

Çirkin bir yorum olmuş, üstelik 3 ay sonra evlenecek bir arkadaşa. Siz kendinize yakıştırmıyorsanız giymeyin. Arkadaşım 39'da evlendi, gayet de güzel yakıştı gelinlik. Ay bu yaşta ne gelinliiği, ne saçmalıyor diye düşünmek aklımın ucundan bile geçmemişti

Back