- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
hayırlısı ise döner inşallah cnmm...biliyorsun nasip ve kısmetten öte hiçbişey olmazz
Dönerse, bil ki senindir..
Dönmezse, hiç senin olmamış demektir..
Canım benim şuan gözyaşlarımı tutamıyorum mafoldumben
Esra'nın yazdığı gibi dönerse, bilki senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.
Birisini bekleyerek kendinize o kadar haksızlık yapıyorsunuz ki..Giden ömür geri gelecek mi ? Senin olan döner diye kandırmayın kendinizi,hiçbir erkeğin kürkçü dükkanı olmayın..Seven zaten terk etmez,ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinde teselli aramaz..Umarım bir an önce hayatına kaldığın yerden devam edersin..
Hayatıma 1 yıldır kaldığım yerden devam ediyorum yeni bi olay değil. :umursamaz:
Ne mutlu sana o zaman.. gamyoncuiremsu
canım düşünmemeye çalış. düşündükçe acı verir çünkü sonu yok bunun.. ve onunla tamamen irtibatın hiçbi zaman kopmıcak, abisine gelcek gitcek gene görceksin, izin verme alevlenmesine. seni inan çok iyi anlıyorm bu konuda :çok üzgünüm:
sende kabahat ama, nie samimi davranıyosun ki? seni dilediği gibi kullanıyo bu adam o zaman.. dilediği zaman itiyo, dilediği zaman çekiyo.. izin verme arkadaşım.. yasakkelime
Öyle olduğu için kötü oluyor 2 ay önce 1 hafta tatil yaptık ve sanki hiç ayrılmamış gibiydik herşey süper gayet samimi :umursamaz:
Bence boşuna kendini kandırma canm..
Zamanla unutursun
ara ara içini acıtabilir ama zamanla geçicektir cnm
sende kabahat ama, nie samimi davranıyosun ki? seni dilediği gibi kullanıyo bu adam o zaman.. dilediği zaman itiyo, dilediği zaman çekiyo.. izin verme arkadaşım.. yasakkelime
sizinkisi sezonluk aşka dönmüş....bile bile neden yüzünüzü ona dönüyorsunuz ki...kaçsanız inanın ki kovalar...hata birazda sizde bence...% 100 kaybedeceğini bilsinde bıraksın bakalım...bence mümkün değil...birde bunu deneyin,oralı olmayın haber filan göndermeyin,baktınız yine yok,kapatın kapılarınızı ,ve başka insanlarda arayın aşkı...
her şey geçiyor unutuluyor bi süre
işte arada bir böyle hortlayıncada insanın canını acıtıyor
siz tekrar görüştüğünüzde o bir haftalık süre içerisinde barıştığı eski kız arkadaşı ile
ilişkisi devam ediyor muydu canım
bir bilgin var mı bu konuda
eğer devam ediyor ve sana yakın davranıyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba
bir gönüle iki kişi sığmaz
sığdırmaya çalışandanda adam olmaz
sen sen ol adam olmayanlara yer verme hayatında değmiyor çünkü
Herkezde,heryede,herşeyde aradm onu Tabi geri dönmedi affetmedi beni 5 yıl önceki kız ark. ile yeniden barışmıştı en yakın arkadaşıma arattırdım konuşması için beni dinlemez olmuştu, Ondan ayrılıp yüzüstü bırakamam diyordu Çok yalvardım ona bitmemesi için Tüm ailesi ben tüm ailemde onu çok seviyordu Herşey öyle güzeldi ki ama nuh dedi peygamber demedi
Ortak akrabalarımızdan dolayı bu sene Alanyaya gittiğimde Amcamın kızı-eşi de ordaydı ve buda geldi MErsine yakın diye amaç sadece beni görmekti itirafta etti 5 dk beni yalnız bırakmadı her sn beraber gezdik eğlendik gideceği gün yine Mersine gidince unutacaksın beni dedim O Allahın emri dedi İŞte böyle bişey Tatilden geleli 2 ay oldu ddiği gibi yine unuttu :gitme::gitme::gitme::gitme:
Ondan sonram olmadı Artık Dön diyemiyorumda Bitti Belki Bigün Kısmetmde Kaderim de var ise Döner diye bekliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
1 yılın sonunda kuzenlerime uydum o işteyken ona evde uyuyorum dedim ve dışarıya çıktım evimizin yakınındaki yere kıyafet bakmaya anladı tabi ona yalan söylemiş oldum işin içinde uzaklıkta olunca kabul edemedi Ayrıldk ilk 2 ay dokunmadı çok bunalmıştım kıskançlıklarından,kısıtlamalarından herşeyden sonra çok dokundu