3 Yıl Öncem.

seni seviyorsa ne olursa olsun senin yanında olurdu.
bence boş ver gitsin.
bundan sonra onu istemek senin kayıbın olur
neticede 3 veya 5 yılın geçmiş hep ayrıl barış olmuşsunuz ,istikrarsız bir ilişki imiş zaten baştan.
anlaşılan çocukta ne yardan ne serden vazgeçememiş. sen ondan vazgeç te ,bari ilişkiyi sen bitirmiş ol.
büyüklük sende kalsın ...

eski sevgilisinden ayrılırsa haksızlık etmiş olucakmış ve sen bunu bile bile onu bekleyebiliyosun inanılmaz... eskileri geziyosa teker teker, bi gün yolu sana da düşer.

Rumuzumun aksine bütün olumsuzlukları ortaya koyuyorum, kusura bakmayın (ama kişi canı sıkkınsa hep iyi taraftan bakar ve bir ışık görmeye çalışır oysa burda farklı açılardan bakıp olayı tüm boyutlarıyla görmenizi sağlamak ve size yardımcı olmak istiyoruz) fakat doğruyu söylememiş olmanız hata olsa da dediğiniz kadar özel bir ilişkiyi bu sebeple bitirmek manasız görünüyor. Kaldı ki kendisi dilediği gibi eski kız arkadaşıyla devam etme çabasının ardından yine sizinle hoş vakit geçirmiş. O sizin "yalan"ınızı hazmedemezken sizin onu yaşanmışlıklarını hazmetmenizi beklemesi ironik geldi bana... Maalesef sizin yapıcı ve özverili haliniz, bu durumu sineye çektiğiniz için her koşulda kendisini kabullendireceğini düşündürmüş ona... Bu nedenle kendine çekidüzen verme gereği hissetmez çünkü her haliyle size dönmesi durumunda yanında olacağınızdan emin...

Doğru söylüyorsu bi şekilde onu affedebileceğimi biliyordu ama Bizim son görüşmemizde Hüseyin benim için kesinlikle bitti. Ben oraya giderken Gittiğimde, beraberken her fırsatta bu ikimiz içinde son şans,son deneme dedim. Olacaksa olacaktı. Olmadı Şimdi, bundan sonra karşıma çıkamıycak yada sık sık çıkamaz Çalıştığı şirket birazcık,sıkı Umarım hiçte gevşemez abisinin yanına gelebilme fırsatı bulmaz.:1no2:

eski sevgilisinden ayrılırsa haksızlık etmiş olucakmış ve sen bunu bile bile onu bekleyebiliyosun inanılmaz... eskileri geziyosa teker teker, bi gün yolu sana da düşer.

Birgün Yolu bana değil Ama İstanbula düşecek yerimsenibenyerimseniben

seni seviyorsa ne olursa olsun senin yanında olurdu.
bence boş ver gitsin.
bundan sonra onu istemek senin kayıbın olur
neticede 3 veya 5 yılın geçmiş hep ayrıl barış olmuşsunuz ,istikrarsız bir ilişki imiş zaten baştan.
anlaşılan çocukta ne yardan ne serden vazgeçememiş. sen ondan vazgeç te ,bari ilişkiyi sen bitirmiş ol.
büyüklük sende kalsın ...

Arada bitiricek bi ilişkimiz yok biten bitmişti zaten Bitmesi gerektiğinde bitmişti Sonradan geriye dönmekte en büyük aptallığımız oldu.vereliniortak

"Umut işkenceyi uzatır." sözü bir kez daha ispatlanmış. Eski kız arkadaşı için "Onu yüzüstü bırakamam." diyen kişi sizi nasıl da ikilemde, "nasipse döner" dedirtip her nefesinizde onu bekler ve anar halde bırakmış. Sözlei ve yaptıkları arasındaki çelişki bile onun doğru insan olmadığını gösteriyor aslında... Muhakkak burda yapılan yorumları okurken ve biz ona "yanlış insan" derken siz güzel hatıralarınızı, yaşadığınız güzel günleri ve bir sürü özel anı hatırlıyorsunuz. Lakin o eski kız arkadaşıyla yaşadığı özel anları tercih etmiş vaktiyle kaldı ki o ilişkisine de sahip çıkamamış o da ayrı konu... :nazar:
Gönül kaçanı kovalar meselesine gelince bu çok sık söyleniyor ama dikkat edilmesi gereken husus bu yöntemi sadece sizi gerçekten seven kişiye, kısa dönemli ilgisizliklerde kullanlmasının gereği... Aksi halde hırslarına yenik düşüp, sizi sevmediği halde kaçtıkça kovalayan, yaklaştıkça yeni "av"lar arayan adamdan kurtulacağınız varsa da bu "kovalamaca oyunu" yüzünden kurtulamaz "Beni hala seviyor" umuduyla(çünkü siz seviyorsunuz ve her şeye inanmaya hazırsınız) anlamsız ve sonu olmayan ilişkiler yaşarsınız... a.s

