30 yaşından sonra evlilikte çıkan sorunlar?

35 yaşından bahsediyoruz, 95 yaşından değil. Neden yakışmasın ki?

bak işte başladık ) bana muhalefet olmak için tabiki 39 !! yaşındaki arkadşaınıza yakıştığını söylüceksiniz... gerçekler acı ama realist olmak lazım...kendi kendimizi kandırıp yalanlarla mutlu olucaksak bunu kendinz için ypaın benim fikirlerimi değiştirmek saldırmak için değil

Sen istemiyorsan giymezsin arkadaşım, gayet güzel taşıyacağım, resimlerimi de gönderirim istersen, senin de içine biraz pozitiflik, mutluluk verir belki

Kim neden sırf sana muhalefet olmak için yorum yapsın? Sen kimsin ki, ne gibi bir vasfın var, insanlar sana karşı tartışma kazanınca bir zafer elde etmiş saysınlar kendini hele de anonim bir forumda.

Benden bikaç yas büyük ve ilk evliliğiydi
Sorun derken hangi manada mesela ?
Evlilik baslı basına sorumluluk illaki ilk asamada sorunlar olabiliyor ama bunun yirmide olmakla kırkta olmak arasındaki farktan kaynaklanmadığını düşünüyorum

Gerçekler dediğin sizin gerçeğiniz. Siz gelinlik kaç yaşta giyilir otoritesi misiniz? Benim size muhalefet olmak gibi bir niyetim niye olsun ki? Doğrudur, size yakışmıyorsa giymeyin bence de, ama yakışan arkadaşlar giyecek elbet, buna da siz karar verecek değilsiniz.

O ne demek ya bu zamanda böyle cirkin bir düşünce yapısı kaldı mı

Saçmaladınız ya.

Bu üyenin konularından biri: Erkekler beni tanıdıktan sonra niye geri çekiliyor?

Şaşırdık mı?

Eski konularınıza bir göz gezdirdim de, yalnızım, görüştüğüm kişiler, sonradan uzaklaşıyorlar, biri beni sevsin gibi konularınız var , birinin sizi sevmesi için önce sizin kendinizi sevmeniz lazım. Sizin gibi kendini sevmeyen ve içinde mutsuzluk taşıyan birinden erkeklerin uzaklaşması çok normal.

Siz kendinize yakistiramazsiniz ama fiziginden emin olan bir baska kadin catir catir yakistirir. Bireysel dusunceleriniz sizi baglar. Boylesine bir genelleme yapmak da sizi komik duruma dusurur.

Benim yazacağım cevabı yazmışsınız .

Ben 29 eşim 32 yaşındayken evlendik. Üniversiteden sınıf arkadaşımdı.

Sorunsuz bir evliliğim var.

Ama baktığınız zaman küçük evliliklerin çocuğunda sorun çıkıyor. Eğer sorun yoksa onda da küçük evlendiği için pişman olup sindirilmiş çocuk anneler görürsünüz.

19 yaşında kızı sindirmek mi

Beni sindirmek mi??

Kıyas bu işte.

Sen istemiyorsan giymezsin arkadaşım, gayet güzel taşıyacağım, resimlerimi de gönderirim istersen, senin de içine biraz pozitiflik, mutluluk verir belki
Amaan boşversenize, mis gibi de giyersiniz gelinliğinizi. Şimdiden Allah mesut etsin.
Sanki izin merci kendisi.

Alyans takmamakla avrupai olunmaz
Alyans takmak yobazlik ya da cahillik degildir
Kayinvalideye hanim diye hitap edince tarz sahibi olunmuyor,boyle showlarla yok ev vermis kabul etmemis bilmemne kisilik sahibi.olunmuyor tabiki gerizekalı 37 yasinda ama show pesinde kimsenin kendini taktigi yok ya o da var

Hahahah alemsin kuzum ya :)))

38 yasinda evlendim , gelinlik giydim cok da guzeldim
Ne alaka yahu yasla gelinligin???

Fotografimi atmami ister misiniz??
Kimse kimsenin fikrini degistirmeye calismamali ama insanlar da sacma genellemeler yapmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…