30 yas sendromu

Allah Allah... Adaylarla ilgili bilgi vermek zorunda mı? Neticeye bakın siz: Beğenmemiş, ısınmamış, hissetmemiş bir şey. Aşk evliliği yapmayı istiyor belki. Mükemmeli ara diyen oldu mu?

Siz sonradan aşık olanlardan mısınız?

İnancın bittiği yerde çare bulmak aramak imkansız.

boşanma depresyonuna veriyorum bu saçmalığını.
Ben de insan olmamaniza veriyorum su yorumunuzu..
Banlanmak ugruna bunu diyecegim..
Ve insanlarla 'insan'gibi konusabilmeyi beceremeyince lafi oraya buraya çekip gidip kendi bos beyninizce acitici(!) bsy bulmaya cabalayarak alt edeceginizi sanan zavalli+igrenc birisiniz..
Dilerim alakasiz sekilde yuzunuze vurulacak bi aci yasatmaz Allah bi gun size..
Yazik..

eğer konu açıyorsa sağlıklı bakmak açısından bilgi vermesi gerekir. yani adamlar nasıldı nelerini beğenmedi ne kadar süre görüştü vs.
aşk evliliği yapmayı herkes ister ama hayat öyle olmuyor.
beğenmemiş ısınmamış hissetmemiş sonra gelip elin kadınlarına dert yanıyor böyle daha iyi değilmi?

ben insan gibi konuştum ama siz alay yolunu seçtiniz.
benim beynimin boş ya da dolu olması sizin sorununuz değil ama öyle çocukca laflar ederseniz cevabınızı alırsınız.
boşanmak suç değildir ki herkes boşanabilir bunu depresyon haline sokmuşsunuz..

Herkesin imtihani farklidir ama sanirim siz guzelce konusulacak biri degilsiniz ya da biz anlasamiycaz; laflari baska yere cekmeniz bende bu kaniyi olusturdu..
Neyse..

bunun imtihanla alakası yok. her şeye imtihan deyip geçiliyor 17 aylık bebek tecavüze uğruyor neyin imtihanı bu allah el kadar bebeğimi imtihan ediyor?
bazı şeyleri insan kendisi yaratır.

Ve o alintiladiginiz yorumu baska yere yapacakken karisti, ki duzelttim.. Ama sizin insan olmadiginiz boylece dokuldu ortaya.. Her seyde bi hayır var..

benim insaniyetime kim karar veriyor?
insaniyet tespit mercisi misin sen?
daha önceki yorumlarında ondan farklı değildi yani içinde var bu belli ki.

Depresyon haline sokmusum?
Agzinizin payini bambaşka bi konuda aldiginiz icin ben bosanma sendromuyla mi hareket ediyor oldum?
Bsy diyim mi, bence bundan sonra basiniza geleceklerden korkun.. Zira boyle olmadik sekilde cikarimlar yapip insanlari alt ettigini sananlarin sonunu hic iyi gormedim ben hic bi zaman.. Ilahi adalet derler buna bizim orda..
Konu nerde, benim yorumum nerde, profilime gidip karistirip aklinizca beni alt etmek için bosanmami karistirmaniz nerde.. Insanlik pahali bsy,herkeste olmamasi cok normal..
Zavallisiniz..

Sağlıklı bakışınız buysa hiç bakmamanız daha hayırlı olacaktır.

Ben bahsettiğiniz eksik bilgileri hiç merak etmedim. Hem bana ne, size ne, ona ne? Siz sırf incitmek adına ıvır zıvıra takılıp kaldınız.

Ben de çok kişiyle görüştüm ama hiçbirine ısınamadım. Isınmadığım biriyle de evlenmeyi istememem gayet normal. Neden aşk evliliği yapmak istemeyeyim?

Kime ne???

Dur bakalim H hepii daha ne kadar cirkinlesecek uste cikmak adına.. Profilime gidip bosandi ibaresini gorup ordan vurmaya calisti.. Bakalım ikinci zavalli hamle ne olacak??

ağzımın payını nerede almışım kendi kendine gelin güvey mi oluyorsun?
aaa cevap verdim ne güzel tamam ben yendim kazandım diye hayal kuruyorsun resmen ayıp ayıp..

ben kimseye peşin hükümlü olmadım sadece gerçekleri yazdım. evlenmek isteyen adayları iyi değerlendirecek öyle beğenmedim ısınmadım diye geçerse nereye kadar? kıvanç tatlıtuğmu arıyorsun derim ben de...

boşanmak doğaldır neden bu kadar sorun yaptın ki insan bir süre üzülür sen de halen o etkidesin diye yazdım. hemen komplo yazmışsın. yazık yani. bir de kendi kendine saçma sapan şeyler üretiyorsun.

Benim bosanma depresyonunda oldugumu hangi yorumumdan cikardiysan (ozellikle bu konuda) goster, susacagim gercekten oyleyse.. Bekliyorum..

bana ne sana neyse o zaman konu açıp dert yanması neden?
bir yerde sıkıntı var ki çözmeye çalışıyoruz özel hayatını kurcalamak değil amacımız. ama herkesi beğenmiyorsa o da sorundur.

çok kişiyle görüştüm ama ısınamadım dersen sorunu sende görürüm yani ne arıyorsun derler insana?
aşk evliliği yapmak herkesin hakkı peki ama ya olmazsa?
tut ki aşık olamadın uzun süre.

git ilk konuştuğun adamla bas nikahı demiyorum ama adayların hepsine ısınamadım dersen orada durum başkadır derim.

Benim bosanma depresyonunda oldugumu hangi yorumumdan cikardiysan (ozellikle bu konuda) goster, susacagim gercekten oyleyse.. Bekliyorum..

o başka yere yazacakken buraya yazdığın şey için yazdım. genelde böyle çocukca şeyler yazabiliyor depresyon geçirenler. daha önceki konularda da yazdığını hatırlıyorum sanki.

Durum ne dersin çok merak ettim

o başka yere yazacakken buraya yazdığın şey için yazdım. genelde böyle çocukca şeyler yazabiliyor depresyon geçirenler. daha önceki konularda da yazdığını hatırlıyorum sanki.
Haa ordan yani.. Tamam ya haklısın ben epey depresyondaymisim.. Nasil anlamadim??
Yuru git ya isine, bekliyorum ki muhtesem bi tespit gelsin.. Yav he hee (cok depresif bi tepki oldu yine)

Dur bakalim H hepii daha ne kadar cirkinlesecek uste cikmak adına.. Profilime gidip bosandi ibaresini gorup ordan vurmaya calisti.. Bakalım ikinci zavalli hamle ne olacak??

Şaşkınlık içerisindeyim, çirkinliğe bakın!

Neymiş sorunum Hanımefendi?

Ne arıyorsam arıyorum, size ne? Had diye bir şey var, farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…