- 9 Nisan 2016
- 10
- 20
- 3
- 38
- Konu Sahibi Mahpeykersultan
-
Dua ya da kalmamıştır kızın işi o kadar da değil kızRabbim seni anlayan,kiymetini bilen hayirli bir es versin canim. Kk dua topiklerine bir bak derim.
"Eğer duanız olmasaydı Rabbim size niçin değer verecekti ki?" Furkan suresi 77. ayetDua ya da kalmamıştır kızın işi o kadar da değil kız
"Eğer duanız olmasaydı Rabbim size niçin değer verecekti ki?" Furkan suresi 77. ayetDua ya da kalmamıştır kızın işi o kadar da değil kız
Dua önemlidir evet canımm ... Ama tevekkül de önemlidir.. Sen evde camide otur koca gün dua et allah ım bana koca ver diye"Eğer duanız olmasaydı Rabbim size niçin değer verecekti ki?" Furkan suresi 77. ayet
dünya dua üzerine kurulu derler
Ederiz canım ama sadece duayla olmaz dediğim gibi sende karşındaki kişilere şans verirsen daha mutlu olursunBana çok dua eder misiniz? Allah şimdiden sizi de dualariz hurmetine feraha kavustursun..
Evet simdi şimdi sizin gibi düşünmeye başladım.. o zaman insan hep daha iyisi gelir mi diye bakıyor..[/QUOTE][QUOTşimdi razeus, post: 45981015, member: 743387"]Hem güzel biri değilim diyorsun hem gelen taliplerini yolluyorsun ...türk erkekleri güzelliğe bakar öncelikle..... Güzel biri değilsen yaşla birlikte kırısıklarında çıkacak bu sefer şimdiye kadar sepetlediğin kişilerde seni beğenmicek.. 30 yaşında verdiği olgunlukla bundan sonra daha mantıklı düşünebilirsin
evet tabiki elinden geleni yapmak gerekiyor. ama dua çok ama çok önemliDua önemlidir evet canımm ... Ama tevekkül de önemlidir.. Sen evde camide otur koca gün dua et allah ım bana koca ver diyeGökten koca insin Dua ile birlikte ne istediğimizi karşımızdaki kişilere şans vermeyi biraz da mütevazzi olmayı gerçekten becerbilirsek eminimki her kız haketttiği bir hayatı sürdürebilir.. Ama sadece dua ile olacak iş değil...
amiiinnnnAllahim tüm bekarlara önce hayirli sonra gönüllerindeki gibi bir es nasip etsin, Amiiiin (bekar olaraktan)
Dua önemlidir evet canımm ... Ama tevekkül de önemlidir.. Sen evde camide otur koca gün dua et allah ım bana koca ver diyeGökten koca insin Dua ile birlikte ne istediğimizi karşımızdaki kişilere şans vermeyi biraz da mütevazzi olmayı gerçekten becerbilirsek eminimki her kız haketttiği bir hayatı sürdürebilir.. Ama sadece dua ile olacak iş değil...
34 diyeyim gönlün ferahlasınUfff o bende de var yaaa
5 ay oldu 30 a gireli
Hala kabullenemedim
30 deyince daralma geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?