- 27 Eylül 2010
- 1.531
- 1.927
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son iki senedir cok sapittilar ofke kontrolleride yok bunlarin.Bu askeri personellerin bazıları sapık, keyfine cinselliğe düşkün oluyor. Nedense böyle. Hepsi öyle demiyorum ama çevremde de duyuyorum görüyorum.
İkinci çocuğu yapmazsin inşallahAma bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum
O zaman para için kocanızın sizi aldatmasına göz yumacaksınız nişanlılık döneminizden beri göz yumuyorsunuz çok koymaz sizdBen eşimi 18 yaşında tanıdım tüm gencligimi onunla harcadım onun şuan bu durumda maddi açıdan bir çok insandan daha iyi olması benim sayemde benim fedakarlıklarım sayesinde ben bırakıp gidince ne olacak bütün parasını başkaları ile yiyip bana ve kızıma zırnık koklatmayacak çünkü tepesi attığımi öyle bir insana dönüşüyor bunları düşünüyorum neden emek verip yaptığım herseyi bir başkası uğruna versin ki
İyyy midem bulandı sapık yaratıkBana gelince ehlimuslim birine dönüşüyor ama bende bunu anlamıyorum ama açık seçik kadınlara bakıp konuşuyor ben kapalı bir kadınım ve kocam aşırı tutucu biridir dışarıda markette kafede garsonla kasiyerle dahi konuşmamı istemiyor kaç kez bunun kavgasını yaptık makyaj asla yaptırmaz ama makyajlı kadınlara bakar kaç kez ben kapalı olmak istemiyorum acilicam dedim her seferinde ağzıma tikti lafı
Boşarım ben bu adamı bazı evli kadınlar nasıl böyle evli erkeklerle konuşuyorlar anlamış değilim.Ha iş için arasin bir sebepten dolayı ararsın bişey diyemem sırf keyif için evli bekar erkekleri aranmaz bende evliyim sebep yokken bir erkeği aramam bana tersYaklaşık 4 senedir evliyiz 6 senede sevgililik dönemimiz oldu aslında sevgililik donemin de gayet sevecen romantik ve düşünceleri bir adamdı sonrasında evlendik hemen çocuğumuz oldu ondan sonra hersey dahada kötü gitmeye başladı Eşim askeri personel Suriyede görev yapıyordu evlendigimizden buyana 1 senedir düzenli olarak aynı evi paylaşıyoruz ve çekilmez bir adam olmaya başladı varsa yoksa çocuğu sanki ben taşıyıcı anne görevi görmüş gibiyim çok üzülüyorum ve asıl konuya gelecek olursak eşim düzenli olarak sosyal medyadan başka kadınlarla sohbet ediyor okey arkadaşlarım diyerek ama bu arkadaşlık okeyde kalmıyor birkaç kez yakaladım baya muhabbet ediyorlar kadın foto atıyor ne güzelsin diye iltifat ediyor evliyim kızım var diyor ama konuşmaya devam ediyor ve karşı tarafta ya eşinden boşanmış yada evli oluyor kaç kez gördüğümü ve artık yapmaması gerektiğini söyledim ama bana beni boğma ruhumu darlama sanane benim telimden birdaha asla kurcalama diyip konuyu kapatıyor gün içinde bana tonla şey soyleyen adam yatağa geçmeye yakın yanıma yanaşiyor tatmin edilmek istiyor ama sabah olunca yine hersey aynı yine gördüm msjlari sessize almış kanka eve geldim ben yazmış kadına ve geçen denemek için kadını ve kocamı sahte hesaptan ekledim kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı konuyu ben seni aldatmam diyor ama içime sindiremiyorum yüzüme yansıyor güvenmiyorum arama motoru kızlarla dolu tiktok var aynısı face var aynısı yabancı kadınlara dahi yazıyor hello vs diye cevap verilmesini bekliyor nolur bana bir yol gösterin
