Karşıda ki kadında vazgeçmiyor birde evli nasıl yapabiliyorlar bunu ya
ülkedeki kadınların hepsi de erdem abidesi değil
siz naif olabilirsiniz, gözünüzü açıp onu görmüş olabilirsiniz, ilk aşkınız, gençlik sevdanız olabilir...
ama özellikle askeri personel olan erkeklerle evli kadınlar genelde erken yaşta evleniyor. ee malum onlar boylu poslu bir de evlenmeye, flörte de acaip meraklı oluyor. öğretmen atanana kadar doktor mezun olana kadar canı çıkıyor. ama sokaktan geçeni askeri personel yapıp erken yaşta maaşa bağlıyorlar... üniformasını geçirip maaşı cebine koyan da bi tarafı kalkıp uçana kaçana yürüyor. kocanız gibi profilde erkek çoksa, buna teşne kadın da çok, neden olmasın?
ben çok kadından duydum (daha doğrusu kızların annesinden duydum) "aman ölürse ölsün, bağlanan maaşını yer yatar kızım" diye... kısacası askeri personel eşi olup adam da evde yokken nette mette takılan epey çok. eşi uzakta ve uzun süre dışarda çalışan kadınlardan çok var o dediğiniz profil. genelde eşleri güzel de para kazanıyor (e o kadar cefası olan işler, kazansınlar tabi, o anlamda demiyorum)
iyi para kazanılan ve uzakta olan işlere sahip eş için evlenen çok kadın var, onu diyorum.
bakın siz bile adam iyi kazanıyor ben cefasını çektim, iş maaş sahibi oldu, başkasıyla mı yesin diyorsunuz....