- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
- Konu Sahibi Mahpeykersultan
-
Tamam..(bak dalgaya vurmak depresyon gostergesiymis,seninle dalga gectigimi gostermiyo yani,cok ciddi olcam artik, yoksa kesin bosanma sendromu)iftira atma ben profiline girmedim kendin yazmıştın.
zavallılık sana mahsus ben sadece fikirlerimi anlatıyorum.
Oyle veya boyle sen bunu yuzume vurmadin mi aklinca??onemli olan da bu degil mi? Yoksa nerde nasil öğrendiğin mi? Daha 3 gunluk uye oldugundan, beni bu kadar iyi tanidigini dusunemedim pardon.. Alakasiz bi yerde bosanmis olmami kullanman, acizligin.. Kullanmak icin depolama yapmışsın demekki..iftira atma ben profiline girmedim kendin yazmıştın.
zavallılık sana mahsus ben sadece fikirlerimi anlatıyorum.
eğer konu açıyorsa sağlıklı bakmak açısından bilgi vermesi gerekir. yani adamlar nasıldı nelerini beğenmedi ne kadar süre görüştü vs.
aşk evliliği yapmayı herkes ister ama hayat öyle olmuyor.
beğenmemiş ısınmamış hissetmemiş sonra gelip elin kadınlarına dert yanıyor böyle daha iyi değilmi?
Allah razı olsun canım bi dua daha istiycem senden o da 2 senedir gelmeyen bebiş için.evlenince dert bitmiyo bacım bu sefer bebiş baskısı baslıyo o daha zormuşİlk defa duydum bu zikrin kısmet için okunduğunu canım. Genelde Ya Fettah, Ya Bais, Ya Selam gibi isimlere rast geldim araştırırken. İnşaAllah zikretmeye çalışacağım bu mübarek ismi. Aslında bu isimleri sadece Allah'ın rızasına ermek için zikretmeliyiz. Gayemiz bu olmalı ve bu duaların, zikirlerin hürmetine Rabb'imizden istemeliyiz bunuda unutmayalım bu niyetlerle okumaya çalışalım.
Rabb'im senin duanı kabul ettiği gibi bizimkini de inşAllah en kısa sürede hayırlısıyla kabul eder. Rabb'im yuvanda huzuru, mutluluğu, bereketi eksik etmesin. N'olur biz bekarlarada dua edin. Buna çok ihtiyacaımız var çünkü.
ya bu kişi sürekli hergün birileriyle kavga edip agresiflik yapıyor. ve onun yüzünden bir sürü insan banlanıyor. rapor mesajında da yazdım. yeter artık ya , siteden uzaklaştırılsın lütfen. yani bu kadar kavgacı bir insan görmedim. millete sataşıp agresiflik yapıyor sürekli.Şaşkınlık içerisindeyim, çirkinliğe bakın!
Neymiş sorunum Hanımefendi?
Ne arıyorsam arıyorum, size ne? Had diye bir şey var, farkında mısınız?
ya bu kişi sürekli hergün birileriyle kavga edip agresiflik yapıyor. ve onun yüzünden bir sürü insan banlanıyor. rapor mesajında da yazdım. yeter artık ya , siteden uzaklaştırılsın lütfen. yani bu kadar kavgacı bir insan görmedim. millete sataşıp agresiflik yapıyor sürekli.
Saolasın ama ben bu acı tecrübeyi yaşamasaydım asla olgunlaşamazdım bu imtihan aynı zamanda beni Allah' a yakınlaştırdı Allah o kadar merhametliki hem elindeki hayırsızı alıyor hemde imtihan ediyor o çok merhametli biz bir gelsek o bin veriyor elhamdülillah hiçbir dert Allah tan büyük değil..Arya keşke 26 yaşımda ben de senin kadar olgun olabilseymişim. Gerçekten imreniyorum:) çok haklısın
sanırım allah beni koruyor. başıma dert almak olur bu. başka bi açıklama getiremiyorumDugunler benide daraltir ama mecburen gitme zorunlulugu (pek sevmemde dugun dernek olaylarini)
Insallah sizi artik 2017 gelinleri topiginde goruruz ama illa yaz olsun demesseniz 2016 nasip olur hayirlisiyla inşallah
@Herazeus , oldu olacakGüzel biri değilsen yaşla birlikte kırısıklarında çıkacak bu sefer şimdiye kadar sepetlediğin kişilerde seni beğenmicek..
aynen katılıyorum. rapor mesajına da yazdım. umarım dikkate alırlar. onun yüzünden milletin siniri bozuluyor üstüne banlanıyor. uzaklaştırılsın sitedenResmen suçlayıcı bir tavırla yorumlarını yöneltiyor. Yukarıda Hanımefendiye söylediği şey de çok çirkindi.
Forumun huzurunu bozuyorsa bence de gereken yapılmalı. Hanımefendi, kendisini savunurken durduk yere banlandı. Hayret bir şey!
ciddi misin? her sene çocuk mu doğurdu yani?Benim halam 34 yaşında evlendi şu an 38 yaşında üç çocuğu var biz evde kaldı diyorduk sonradan açıldı
Allah razı olsun canım bi dua daha istiycem senden o da 2 senedir gelmeyen bebiş için.evlenince dert bitmiyo bacım bu sefer bebiş baskısı baslıyo o daha zormuş
Allah aratmadan versin herkese.
Sizlerede hayırlı imanlı esler nasip etsin tez zamanda Rabbim
Her zaman dua ediyorum zaten
Evet ya. Sonuncuyu sekiz aylıkken doğurdu o bile topladı kendini vallaciddi misin? her sene çocuk mu doğurdu yani?
maşallah azimliymiş. ama doğum kadın için hücrelerin yenilenmesi olduğu için sanırım baya bir iyi olmuştur kendi için.Evet ya. Sonuncuyu sekiz aylıkken doğurdu o bile topladı kendini valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?