- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Mahpeykersultan
-
Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
yok öyle demiyorum yorumları merak ediyorum. konu sahibiyle aynı durumda gibiyiz.Buralar kaeisir diyosun yani
yok öyle demiyorum yorumları merak ediyorum. konu sahibiyle aynı durumda gibiyiz.
Bence kendini suclama bundada vardir bir hayir ..ama iste 25 gectiginde evlilik zor diyolardi gercektende oyleymis ama neden,keske, tuh ya diyip gecmisi dusunmeyin ve kriter koymayin aradiginiz eşe "rabbim hayirli insanla karsilastirdin" diye dua edin ve o mantikds ilerleryin..bu saatten sonrs gecmise bakmayin ideal eş adayiyla evlenip. Hemen cocuk yapin:)) ama evde kaldim diyede kotu biriyle hemen evlenmeyin dikkat edinn secici olmayin bosda vermeyin:))))Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Yaşın cok gec degil benim cevremde okuldu işti derken 30u deviren cok bekar tanıdıgım var.
Benimde kısmetim cok kapalıydı bu arada..
Ya Aliyy c.c ismini bol bol zikrettim
Bu isim hayırlı bir eş için okunur diye yazıyordu hakikatende 3-4 ay içinde esimle tanıstım
Daha dogrusu sınıf arkadaşımdı sosyal medyadan beni ekledi aradan 15 yıl sonra karsılastık ve 5 ay sonra nikah masasında bulduk birbirimizi.
Bol bol dua etmek çok önemli Rabbim hiç aklınıza bile gelmeyen kişiyi karsınıza cıkarıyor
evet bi de yaz geldi. düğün sezonu açıldı. ruhum daraldı şuanEmin ol bircogumuz konunsahibiyle ayni durumdayiz
Farkettin mi bugunlerde ne kadar cok benzer konular aciliyor dugun sezonu yaklastikca insan durumun vehametini mi denir ne denirse artik fark ediyor
Rabbim gepimizin hakkinda hayirkisini nasip etsin insallah
Dugunler benide daraltir ama mecburen gitme zorunlulugu (pek sevmemde dugun dernek olaylarini)evet bi de yaz geldi. düğün sezonu açıldı. ruhum daraldı şuan
Kotulukten degil de belki bisey hissedememistir, olamaz mi?
Veya kismeti degildir, Allah icini isindirmamistir?
Taliplerin coklugundan ziyade, birinin kafana gonlune uymasi onemli..
Bi sey sorucam 10 kısmetiniz cikti onundan biriylede mutlu olmayacaginixa kafa dengi olmadiginiza emin olsaniz dahi kabul edermiydiniz
Kusura bakmayin ama insanlarin hayati yapboz tahtasi degil evet benimde yasim geciyor evlenemedigim icin uzuluyorda olanilirim problemli ni ailw hayatim var ama yinede kalkip sirt evlenmek icin mutlu olamayacagim bir insana evet degipte hayatini heba etmem
Istemediklerini herhalde sepetleyecek. Icinin isinmadigi biriyle mi evlenecekti?
Siz uzulmediniz ya, onlar da kahroldu zaten.
O zaman evde kaldım diye ağlamayacak yani ya hiç ısınmazsa ne olacak?
hayat boyu beyaz atlı prens mi bekleyecek?
yani insanları iyi tanımadan yollarsa sonra ağlamayacak kimse. evlenmek istemez tamam ama evlenmek istiyorsan ona ısınmadım buna ısınmadım eee?
ki ne kadar tanıdı adayları o da başka mesele..
Ayrıca allahın ısındırmasıyla alakalı bir konu değil her konuya din iman sokmasak olmuyor.
kocası tarafından öldürülen kadınlara allah evlen de kocan öldürsün mü diyor?
ben ilk karşısına çıkan adamla evlensin demedim ki ama eğer yaşım geçiyor diye üzülecekse o zaman karşısına çıkan adayları iyi değerlendirecek herkes kötü deyip geçerse hiç evlenememe riski doğar.
sokaklar bekar evlenme çağında erkek dolu uygun tanışma yollarıyla adayları değerlendirmek gerekli biraz şans tanımak gerek.
kahroluyorlar ki konu açıyorlar.
ben kimse üzülsün istemem ama kendi edip kendi bulanlar da özeleştirisini yapacak.
hayat geçiyor.
istemediklerini sepetleyecekte yaş geçiyor diye ağlamayacak adayları iyi değerlendirecek. herkes kötü demek olmaz.
yani insanları iyi tanımadan yollarsa sonra ağlamayacak kimse. evlenmek istemez tamam ama evlenmek istiyorsan ona ısınmadım buna ısınmadım eee?
ben ilk karşısına çıkan adamla evlensin demedim ki ama eğer yaşım geçiyor diye üzülecekse o zaman karşısına çıkan adayları iyi değerlendirecek herkes kötü deyip geçerse hiç evlenememe riski doğar.
sokaklar bekar evlenme çağında erkek dolu uygun tanışma yollarıyla adayları değerlendirmek gerekli biraz şans tanımak gerek.
ben kimse üzülsün istemem ama kendi edip kendi bulanlar da özeleştirisini yapacak.
hayat geçiyor.
istemediklerini sepetleyecekte yaş geçiyor diye ağlamayacak adayları iyi değerlendirecek. herkes kötü demek olmaz.
Evet sokakaklar bekar adam dolu hepside konu sahibine gelip.evlenme teklif etti
Ha birde sizin elinizde konu sahibine talip olanlarin hepsinin ozgecmisi vardi onlarin iti insanlar olduklarinin kefilisiniz sanirim
Sahiden tuhafsiniz sanki birine kizmissinizda hincinizi konu sahibinden aliyor gibi bi haliniz var
Benimde yasim geciyor olmuyor diye zaman zamanda cok uzuluyorym ama hic birsekildede mantigima yatmayacak bir insani yasim gecti kaygisiyla kabul etmem
Bubarada demissiniz ki yok iste gelenleri degerlendirsinde yasi geciyoda bilmem ne degerlendirip degerlendiemedigini biliyormusunuz hepsinin cok iyi insanlar oldugu hakkinda istihbarat aldinizda bizim.mi gaberimiz yok
İstemediklerinin neyini iyi değerlendirecek anlamıyorum. Siz iyi misiniz?
Ayrıca allahın ısındırmasıyla alakalı bir konu değil her konuya din iman sokmasak olmuyor.
kocası tarafından öldürülen kadınlara allah evlen de kocan öldürsün mü diyor?
hayat geçiyor.
Yav he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?