Bu adamın amacı ne nolur söyleyin

Dava açmayacaksa o zaman nede olsa gelir kafasında
Bu evlilikte dayak yiyen, kötü muamele gören sizsiniz. Nafaka, tazminat derdi olan da. Eşinizin hemen gidip dava açacak ne aciliyeti olacak?
Sizin geri döneceğinizi de düşünüyordur ana bunun bir öneminin olmaması lazım.

Son düzenleme:
Hanımefendi malları varsa kaçırır delilleri yok eder herşeyin bir süresi var şerh koydurun mal vs varsa.Daba açmak sizin yararınıza olacaksa ilk siz açin.Duygusal bakarak soyup soğana cevirirse görürsünüz.İyi bir avukata danışın bekleyeceginize.Sonra çok pişman olursunuz
Barodan avukat tutmak istiyorum

Kimsenin boşanıp boşalmamasina karışmak değil bu profildeki adam sizi barışma bilmemne umuduyla oyalarken alt planda malları kaçırır delilleri yok eder sizin çocuğunuz var duygusal düşünmeyin gerçekten bunu yaşayan kadinlar var .

Ay koltuk derdine düşen adamlar var okuduk ya mal önemli bunlar için iğnesini yedirmez bu adam size

Kızlar ben 5 gün oldu evden çıkalı kızımla hiç bir şekilde ya öldümü kaldımı nerdeler adamın umrunda değil ben şırnaktan İstanbul geldim konumu okuyanlar bilir eşim uzmn cvş ve İstanbul gelir gelmez hastaneden darp raporu aldım eşimin umrumda değiliz artı bugün erkek kardeşim aradı nolacak böyle filan boşanma konusunda açmadı ama gayet egolu ve mutluydu sanki biz ona yüküzde gitmemizi beklemiş bi rahatlama gelmiş insanda biraz namus kavramı olur benimseme olur ben evden çıktım hadi başıma bişe geldi adamda sorumluluk yokki beni hiç mi hiç sevmemiş bu adam napmaya çalışıyo ben yuva ev dedim çok ağlıyorum geceleri uykudan uyanıyorum meğerse adam bizi hiç sevmemiş yada yedekte birini buldu şuan özgür rahat bekar gibi hissettiği için özgüven ego tavan zaten yersiz bi özgüveni vardı şimdi iyice artmış ben napayım bana bi akıl verin hiç aramadım yazmadım num değiştim zaten ben düğünde takılan takılar maddi manevi tazminat 70-80 bin TL maaşa nekadar nafaka verir artı evliliğin ilk yılında silah çkme olayı olmuştu tekrar uzlaştım barıştım o davada görünüyo hala uyapta onuda öne sürecem polis de dedi bunuda söyleyin çalıştığı kurumda bildirin böyle meslekte böyle kişiler barınmasın diye haklarımı talep edebilir miyim pubg oyununa para yatırdğıı videosu var elimde artı bi sürü kredi borcu var oyun oynadığı için artı araba var bi tane arabayı elden çıkarır diye korkuyorum ben dava açmadan sizce napmalıyım dava açarsam tutuşurmu kızlar bana çok çektirdi keşke bi kuruş olmasa ama yuvamda dursam özür dilese düzelsek ama adım yok sorumluluk yok böyle bi insanı duygudan değil ancak ve ancak maddiyat ten vurabilirim bana o kadar paranın içinde az bi miktar veriyordu maaşını gizliyodu sorduğumda kavga şiddet uyguluyordu bundan sonra onu baş aşağı etmek istiyorum benim ve kızım için haklarımı alabilirmiyim uzun oldu ama nolur bana destek olun lütfen
Sana burda uzun uzun herkesten fazla yorum yaptim yazdim. Seninle ayni durumdayim dedim.ama bizimkinin siddeti falan yok ailesinden dolayi ciktim evden ve karnim burnumda dedim ebru. Defaalrca is olanagi sundum sana. O kucucuk sabiyle ilgilenip kafa dagitmak yerine sana silah ceken bir adami ozlemen cok sacma. Terapi almani tavsiye ederim.bende ilk baslarda cok aci cektim ozledim kaldiki senin kocani okuyunca benimki muma cevrilebilicek bir adammis en azindan cocugu icin suan elinden geleni yapiyor maddi manevi. Hala ben bebek dogsun bir an once evden cik diye talimat veriyorum evi tadilata sokacağım. Yani eger kendi basina toparlanamiyorsan devletin psikiyatr psikologu belediyelerinden yardim almani tavsiye ederim. Bu adama donulmez. Cocugunu merak etmeyen adamdan asla olmaz

Parayı kurtar mal varsa konu sahibi psikolojin düzelir sonra.Senden mal kaçırmasın asıl o seni ilerde psikolojik bunalıma sokar.Ben bunu derim mantıklı olacaksın kazık yemeyeceksin .Erkekker böyle sanma o üzülüyor bu işten en ucuz nasıl kurtulur onun derdinde

Adam niye size dava açacak söyler misiniz ?
Ne avantajı olacak bu durumdan ki koşa koşa gidip dava açsın ?
İstediğini yapar, istedigiyle takılır, istediği gibi kumarını oynar, oyununu oynar .

Dert senin derdin. Sadece o soyadından kurtulmayı bile dert ediyor olman gerekirdi.

