• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas sendromu

31 yaşındayım ve durumum şu :

db3fc0e0c286e620a7dc7f252bdba94d_670.jpg

Tıpkı ben:KK53:

Önemli olan evlenmek değil bence siz orada takılıp kalmayın , önemli olan bence geçinmek anlaşmak , o evliliği sürdürebilmek .
Allah hayırlı bir eş nasib etsin ve bir ömür boyu mutlu olursun inşallah .

Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Ben de 30 ama bugüne kadar çok özgür bir hayat yaşadım. İstediğim kişiyle oldum, istediğim her yere yurtiçi / yurtdışı gittim. Evlilik konusunu hiç düşünmedim bile. Bence o kadar takmamak lazım hayatını yaşa bir kere geleceksin.

Evlilik sanıldığı gibi bir şey değil bence...
Pembe renk değil her şey iyi günde kötü günde lafını eşimle yaşadığım sıkıntı da fark etmiştim ben mesela.
Önemli olan anlaşabilmek ve saygıyı muhafaza edebilmek.
Allah hayırlı zamanda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Back