30 Günlük Squat Programı!

Ben gecen yanlis yazmisim, 80 squat bugun.

Melindam sirkeli suyu bende iciyorum 1 haftadir, kuzuuuumm benim.
Ben de bugün 140 squat yaptım zannediyorum, çünkü kardeşimin yüzünden sayıyı şaşırdım. İnşallah daha azını değil, fazlasını yapmışımdır.

Son düzenleme:
kalçam 96 cm.çok kötü değil ama üst bölgem biraz ince olduğundan azıcık gitse fena olmaz..bakalım ben de squat a başlıyorum.umarım kalınlaşma olmaz bacaklarda

Bugun 100 squat. Jillian yapamadim bari bunu yapayim :26:
Insan alisinca, hicbirsey yapmadan gecirdigi gunde sucluluk duyuyor.

Bugun 100 squat. Jillian yapamadim bari bunu yapayim :26:
Insan alisinca, hicbirsey yapmadan gecirdigi gunde sucluluk duyuyor.

:) Ben de dün sadece 150 squat yaptım. Bugün de dinlenebilirim ya da dayanamam birşeyler yaparım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

:) Ben de dün sadece 150 squat yaptım. Bugün de dinlenebilirim ya da dayanamam birşeyler yaparım. :)

kedim dinlenebilirim demis, baskasi mi girdi senin isminle, inanamiyorum. Dinlen kusum kiyamam.

Son düzenleme:
kedim dinlenebilirim demis, baskasi mi girdi senin isminle, inanamiyorum. Dinlen kusum kiyamam.
Hasta oldum onun için. Ama yine de jillian'ın son gününü yapmıştım. 1 gün sonrası da sadece squat yaptım. Bugün birşeyler yapmak istiyorum ama yapmayacağım. Yarın dayanamam artık tae bo'yu denerim. Pazartesi gününe kadar, sonra da ripped'a geçeceğim.

Gecmis olsun bebeem

155 squat. :)

ölüyoruummmm.
2 gun once birden araliksiz 50 squat yaptim.bacaklarim hala aciyo.saka gibi. birden yuklenirsem olacagi bu.kizlar 30 gunde cok degisim varmi motive edin

4 gündür yapıyorum. psikolojik mi bilmem bacaklarım kalçam toparlanıyor gibi sankiii

daha önce yapmıştım ben de başladım bugün yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…