30 yas sendromu

iftira atma ben profiline girmedim kendin yazmıştın.
zavallılık sana mahsus ben sadece fikirlerimi anlatıyorum.
Oyle veya boyle sen bunu yuzume vurmadin mi aklinca??onemli olan da bu degil mi? Yoksa nerde nasil öğrendiğin mi? Daha 3 gunluk uye oldugundan, beni bu kadar iyi tanidigini dusunemedim pardon.. Alakasiz bi yerde bosanmis olmami kullanman, acizligin.. Kullanmak icin depolama yapmışsın demekki..
Neyse..

Konu sahibi olarak konuya açıklık getireyim..
Ailemin eledigi adaylar ailevi bi kaç hoş olmayan alışkanlıkları dolayısıyla ileydi..Aslında adayda sıkıntı yoktu ama aileler denk değildi..
Benim istemediklerim diyelim-- beğenmemek demeyelim böylesi daha doğru olacak-- o zaman için yanıma yakıştıramadgm hayata dair bişeyler paylasamiyacagimi düşündüğüm sabah uyandığımda ilk görmek istediğim insan olmadığına kanaat getirdiğim içindi, o zaman için mantıklıydı.. ama nasıl tarihi olaylar suan ki şuurla değerlendirilemez yani o zamanki tercihlerimi de suan ki düşüncelerimle degerlendiremiyorum.. o zaman için doğruydu belki şuan için değil allahul alem.. bilemiyoruz bilemedigimiz için şuan bu noktadayız..
Flörtoz bir bayan değilim uzun vakitler gecirmedim tabi ama içime sinmeyen şeyler zaten yıllarca da gorussem değişmeyecek temel şeylerdi..
Ben geçmişimi sorgulamıyorum olan oldu.. zaten ah suan olsalar da evlensem de değil.. sadece konuya giriş adına verilmiş bilgiler.. ağlamalarım evlenememek değil yaşın ilerleyişi karşısında hayata geç mi kaldım serzenisleri..
Burasi bir form sayfası ve başlık da " bir derdim var " buraya dert yazanlar bunu paylaşmak için, girenler de paylaşımları okumak için burda.. sanırım sizde suan burdaysaniz bu niyetle buradasınız ve bunu yargilamamalisiniz.. toplu bir terapi olarak değerlendiriyorum burayı buradaki arkadaşları da 'elin kadını' olarak değil terapi arkadaşı olarak görüyorum.. ve bugün buradaki arkadaşlardan çok şeyler öğrendim.. hepsine çok teşekkür ediyorum..

Allah razı olsun canım bi dua daha istiycem senden o da 2 senedir gelmeyen bebiş için.evlenince dert bitmiyo bacım bu sefer bebiş baskısı baslıyo o daha zormuş
Allah aratmadan versin herkese.
Sizlerede hayırlı imanlı esler nasip etsin tez zamanda Rabbim
Her zaman dua ediyorum zaten

Şaşkınlık içerisindeyim, çirkinliğe bakın!

Neymiş sorunum Hanımefendi?

Ne arıyorsam arıyorum, size ne? Had diye bir şey var, farkında mısınız?
ya bu kişi sürekli hergün birileriyle kavga edip agresiflik yapıyor. ve onun yüzünden bir sürü insan banlanıyor. rapor mesajında da yazdım. yeter artık ya , siteden uzaklaştırılsın lütfen. yani bu kadar kavgacı bir insan görmedim. millete sataşıp agresiflik yapıyor sürekli.

Resmen suçlayıcı bir tavırla yorumlarını yöneltiyor. Yukarıda Hanımefendiye söylediği şey de çok çirkindi.

Forumun huzurunu bozuyorsa bence de gereken yapılmalı. Hanımefendi, kendisini savunurken durduk yere banlandı. Hayret bir şey!