Yok gitmeyecem ben keşke düzgün olsa buralara iş gelmese diya dedim hukuki yönden ben haklarımı alablrmym
Ama gerçektende öyleymiş gibi yazıyorsunuz. Evden ayrıldığınızdan beri 3. konu adamın umursamazlığına kafayı takmış durumdasınız. Lütfen önünüze bakın yeni hayatınıza odaklanın bu adamdan bişey olmaz ve de bir kez çıktınız o evden dikiş tutmaz bu iş. Vakit kaybetmeden boşanma davası açın, avukat söyleyecektir neyi ne kadar isteyebileceğinizi, uzaklaştırma aldırın, araba evlendikten sonramı alındı ortak malmı? Eğer öyleyse boşanma dilekçesinde arabanın üzerine tedbir ya da satışını engelleyecek bişey koydurun hemen tedbir nafakasıda talep edin.
Yapacaklarınız bunlardır şu saatten sonra beni aradımı, arayacakmı hiç mi sevmedi gibi düşünceleride bırakın. Farzedinki sevmedi, hiçte önemsemiyor artık bir anlamı kaldımı. Siz o evden çocuğunuzla çıkmışsınız adam nereye bile dememiş. Afedersiniz ama bu tarz erkekler altlarında bir penisle gezip kendilerini adam sayıyorlar. Adamlık bu değildir. Bir kadın ve çocuk ne olursa olsun mağdur edilmez. Bakın aranızda ne geçerse geçsin bu yapılmamalıydı. Karaktersiz biri için ağlayıp sızlamayı kesin lütfen...

Ama gerçektende öyleymiş gibi yazıyorsunuz. Evden ayrıldığınızdan beri 3. konu adamın umursamazlığına kafayı takmış durumdasınız. Lütfen önünüze bakın yeni hayatınıza odaklanın bu adamdan bişey olmaz ve de bir kez çıktınız o evden dikiş tutmaz bu iş. Vakit kaybetmeden boşanma davası açın, avukat söyleyecektir neyi ne kadar isteyebileceğinizi, uzaklaştırma aldırın, araba evlendikten sonramı alındı ortak malmı? Eğer öyleyse boşanma dilekçesinde arabanın üzerine tedbir ya da satışını engelleyecek bişey koydurun hemen tedbir nafakasıda talep edin.
Yapacaklarınız bunlardır şu saatten sonra beni aradımı, arayacakmı hiç mi sevmedi gibi düşünceleride bırakın. Farzedinki sevmedi, hiçte önemsemiyor artık bir anlamı kaldımı. Siz o evden çocuğunuzla çıkmışsınız adam nereye bile dememiş. Afedersiniz ama bu tarz erkekler altlarında bir penisle gezip kendilerini adam sayıyorlar. Adamlık bu değildir. Bir kadın ve çocuk ne olursa olsun mağdur edilmez. Bakın aranızda ne geçerse geçsin bu yapılmamalıydı. Karaktersiz biri için ağlayıp sızlamayı kesin lütfen...
Çok sağolun 😭😭araba evlilik içinde alındı haklısınız ama işte bi evliliğin bitmesi yinede beni üzüyor

Çok sağolun 😭😭araba evlilik içinde alındı haklısınız ama işte bi evliliğin bitmesi yinede beni üzüyor
elbette üzülmekte haklısınız zaten üzüntünüzü yaşayında bir süre yas süreciniz olacaktır ama ayakta kalmaya gayret edin Allaha sığının içiniz rahat edecektir lütfen o adam tekrar barışmak istese bile dönmeyin bu sefer sizi daha da üzecektir çünkü

elbette üzülmekte haklısınız zaten üzüntünüzü yaşayında bir süre yas süreciniz olacaktır ama ayakta kalmaya gayret edin Allaha sığının içiniz rahat edecektir lütfen o adam tekrar barışmak istese bile dönmeyin bu sefer sizi daha da üzecektir çünkü
Tamam peki bu yas süreci geçecekmi

İşinden edersenız nafaka alamazsınız. Bunu da düşünün. Ama bencede böle insanlar meslekten men edılmelı
Bu tarz insanlar psikolojk olarak sikintili. Mesleginden ebru yüzünden atilirsa Allah korusun alir silahi gelir direk vurur. Bunlar yuksek paralar aliyor bu meslekte . Men edilirse kolay kolay is bulamaz girdikleri yerde asgari ucrete dusecek adam degiller bunlar. Bu kez bunalima girer delirir. Zaten deliler cogu. Bizimki hep der mesela meslegimden olursan kafayi yerin dayananam der zateb yemissin derim bende 😀 bizimki olaylardan degilde ya sagligindan men edilecek gibi yada birlikte anlasamamaktan buna tekmeyi koyacakalr 😀

Canım gerçekten çok zor bir durumdasın ve seni anlıyorum insan sevdiği birinin böyle umursamaz tavırlarını görmek çok yıpratıcı oluyor şu an senin için en önemli şey kendine ve kızına odaklanmak onun ne yaptığına çok takılmamaya çalış çünkü böyle insanlar zaten pişman olsalar bile bunu göstermek yerine egolarıyla hareket ediyorlar senin daha güçlü olman gerekiyor. şu an yapman gereken en önemli şey hem maddi hem manevi olarak kendini toparlamak ona yazmamak aramamak bence en doğru karar olmuş çünkü o seni umursamıyorsa sen de onun yokluğunu hissettirmemelisin kendine küçük hedefler koyup onlara odaklan bu seni biraz olsun rahatlatır kızın için güçlü durman gerekiyor çünkü o sana bakıyor ve senin desteğine ihtiyacı var. unutma sen çok daha iyisini hak ediyorsun ağlamak elbette insana iyi gelir ama kalkıp tekrar ayakta durmak daha da güç verir ne olursa olsun yalnız değilsin ve her şey zamanla daha iyi olacak buna inan 💕

X