- Konu Sahibi Mahpeykersultan
Evet sokakaklar bekar adam dolu hepside konu sahibine gelip.evlenme teklif etti
Ha birde sizin elinizde konu sahibine talip olanlarin hepsinin ozgecmisi vardi onlarin iti insanlar olduklarinin kefilisiniz sanirim
Sahiden tuhafsiniz sanki birine kizmissinizda hincinizi konu sahibinden aliyor gibi bi haliniz var
Benimde yasim geciyor olmuyor diye zaman zamanda cok uzuluyorym ama hic birsekildede mantigima yatmayacak bir insani yasim gecti kaygisiyla kabul etmem
Bubarada demissiniz ki yok iste gelenleri degerlendirsinde yasi geciyoda bilmem ne degerlendirip degerlendiemedigini biliyormusunuz hepsinin cok iyi insanlar oldugu hakkinda istihbarat aldinizda bizim.mi gaberimiz yok
siz niye bu kadar tepki verdiniz ki benim kimseyle bir derdim yok ama bu evlenemedim şöyle böyle diyenlerin çoğu kimse olmadığından değil kendi beğenmemeleri yüzünden evlenemiyor türkiye burası damacaya bile sarkanların ülkesi konu sahibine kimse aday olmamış olamaz. eh herkes kötü de olamaz bütün ipsizi sapsızı konu sahibini de bulamaz.
benim dediğim adaylarla ilgili bir şey söylemedi neden beğenmediğini neden istemediğini ya da ne kadar tanıdı?
önceden beğenmeyip sonra aşık olarak evlenen çok kişi var. şöyle bir bakıp aaa ben beğenmedim deyip geçerse birisi tabii evlenemez. birilerine şans tanıyacak birlikte zaman geçirecekler.
ve tekrar ediyorum ya hiç kimseyi beğenemezse?
dünyanın sonu değil ama belli ki konu sahibi evlenmek istiyor mükemmeli ara seçici ol demekle ona ancak kötülük edersiniz....
Allah Allah... Adaylarla ilgili bilgi vermek zorunda mı? Neticeye bakın siz: Beğenmemiş, ısınmamış, hissetmemiş bir şey. Aşk evliliği yapmayı istiyor belki. Mükemmeli ara diyen oldu mu?
Siz sonradan aşık olanlardan mısınız?