Ben 30 yasındayım 2 senelik evliyim Allaha şükür esimle cok iyiyim severekte evlendim ama yinede 30umda evlenseymişim yine esimle tabi diyorum. O kadar guzel bi yas ki
Evlilik özünde guzel ama tek basina yasanmadıgı için ata ana baba faktoru oldugu için senin mutluluğunu golgelemeye calısanlar oluyo.bi zaman sonra diyosunki bekarken ne rahattım..
Bekarkende rahatlık batıyo işte..
Kadın olmak gercekten cok zor bana göre.daha coluk cocuga karısmadım onun için şimdiden caba sarfediyorum.e doguncada butun yuk sende..zor zanaat yani
Biraz konu dısı olmus olabilir kusura bakmayın

Arya keşke 26 yaşımda ben de senin kadar olgun olabilseymişim. Gerçekten imreniyorum:) çok haklısın
Saolasın ama ben bu acı tecrübeyi yaşamasaydım asla olgunlaşamazdım bu imtihan aynı zamanda beni Allah' a yakınlaştırdı Allah o kadar merhametliki hem elindeki hayırsızı alıyor hemde imtihan ediyor o çok merhametli biz bir gelsek o bin veriyor elhamdülillah hiçbir dert Allah tan büyük değil..

29 sendromlu yasti benim icin.. Boyle arada derede. 20lerde hissetmiyosun gecmissin o yollari, 30 da degilsin iyk bi garip yas. Sanki 30 yasindaymissin da komplexten 29 der gibi. 30 olunca rahatladim. Aslinda daha dogum gunume var ama ocaktan beri 30 diyorum oh bea

Boşver en derinden ben boşverin mesela..neyapayım olmuyorsa ..üzünce kendimi olacakmı yooo o Zaman boşver ..gelirse gelsin gelmezse zaten aman neyse..

Dugunler benide daraltir ama mecburen gitme zorunlulugu (pek sevmemde dugun dernek olaylarini)

Insallah sizi artik 2017 gelinleri topiginde goruruz ama illa yaz olsun demesseniz 2016 nasip olur hayirlisiyla inşallah
sanırım allah beni koruyor. başıma dert almak olur bu. başka bi açıklama getiremiyorum

Güzel biri değilsen yaşla birlikte kırısıklarında çıkacak bu sefer şimdiye kadar sepetlediğin kişilerde seni beğenmicek..
@Herazeus , oldu olacak Mahpeykersultan 'ın boğazına bıçağı dayayıp şah damarını kesseydiniz, bu yorumdan daha az acıtırdı.
Mahpeykersultan Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza. Üzmeyin tatlı canınızı.

aynen katılıyorum. rapor mesajına da yazdım. umarım dikkate alırlar. onun yüzünden milletin siniri bozuluyor üstüne banlanıyor. uzaklaştırılsın siteden

Güzel değilim ne demek? Sen kendini güzel bulmazsın, başkası bulur, kaşına gözüne hayran olur. İyi bir insan olduğunu düşünüyor musun? Düşünüyorsan, o iyiliğe bile aşık olunur. Kendini niye küçümsüyorsun? Herkesin vücudunun, yüzünün altın oranları yakalamasına gerek yok. Aşkı bulmanın, hayat arkadaşınla karşılaşmanın bunlarla ilgisi yok. Bu biraz şans işi, biraz kader, biraz da senin etrafına yaydığın enerjiyle alakalı. 30 yaş neden geç? Çünkü toplum bize bunu empoze ediyor. Bu kendi fikrimizden çok, bize aşılanan bir düşünce; 20'li yaşlarda evlenilir, çoluk çocuğa karışılır. Sanki dünyanın kanunu... Sanki 30 olunca bir ayağımız çukurda. Yok artık... Bir arkadaşım var. Uzun süre nişanlı kaldığı sevgilisiyle 30 yaşında ayrıldı. Aynı senin gibi düşünüyordu; bu saatten sonra kimi bulacağım, çok geç kaldım, yalnız yaşlanıp gideceğim... vs. Yıllar, bu düşünceyle kendi yeyip bitirmesiyle geçti. Yaş oldu 35. Hiç ummadığı anda biri çıktı karşısına. Evlendiler, acayip sevimli, mutlu bir çiftler. Şuan arkadaşım hamile. Öyle olumsuz düşüncelerle kendini hırpalama. Evli olanın nasıl ki evliliğinin garantisi yoksa, senin de bekarlığın garanti altına alınmış değil.

(Amin Amin Amin Ya Erhamerrahimin... İsteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşaAllah..)

Yüce Allah sağlıklı, imanlı, ahlaklı, hayırlı evlat(lar) nasip etsin inşaAllah en kısa sürede ve hayırlı şekilde sana ve senin gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeşlerimize (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…