30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Ne kadar yüzsüz görgüsüz bir insan. Ben olsam onun bir şey istemesini beklemeden (sürekli istiyormuş gerçi ama) ikide bir maddi zorluktan yakınırım. Şu yok bu yok eve şunu alamadık ayı nasıl geçiricez bilmiyorum diye konuşup dururum. Yine fayda etmezse o bir şey istediği anda eşime hayati bir harcamadan bahsederim mesela “evde de bir gram yağ kalmadı onu da ekle listeye” gibi.

1 hafta içinde 3 kere istedi güzelim. Çilek oyuncak döner alda gel yiyelim diyor. Biz niye sizi doyuruyoruz ki ?
Dediğinizi yaptım bu arada :) bize geliceklerinde eşim dediki pasta alalımmı sen birşey yapma. Dedim hayatımm ben sarma sarayım şunu yapayımm sen boşver pastayı :))) üsteleyemedide. Fakat kız o kadar çok istiyor ki belli bi noktadan sonra tıkanıyorum. Görümcemle muhattap olmasamda ortamda karıştığında birşey istediğinde diyebilcek hiçbir şeyim yok mu ? Hani ne bileyim biraz utanır insan.

Çilek gördüm döndüm tarihe baktım acaba hortlamış konu mu diye. Kış mevsiminde ne çileği hamile mi eşinizin kardeşi? Eğer hamile değilse şımarıklık bu, devamını okumadım bile.
Şımarıklık bende inanamadım eşime diyorki çilek al dedim sana neden almadın. Eşimde “ ne çileği olum bu mevsimde “ dedi geçti uğramadık bakmadık bile. Hamileyken görün erik al şunu al bunu al diye yerdi eşimi. Çözemiyorum kızçelerim çözülmüyor.

İlgi mi seviyor acaba? Sürekli insanlar çevresinde pervane olsun falan.
İnanın insanları küçümsemek değil derdim ama evet ilgili seviyor. Çünkü vasıfsız. Yaşadığı yerin yanındaki ilçeyi bilmez biyere gidemez alamaz kart kullanamaz korkar asosyal bi kız. Tek başarısı insanlra birşey aldırmak. Tek aktivitesi annesine gelmek ve akrabalara gitmek.

Yaramaz kuzum erkek adam ne alaka falan der o da alıyor der. Bunlara sopa lazım

Ah bitanem kesmesi lazım zaten söylemesi lazım farkındayım ama bunu eşime çocuğa öğretir gibi nasıl öğreticem ? Koca adama şunu de mi dicem ? Aklı yok mu ya yapmasın deli oluyorum. Kaç gündür evde diyorum ki para ver bana az bu baya ver. Şunu da alsana. Dur bi ay sonu gelsin diyor yok diyorum sende para çok alırsın. Üzülüyor sonra neden böyle imalı davranıyorsun diye. Onun söyleyemediğini ben söylicem yani. Kız o kadar tiksindirdi de çöp bile alasım gelmiyor. Ya ben birine misafirliğe elim boş gitmem zaten kıza yok içimden gelmiyor.

Kocasi doyuramiyo demek ki. Ay yazik. Lutfen cevabini verin burdan da yazin tepkisi ne olcak cok merak ettim. Kocan sana cilek almiyo mu diyin pasta almiyo mu diyin. Lutfen utanmayin. Resmen enayi yerine koyuyor. Haftada 3 kere 100 tlden hesaplar. 1200 tl yapar. Konusurken deyin ekonomi pok gibi yag olmus kac para evde yemek pisirirken icim ciz ediyo falan. Yagi bile az kullaniyorum bi yagi 3 kere kullaniyorum diyin. Elinizin rahat olmadigini anlasin. Var mi cocugunuz? Valla cok sinir oldum. Yolarim boyle gorumceyi. Benimkid3 kac para maas aldigimi soruyodu bi duydum bidaha hiiiic konusmadim.

Muhtemelen görümcemden bahsediyorsunuz bu kadar benzerlik olamaz. Evet lafta sokuyor beni götürmedin bana almadın bensiz gittin unuttn çağırmıyorsun bilmem ne diye. Eşimde düşkündür bana onların yanında yedirir al bu güzel yerini sen ye der beni över bundan mı yapıyor dersiniz ? Kıskançlık kötü bir duygu ama kaybeder. İlk evlendiğimizde eşim sen hamile olunca hiç iş yapmicaksın yatıcaksın bakıcam ben sana demişti görümcemde kızarak bana çay getir derdin tipe bak diye bağırdı eşime laf sokarak. Ah sesimi çıkarıpta “ kıskançlıkmı yapıyorsun banamı öyle geldi” diye yapıştırmadım lafı. Kız övünmek istemem ama dünya sakini bi insanımdır. Ben ne yaptım onlara ?

Bunu da yaptığımda daha çok harcamasından korkuyorum. Senin paran değil karışma moduna girebilir. Şimdi en aazından pra ortak dikkat et diyebiliyorum.

Siz bide ilk hallerini görün. “Bu neeğğğ abi sevdiğim pastadan değill az almışsın böreğiüi bidaha bana sor dondurma alırken bunu yemiyorum bennn” . Daha çok sinirlenmeyin diye anltmadın.
Ayyyy eşine gülerek “X sen birsey almıyor musun eşine ?” deyiverdi arada. İnsan taş olsa çatlar yahu

Bıraktım evli olup olmamayı , Es kaza kardeşime böyle bir hitap şekli ile bir şey istesem “sen ne diyorsun be der.” Ne garip insanlar var valla her gün bdv ti hayretler içerisinde okuyorum.

He bu arada benim küçük görümcede ota b.ka hediye isterdi kontör parası isterdi.Yahu yeni evlenmişim 500 tlyle geçinmeye çalışıyoruz öyle düşünün.Asalak gibi yapışmışlar 10 senedir yemişlerde yemişler benimkini.Ne ev sahibi yapmışlar ne bark sahibi.Bir değil iki değil vallahi bi cinnet geçirdim.Kp dünyanın parasını alır ama yine benimkinden gözlerdi o zamanlar.Birikim yapacağım beş kuruş verdiğini göreyim bak napıyorum diye konuşunca bıraktı bi daha da duymadım valla

Bazen diyorum ben mi abartıyorum ama yok bu kız benden yaşcada büyük yani aklı yokmu yaptığı yanlışı anlamıyor mu ? Evli en basitinden kocasına kendisine yapılsa rahatsız olmaz mı ? Çok doğru söylediniz eşimle o şekilde konuşacağım. Mesela istediği birşeyi aldığında mı yoksa durup dururken mi konuşayım ?

Adım yemek sakınıyora çıkıcak

Evet şımarık babasına da bağırır baba bune çay koysanaa ya neden almadın istediğimi diye. Kız dünyaya istemek için gelmiş.
ailesinin terbiye edemediğyle siz hiç uğraşmayın çünkü sizde edemezsiniz o yaşa gelmiş insanı. eşinize söylesin her istediğini köle gibi ayağına götürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…