35 yaşından bahsediyoruz, 95 yaşından değil. Neden yakışmasın ki?35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
Sen istemiyorsan giymezsin arkadaşım, gayet güzel taşıyacağım, resimlerimi de gönderirim istersen, senin de içine biraz pozitiflik, mutluluk verir belki35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
Kim neden sırf sana muhalefet olmak için yorum yapsın? Sen kimsin ki, ne gibi bir vasfın var, insanlar sana karşı tartışma kazanınca bir zafer elde etmiş saysınlar kendini hele de anonim bir forumda.bak işte başladık) bana muhalefet olmak için tabiki 39 !! yaşındaki arkadşaınıza yakıştığını söylüceksiniz... gerçekler acı ama realist olmak lazım...kendi kendimizi kandırıp yalanlarla mutlu olucaksak bunu kendinz için ypaın benim fikirlerimi değiştirmek saldırmak için değil
Gerçekler dediğin sizin gerçeğiniz. Siz gelinlik kaç yaşta giyilir otoritesi misiniz? Benim size muhalefet olmak gibi bir niyetim niye olsun ki? Doğrudur, size yakışmıyorsa giymeyin bence de, ama yakışan arkadaşlar giyecek elbet, buna da siz karar verecek değilsiniz.bak işte başladık) bana muhalefet olmak için tabiki 39 !! yaşındaki arkadşaınıza yakıştığını söylüceksiniz... gerçekler acı ama realist olmak lazım...kendi kendimizi kandırıp yalanlarla mutlu olucaksak bunu kendinz için ypaın benim fikirlerimi değiştirmek saldırmak için değil
O ne demek ya bu zamanda böyle cirkin bir düşünce yapısı kaldı mı35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
Eski konularınıza bir göz gezdirdim de, yalnızım, görüştüğüm kişiler, sonradan uzaklaşıyorlar, biri beni sevsin gibi konularınız var , birinin sizi sevmesi için önce sizin kendinizi sevmeniz lazım. Sizin gibi kendini sevmeyen ve içinde mutsuzluk taşıyan birinden erkeklerin uzaklaşması çok normal.35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
Oo hakikaten güzel nokta tespiti olmuş.Saçmaladınız ya.
Bu üyenin konularından biri: Erkekler beni tanıdıktan sonra niye geri çekiliyor?
Şaşırdık mı?
Siz kendinize yakistiramazsiniz ama fiziginden emin olan bir baska kadin catir catir yakistirir. Bireysel dusunceleriniz sizi baglar. Boylesine bir genelleme yapmak da sizi komik duruma dusurur.35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
Benim yazacağım cevabı yazmışsınız .Ne sorun cikacak ? Ne olmasini bekliyorsunuz ki?
Esas sorun , hayati ve kendisini tanimadan , olgunlasmadan yapilan evliliklerde cikiyor
Akli basinda , hayat tecrubesi olan olgun insanlarin evliliklerinde sorun cikmaz zaten
Burada acilan konulara da bakarsaniz genelde kucuk yasta yapilan evlilikler sorunlu , ozellikle erkeklerin 30 dan once evlenmemesi lazim bana gore
Saçmaladınız ya.
Bu üyenin konularından biri: Erkekler beni tanıdıktan sonra niye geri çekiliyor?
Şaşırdık mı?
EvetGercekten gerizekali oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Amaan boşversenize, mis gibi de giyersiniz gelinliğinizi. Şimdiden Allah mesut etsin.Sen istemiyorsan giymezsin arkadaşım, gayet güzel taşıyacağım, resimlerimi de gönderirim istersen, senin de içine biraz pozitiflik, mutluluk verir belki
Niye gerizekalı olsun
Kimseye eyvallahı yok
Olgun yaşta evlenmiş aklı başında bir kadın demek ki
Gerizekalı okumayıp çalışmayıp imkanı olduğu halde daha 18 inde zengin koca arayan bulamayınca depresyona giren adamın babasının evine konup ben evi olmayan adamla evlenmem deyip adamın ailesine sırtını dayayan elini cebine atmayan parazitlere denir
Alyans takmamakla avrupai olunmaz
Alyans takmak yobazlik ya da cahillik degildir
Kayinvalideye hanim diye hitap edince tarz sahibi olunmuyor,boyle showlarla yok ev vermis kabul etmemis bilmemne kisilik sahibi.olunmuyor tabiki gerizekalı 37 yasinda ama show pesinde kimsenin kendini taktigi yok ya o da var
Teşekkür ederim canım, giymemek , yakışmaması gibi bir şey aklımdan bile geçmemişti zaten :)Amaan boşversenize, mis gibi de giyersiniz gelinliğinizi. Şimdiden Allah mesut etsin.
Sanki izin merci kendisi.
38 yasinda evlendim , gelinlik giydim cok da guzeldim35 yaşında gelinlik sizce nasıl taşıcaksınız..... Sadece soruyorum ben olurda bu saatten sonra hiç ümidim yok ama evlenirsem gelinliği kendime yakıştıramam...bunun kiloyla zayıflık la alakası yok, şimdi atarlar yaşla alakası yok fizikle diye... Lütfen kimse kimseyi yemesin :)
Fotografimi atmami ister misiniz??bak işte başladık) bana muhalefet olmak için tabiki 39 !! yaşındaki arkadşaınıza yakıştığını söylüceksiniz... gerçekler acı ama realist olmak lazım...kendi kendimizi kandırıp yalanlarla mutlu olucaksak bunu kendinz için ypaın benim fikirlerimi değiştirmek saldırmak için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?