Bahsettiğim Kişi benim için ilk zamanlarımda güzeldi ilk zamanlarımızdaki gibi olsaydı ne o benden vazgeçerdi nede ben ondan Şuanda çokta güzel bi hayatımız olabilirdi İlk tanıştığımız zamanlar ilişkimiz öyle böyle güzel değildi herşeyiyle kavga etmek bile güzeldi Fedakarlıkları vardı ama son 5 ay öyle olmadı son 5 aydaki Hüseyini kimselere savunamıyorum Çalışma hırsı Ona köreltti onu ve aşkını
Benle ilk tanıştığında çalışmıyordu uzun sürede çalışmadı Sonra iş buluınca burnu havaya kalktı işte
SAvunamıyorum onunla ilgili aklıma güzel şeyler geliyor ama son zamanlarda değil ilk zamanlarımızda.

Canımcım döner demek yerine unutmayı neden denemiyorsun, belki etrafında çok daha iileri vardır...
Bu şekilde kendine eziyet yapıyorsun...

Canımcım döner demek yerine unutmayı neden denemiyorsun, belki etrafında çok daha iileri vardır...
Bu şekilde kendine eziyet yapıyorsun...

Canlarım siz beni çok yanlış anladınız sanırım ben 2 yıl oldu ondan ayrılalı 2 yıl içinde bir defa İst. Geldi 2 gün görüştük ama sadece İst. geldiği için ve bize geldiği için 1 akşamım onunla geçti genelde hep Telefonla arar nasılsın diye?
Ondan sonra Alanyada Pişti olduk:sinifsinif:

Şuanda Hergün aklımda olan birisi değil tabikide.
Her dk onunla da geçmiyor
Sadece böyle aşk denildiğinde çok güzel yaşadım onunla aklıma düşüyor
Yada sevdiğimiz parçalar çalınca tek onunla gittiğim yere gidince
Abisinin evine gittiğimde anlık aklıma düşüyor
Dönmesini beklerim adam olarak benim olarak ama Uzun zaman değil Çok kısa sürede dönmeli Gerçi çok uzun süre sonrada dönebilir ozamanda ben yüz vermem.kaydirigubbakcemile3
Hayatıma ondan daha iyileri girer İnşallah

Allah sabır versin canım ama sende önüne bak bence sonuçta beni unutucaksın dediğinde o Allah'ın emri demiş yok artık daha neler sni umursamayanı sende umursama bence böyle

Allah sabır versin canım ama sende önüne bak bence sonuçta beni unutucaksın dediğinde o Allah'ın emri demiş yok artık daha neler sni umursamayanı sende umursama bence böyle

2 yıl geçti üzerimizden artık geçti benden de bazen sönmeye çalışan ateş alevleniyor işte o kadar Tek istediğim ondan önce hayat kurmak ne olursa olsun benden önce başka biri ile birlikteliği beni üzebilir belkide umursamam bilmiyorum

Malesef be canım
Bizim gibi uzakta bişeyler için savaşanlar için Zaman sadece tuz oluyor
yara için olmuyor zaman geçiytor sende arkasından bakıyorsun nasıl geçiyor diye.
sositosositosositosositosositososito

ah be güzelim bilmezmiyim inan şuan bu acıyı en fazla yaşayanalrdan biriyim geçiyo ama çok zorr offf offf çıldırmamak elde değil hemde hiçççç

ondan önce hayat kurmalıyım diye kasma kendini bence. bu bi yarış değil. böyle düşünürsen yanlış kararlar alabilirsin. o evlense de üzülmemelisin. sonuçta Allah neyi kime neden veriyor bilinmez, dışarıdan iyi gibi görünen şeyler sonradan bakrsın kötüdür, şükret bence kurtulmuş say kendini...

ondan önce hayat kurmalıyım diye kasma kendini bence. bu bi yarış değil. böyle düşünürsen yanlış kararlar alabilirsin. o evlense de üzülmemelisin. sonuçta Allah neyi kime neden veriyor bilinmez, dışarıdan iyi gibi görünen şeyler sonradan bakrsın kötüdür, şükret bence kurtulmuş say kendini...

