Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım uzun süre devam edince kesinlikle işe yarıyor. Tabi sadece popo için değil beslenmene dikkat edersen üst bacaklarda da hafif bir kalınlaşma, dışa çıkık bir hal alma ve kaslanma söz konusu oluyor.yast ve diger squat deneyen arkadaslar. Squatin ise yarayip yaramadigini merak ettim. Sizler faydasini gordunuz mu?
Canım uzun süre devam edince kesinlikle işe yarıyor. Tabi sadece popo için değil beslenmene dikkat edersen üst bacaklarda da hafif bir kalınlaşma, dışa çıkık bir hal alma ve kaslanma söz konusu oluyor.
Umarım istediğin gibi bir etki bırakır squat sende de canımBeslenme konusunuda ciddiye aldim, ozellikle protein agirlikli besleniyorum ve bugun squata baslamayi dusunuyorum. Umarim faydasini gorurum.
Oncelikle bu tarz seyleri kendi kafamiza gore yapmamaliyiz. Setler arasinda yeterince dinlenmezseniz kas yikimi bile başlar. Squat kalca icin iyidir ama fazlasi bacaklari kalinlastirir. Ben size kopru hareketini ve onun cesitlerini oneriyorum ben cok memnunum. Squati da yapin ama onu oyle agir agir 50 100 kere yapmak yerine sicramali squat gibi hareketli ve az sayida yaparsaniz daha iyi olurBen 5 gundur squat in çeşitli hareketlerinı her hareket 15 ddefa yapiyorum faydası olurmu yoksa sadece 30 squat programini yapip sonra bunlara devam mı etmeleyim.çok karışık oldu ama inşallah anlayan biri çıkar.
1.62 buyum 49 kilo yum bacaklarımın kalinlasmasi için çok yapıyorum ve 30 saniye bi sonrakiler 60 sn ara vererek yapıyorum kalın bacaklara ihtiyacım var yaniOncelikle bu tarz seyleri kendi kafamiza gore yapmamaliyiz. Setler arasinda yeterince dinlenmezseniz kas yikimi bile başlar. Squat kalca icin iyidir ama fazlasi bacaklari kalinlastirir. Ben size kopru hareketini ve onun cesitlerini oneriyorum ben cok memnunum. Squati da yapin ama onu oyle agir agir 50 100 kere yapmak yerine sicramali squat gibi hareketli ve az sayida yaparsaniz daha iyi olur
Kızlar bende Squat challenge programını uyguluyorum 13. Günüm 130 tane yaptım bugün kalçada ve bacaklarımda nedense delik delik şeyler oldu sizde de aynısını oldu mu acaba devam etmelisiniz aynadan bakınca kötü görünüyor bilgisi olan var mı merak ediyorum neden böyle oldu[/QUOTEsquat kaslara yuklenen bir faaliyet olduğu için daha sonrasında yeterli protein ge kompleks karbonhidrat almazsaniz kaslar buyuyup gelisecegine ve yaglar yakilacagina kaslar yikima ugrar ve sarkmalar olur selulitler olur. Ben de squat degil de daha baska seyler yapıyorum ve spordan sonra bir domatesli (domatesler kavrulmadan kisik ateste) ustune uc yumurta kirip yiyorum.bende o dediğiniz cokukler vardi gitmis baya. Spordan once de bir tane muz yiyin ve bir bucuk iki saat oncesinde mutlaka yemek yemis olun. Squattan once de mutlaka biraz ısınma hareketi yapin
Günde hic spor yapmayan birinin bile kilosu basina 0.8 ve 1 gr arasi protein almasi lazim. Yaptiginiz spora gore de bu artiyor tabi 1.5 gr falan olabilir genel aktivite de önemli. Ayrica selulitleriniz varsa haftada uc dort gün cardio yapmalisiniz ki kaslarinizin üstündeki o birikmiş yaglar gitsin. Ben o sekilde yapiyorum bir gun hiit cardio bir gün diger hareketlerTeşekkür ederim cevabın için. Peki günde ne kadar protein almak gerekiyor sQuat sonrası spor sonrası ben squatchallenge programını yapıyorum 23 gundeyim ama bunun yaninda baska bacak hareketleri de yapiyorum 1 saat kalcam dolgun gözüküyor bi tek selulite benzer şeyler sıkıntı o da geçer inşallah
Vucut yaposina gore degisir aslinda ve sizin nasil bir vucut istediğiniz de onemli. Ben incecik bacak istiyorum hafif bile kas olsun istemiyorum derseniz bridge size daha uygun olur. Ama ben oyle incecik bacak sevmiyorum ince ama kaslari hafif gorunur seviyorum o yuzden yapiyorum bacaklarinizi bicimlendiriyor. Cok Kasli bi goruntuyu ev ortamında 500 tane squat yapsan da elde edemezsin zaten. Onun icin agirlikli squat yapman lazim erkekler falan gormussundir halterle falan yapiyor kilolarca.Kizlar squat bacaklarda cok kasli bir goruntu yapiyor diye duydum burda da yazanlar olmus
Yapanlar fikriniz nedir?
Evet kasli bacak goruntusu istemiyorum tesekkurler bridgeyi de bir arastirayimVucut yaposina gore degisir aslinda ve sizin nasil bir vucut istediğiniz de onemli. Ben incecik bacak istiyorum hafif bile kas olsun istemiyorum derseniz bridge size daha uygun olur. Ama ben oyle incecik bacak sevmiyorum ince ama kaslari hafif gorunur seviyorum o yuzden yapiyorum bacaklarinizi bicimlendiriyor. Cok Kasli bi goruntuyu ev ortamında 500 tane squat yapsan da elde edemezsin zaten. Onun icin agirlikli squat yapman lazim erkekler falan gormussundir halterle falan yapiyor kilolarca.