30 Günlük Squat Programı!

günaydın kızlar

şimdi size önemli bir sorum olacak.dizimde meniküs zedelenmesi var. dizimi kırarak daha fazla zarar vermiş olur muyum sizce?:26:

günaydın kızlar

şimdi size önemli bir sorum olacak.dizimde meniküs zedelenmesi var. dizimi kırarak daha fazla zarar vermiş olur muyum sizce?:26:

Aynanin karsisinda yan dur ve mumkun oldugunca dizlerin, ayak parmaklarinin hizasini gecmesin. Dizlerini one dogru cok kirma yani. Benimde agrim vardi, ayna onunde daha dikkat ederek yapinca gecti. Gerci senin durumun farkli ama, dogru yapinca sorun olmaz insallah.

140 bugun yapabilirsem tabi. Bikac gundur zir yapiyorum herseyi. Sogukluk yasiyorum.

teşekkür ederim canım

140 bugun yapabilirsem tabi. Bikac gundur zir yapiyorum herseyi. Sogukluk yasiyorum.

150 yapıcam bugün

bi de canım düb ben 6 week e başladım ama 17 dk yapıp bıraktım
çok soğumuşum jilliandan.. zorlanmadım ama çok sıkıldım
hiç yapasım yok resmen gitti motivasyon

Ben koptum bu squattan, jilliandan sonra halim kalmiyor,
Gun icinde de unutuyorum.
Belki bi sure sonra tekrar baslarim.

150lere ulaşmış olan arkadaşlara sorum olacak. Ne gibi değişiklikler oldu. Farkedilir değişimler var mı?

150lere ulaşmış olan arkadaşlara sorum olacak. Ne gibi değişiklikler oldu. Farkedilir değişimler var mı?

Benim popom cok buyuk degil 93 cm, basenim de yok. Gozle gorulur bi degisim yok bende ama cok sıkılasti, semsert oldu.
Bacaklarda aynen. Bu arada ben jillisn yapiyorum uzun zamandir, ondada bolca squatli hareket var, onun etkiside buyuk.

Az önce bende yaptım aslında pazar yapmıştım 50 tane sonra bacaklarımda ağrılar tabi daha bugün anca toplayabildim kendmi

Yaptım az önce 50 yarın 55 hadi bakalım

Bende katıldım squat yapanlar kervanına

Şu üst baldırlarım birbirine değmesin yeter

Zayıfım ama üst kısımlarım çok bol

bu hafta 2 akşam denedim bende... 10 gündür egzersiz yapmama rağmen bu hareket inanılmaz ağrıttı üst bacaklarımı :) sürekli arttırarak değilde günde 50-100 arası yapmayı düşünüyorum.

arkadaşlar buıraktınız mı squat ı tamamlayan oldu mu 30 güne?
varsa bacaklarda incelme oluyomu acaba?

Merhaba kızlar ben yeni katıldım kulube ben 1 ayı tamamladım 107 santım olan kalcam suanda 111 ve inanılmaz yuvarlak ve taş gibi oldu bacaklarımın ust tarafı kaslandı ama quzel duruyo ve simdi squat diqer cecislerini uygulamayı dusunuyorum

canım anladığım kadarıyla senin kalçan da cm olarak büyüme olmuş daha doğrusu kaslanma
peki bacaklarında erime veya genişkeme varmı?

Ağırlık kullandın mı? Gerek var mı acaba?

Benim de 87'den 85-84'e düşmüştü, sonra 86 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…