- 7 Şubat 2016
- 179
- 63
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mahpeykersultan
-
30 yaş nedir ki yawMerhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Ben de 30 yaşındayım dün açtığım konuyu okur musun belki ne Demek istediğimi anlarsınMerhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
evlenmek isteyenlere hep aynı çözümü yazarım. kız arkadaş çevrenizi genişletin. illaki bi kuzeni tanıdığı arkadaşı vs çıkar
aynen kesinlikle. doğru diyon oralar da hobi yapan oğlu bekar birsürü teyze var. mesela halk eğitim oya kursu, örgü kursu tam ideal :) malesef böyle şeyler evde oturarak olmuyor aktif olmak lazım. bide o teyzeler baya eğlenceli kurslar daaynen. birde vakıflar derneklerdeki ablalar çöpçatan kabul merkezi gibi çalışıyor. ama biraz samimi olmak gerekiyor. -evlenmek için kendini sevdirmekten değil zaman geçirmeyi kastediyorum-
mesela sokak hayvanlarını koruma derneği, kitap okuma klüpleri, hele dikiş nakış kursları oğluna komşusuna yeğenine vs damat adayına gelin adayı bakınan ablalarla dolu.
Zor bi durum.. ama herkes karakterini sergiler.. Belki seneler sonra belkide suan hissediyordur o pişman olacak ama sizin Kalbinz musterih olacak.. tavrın izi ve durusunuzu değiştirmediginiz için. .Ben de 30 yaşındayım dün açtığım konuyu okur musun belki ne Demek istediğimi anlarsın
30 yaşındayım ve bazen bekar olduğuma o kadar şükrediyorum ki. çünkü mutluyum. evlilik odaklı düşündüğünüz için biriyle görüşünce "aman evleneyim artık" diyebilirsiniz. Evlenirsiniz elbet ama nasıl biri çıkar kim bilir. evlenmeliyim fikrinden uzaklaşmaya çalışın.
Bahsetmek istediğim "geç mi kaldım" düşüncesi sizi yanlış evliliğe itebilir.Uzaklaşmak tan ziyade aman evleneyim değil de sadece geç mi kaldım düşüncesi var.. sadece evlilik yaşam biçimine dönüşüyor ve çocuk sahibi olmak.. geç mi kaldım düşüncesini tetikliyor.. ve tabiki kader..
Merhaba..
30 yaş bir kadının en güzel yaşı hatta öyle ki hani halk arasında cennette herkes 30 yaşında olcamış derler:)Merhaba..
önüne geleni sepetleyip sonra kısmetsizim diye ağlayanlara üzülmüyorum. bu kadar dertleneceksin insanları yollamasaydın yani kendinden etmiş kendin bulmuşsun kimse olmaz kimse ilgilenmez ayrı ama isteyenleri gönderip de şimdi evlenemedim diye ağlarsan olmaz. herkes mi kötüydü yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?