- 24 Mart 2008
- 783
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Rumuzumun aksine bütün olumsuzlukları ortaya koyuyorum, kusura bakmayın (ama kişi canı sıkkınsa hep iyi taraftan bakar ve bir ışık görmeye çalışır oysa burda farklı açılardan bakıp olayı tüm boyutlarıyla görmenizi sağlamak ve size yardımcı olmak istiyoruz) fakat doğruyu söylememiş olmanız hata olsa da dediğiniz kadar özel bir ilişkiyi bu sebeple bitirmek manasız görünüyor. Kaldı ki kendisi dilediği gibi eski kız arkadaşıyla devam etme çabasının ardından yine sizinle hoş vakit geçirmiş. O sizin "yalan"ınızı hazmedemezken sizin onu yaşanmışlıklarını hazmetmenizi beklemesi ironik geldi bana... Maalesef sizin yapıcı ve özverili haliniz, bu durumu sineye çektiğiniz için her koşulda kendisini kabullendireceğini düşündürmüş ona... Bu nedenle kendine çekidüzen verme gereği hissetmez çünkü her haliyle size dönmesi durumunda yanında olacağınızdan emin...
eski sevgilisinden ayrılırsa haksızlık etmiş olucakmış ve sen bunu bile bile onu bekleyebiliyosun inanılmaz... eskileri geziyosa teker teker, bi gün yolu sana da düşer.
seni seviyorsa ne olursa olsun senin yanında olurdu.
bence boş ver gitsin.
bundan sonra onu istemek senin kayıbın olur
neticede 3 veya 5 yılın geçmiş hep ayrıl barış olmuşsunuz ,istikrarsız bir ilişki imiş zaten baştan.
anlaşılan çocukta ne yardan ne serden vazgeçememiş. sen ondan vazgeç te ,bari ilişkiyi sen bitirmiş ol.
büyüklük sende kalsın ...
"Umut işkenceyi uzatır." sözü bir kez daha ispatlanmış. Eski kız arkadaşı için "Onu yüzüstü bırakamam." diyen kişi sizi nasıl da ikilemde, "nasipse döner" dedirtip her nefesinizde onu bekler ve anar halde bırakmış. Sözlei ve yaptıkları arasındaki çelişki bile onun doğru insan olmadığını gösteriyor aslında... Muhakkak burda yapılan yorumları okurken ve biz ona "yanlış insan" derken siz güzel hatıralarınızı, yaşadığınız güzel günleri ve bir sürü özel anı hatırlıyorsunuz. Lakin o eski kız arkadaşıyla yaşadığı özel anları tercih etmiş vaktiyle kaldı ki o ilişkisine de sahip çıkamamış o da ayrı konu...
Gönül kaçanı kovalar meselesine gelince bu çok sık söyleniyor ama dikkat edilmesi gereken husus bu yöntemi sadece sizi gerçekten seven kişiye, kısa dönemli ilgisizliklerde kullanlmasının gereği... Aksi halde hırslarına yenik düşüp, sizi sevmediği halde kaçtıkça kovalayan, yaklaştıkça yeni "av"lar arayan adamdan kurtulacağınız varsa da bu "kovalamaca oyunu" yüzünden kurtulamaz "Beni hala seviyor" umuduyla(çünkü siz seviyorsunuz ve her şeye inanmaya hazırsınız) anlamsız ve sonu olmayan ilişkiler yaşarsınız... a.s
Canımcım döner demek yerine unutmayı neden denemiyorsun, belki etrafında çok daha iileri vardır...
Bu şekilde kendine eziyet yapıyorsun...
Allah sabır versin canım ama sende önüne bak bence sonuçta beni unutucaksın dediğinde o Allah'ın emri demiş yok artık daha neler sni umursamayanı sende umursama bence böyle
zaman herşeyin ilacıdır diyorum sadece
Malesef be canım
Bizim gibi uzakta bişeyler için savaşanlar için Zaman sadece tuz oluyor
yara için olmuyor zaman geçiytor sende arkasından bakıyorsun nasıl geçiyor diye.
sositosositosositosositosositososito
ondan önce hayat kurmalıyım diye kasma kendini bence. bu bi yarış değil. böyle düşünürsen yanlış kararlar alabilirsin. o evlense de üzülmemelisin. sonuçta Allah neyi kime neden veriyor bilinmez, dışarıdan iyi gibi görünen şeyler sonradan bakrsın kötüdür, şükret bence kurtulmuş say kendini...
Söylediğin gibi öyle oluyor canı istediği zaman demeyelim de sıkılıyr onu her gün arayım konuşmak isteyim asla itmez devamlı oda arar ama bi yerde kopuyor işte