günaydın kızlar
şimdi size önemli bir sorum olacak.dizimde meniküs zedelenmesi var. dizimi kırarak daha fazla zarar vermiş olur muyum sizce?:26:
Aynanin karsisinda yan dur ve mumkun oldugunca dizlerin, ayak parmaklarinin hizasini gecmesin. Dizlerini one dogru cok kirma yani. Benimde agrim vardi, ayna onunde daha dikkat ederek yapinca gecti. Gerci senin durumun farkli ama, dogru yapinca sorun olmaz insallah.
140 bugun yapabilirsem tabi. Bikac gundur zir yapiyorum herseyi. Sogukluk yasiyorum.
150lere ulaşmış olan arkadaşlara sorum olacak. Ne gibi değişiklikler oldu. Farkedilir değişimler var mı?
Merhaba kızlar ben yeni katıldım kulube ben 1 ayı tamamladım 107 santım olan kalcam suanda 111 ve inanılmaz yuvarlak ve taş gibi oldu bacaklarımın ust tarafı kaslandı ama quzel duruyo ve simdi squat diqer cecislerini uygulamayı dusunuyorum
Merhaba kızlar ben yeni katıldım kulube ben 1 ayı tamamladım 107 santım olan kalcam suanda 111 ve inanılmaz yuvarlak ve taş gibi oldu bacaklarımın ust tarafı kaslandı ama quzel duruyo ve simdi squat diqer cecislerini uygulamayı dusunuyorum