Tabiki de Yine de umarım öyle olmaz,Hayırlısını versin allah Doğru diyorsun belkide onunkisi hayırlı olmuycak.

Söylediğin gibi öyle oluyor canı istediği zaman demeyelim de sıkılıyr onu her gün arayım konuşmak isteyim asla itmez devamlı oda arar ama bi yerde kopuyor işte

canım bak benzerini yaşadım. görüşme. ne telefonla ne başka bişeyle.
ben son olarak sormuştum ona, "hayatımda ya varsın ya yoksun tamam mı" dedim?
"ya benim istediğim gibi olursun(sevgili olarak) dedim ya hiç olamazsın" dedim.
olamam dedi. ben de "o zaman çek git hayatımdan" dedim.

sözde etrafındaki en iyi en kültürlü en bikbik kız bendim. boşversene eğlence için oyalıyo. adam değiller ki. adam olan adam gibi söyler neyse ne. ben oldum olası öleydim arkadaşlık zartlık zurtluk olmuyo, konuştukça beklenti içine giriyorum. bunu da yüzüne söledim umursamadı bile. baktım herifin elinde oyuncak olacam bitirdim. hoş oyuncak olduğum kdr oldum gene. yakın zamanda çok yakın olduumuz birinin düğünü oldu, anam babam gitti, hatta gelin hep sormuş "december nie gelmedi" die defalarca çok sevdiğim insanlardır. sırf bu şerefsiz gitcek diye ekmiştim orayı. bu da utanmadan bana msj attı "annen bana hiç bakmadı yoksa bişimi anlattın" diye?? yediği bokun farkında, annemden utanıyo. sora "işte ben senin için gelmiştim düğüne sen nie gelmedin" dedi. bende son zamanlarında olduğu gibi saydırdım da saydırdım. ya bi insan hakaret edilirse gururuna yediremez çeker gider dimi? herifte gurur yoktu. baktım sırf laf olsun die konuşuyo benle salladım gitti. inan zerre nedamet yok. aksine rahatım bu gerzek bana hesap sorardı. sokağa çıkmışım sokak kızı olmuşum, ben de bi okadar küfrederdim sen kimsin babam dururken diye. ohooo bacım neler neler deşme yaramı. inanol yüzünü görmedin mi sesini duymadın mı haber almadın mı şahane unutursun. kendime güvenim yerine geldi ya! o kadar eziyoduki ilk başlarda! kendi 80 kızı üstünden itmiş, vay efendim benim nası erkek arkadaşım olmuşmuş.. ben de dayanamadım dediydim "senin gibi ortalık malı olmadım en azından" diye.. nolursa olsun ben hoşlandığım kişiden "senin gibi ailesi olan biri nasıl böle bişi yapar bi erkekle çıkar bik bik" gibi laflar duymak insanı incitiyo. kendi de böbürlenerek anlatırdı 4 kızı aynı anda idare ettim die.. bu arada bunun da uzatmalı sevgilisi vardı başka memlekette. ayylaaaaarr sonra öğrendim.. anaaaaaaa hepsini bi güzel yedirdim afedersin s...tım sıvadım, yolladım... ohhhhhh beeee.. hihoyyythihoyyytgüven kendine yapabilirsin kuşummmmm yeter ki onu kendinle ödüllendirme, konuşma, görüşme, tamamen uzak dur!!!!yasakkelime

Bende dediğini yaptım ya bundan sonra benimlesin dedim yada çık git oda Alanyada gitmeyi tercih etti
O böyle değildi iş hayatına atılınca böyle oldu adamdı önceden sonradan böyle şerefsiz oldu Bundan sonra nadiren karşılaşırız ıstanbulla alakalı gelmesi için sebep kalmadı çok sonra belki Abisini ziyarete gelirse bilemem ama beni göremiycek Kendime söz verdim ben Hayatımdan çıktın istemiyorum diye.

X