Yani ne yapmamızı yada ne söylememizi istiyosun ? Böyle adamla mutsuzsan ayrılmalısın ayrılmıyosan otur evinde .. cocuk evliliği toparlamaz ailen varsa git kendine iş bul cocuğu kreşe verYaklaşık 4 senedir evliyiz 6 senede sevgililik dönemimiz oldu aslında sevgililik donemin de gayet sevecen romantik ve düşünceleri bir adamdı sonrasında evlendik hemen çocuğumuz oldu ondan sonra hersey dahada kötü gitmeye başladı Eşim askeri personel Suriyede görev yapıyordu evlendigimizden buyana 1 senedir düzenli olarak aynı evi paylaşıyoruz ve çekilmez bir adam olmaya başladı varsa yoksa çocuğu sanki ben taşıyıcı anne görevi görmüş gibiyim çok üzülüyorum ve asıl konuya gelecek olursak eşim düzenli olarak sosyal medyadan başka kadınlarla sohbet ediyor okey arkadaşlarım diyerek ama bu arkadaşlık okeyde kalmıyor birkaç kez yakaladım baya muhabbet ediyorlar kadın foto atıyor ne güzelsin diye iltifat ediyor evliyim kızım var diyor ama konuşmaya devam ediyor ve karşı tarafta ya eşinden boşanmış yada evli oluyor kaç kez gördüğümü ve artık yapmaması gerektiğini söyledim ama bana beni boğma ruhumu darlama sanane benim telimden birdaha asla kurcalama diyip konuyu kapatıyor gün içinde bana tonla şey soyleyen adam yatağa geçmeye yakın yanıma yanaşiyor tatmin edilmek istiyor ama sabah olunca yine hersey aynı yine gördüm msjlari sessize almış kanka eve geldim ben yazmış kadına ve geçen denemek için kadını ve kocamı sahte hesaptan ekledim kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı konuyu ben seni aldatmam diyor ama içime sindiremiyorum yüzüme yansıyor güvenmiyorum arama motoru kızlarla dolu tiktok var aynısı face var aynısı yabancı kadınlara dahi yazıyor hello vs diye cevap verilmesini bekliyor nolur bana bir yol gösterin
Bu aldatmamıs hali yaniYaklaşık 4 senedir evliyiz 6 senede sevgililik dönemimiz oldu aslında sevgililik donemin de gayet sevecen romantik ve düşünceleri bir adamdı sonrasında evlendik hemen çocuğumuz oldu ondan sonra hersey dahada kötü gitmeye başladı Eşim askeri personel Suriyede görev yapıyordu evlendigimizden buyana 1 senedir düzenli olarak aynı evi paylaşıyoruz ve çekilmez bir adam olmaya başladı varsa yoksa çocuğu sanki ben taşıyıcı anne görevi görmüş gibiyim çok üzülüyorum ve asıl konuya gelecek olursak eşim düzenli olarak sosyal medyadan başka kadınlarla sohbet ediyor okey arkadaşlarım diyerek ama bu arkadaşlık okeyde kalmıyor birkaç kez yakaladım baya muhabbet ediyorlar kadın foto atıyor ne güzelsin diye iltifat ediyor evliyim kızım var diyor ama konuşmaya devam ediyor ve karşı tarafta ya eşinden boşanmış yada evli oluyor kaç kez gördüğümü ve artık yapmaması gerektiğini söyledim ama bana beni boğma ruhumu darlama sanane benim telimden birdaha asla kurcalama diyip konuyu kapatıyor gün içinde bana tonla şey soyleyen adam yatağa geçmeye yakın yanıma yanaşiyor tatmin edilmek istiyor ama sabah olunca yine hersey aynı yine gördüm msjlari sessize almış kanka eve geldim ben yazmış kadına ve geçen denemek için kadını ve kocamı sahte hesaptan ekledim kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı konuyu ben seni aldatmam diyor ama içime sindiremiyorum yüzüme yansıyor güvenmiyorum arama motoru kızlarla dolu tiktok var aynısı face var aynısı yabancı kadınlara dahi yazıyor hello vs diye cevap verilmesini bekliyor nolur bana bir yol gösterin
Canım bariz aldatılıyorsun. Hemde gözünün önünde. Ne diyelım sana biz.Yaklaşık 4 senedir evliyiz 6 senede sevgililik dönemimiz oldu aslında sevgililik donemin de gayet sevecen romantik ve düşünceleri bir adamdı sonrasında evlendik hemen çocuğumuz oldu ondan sonra hersey dahada kötü gitmeye başladı Eşim askeri personel Suriyede görev yapıyordu evlendigimizden buyana 1 senedir düzenli olarak aynı evi paylaşıyoruz ve çekilmez bir adam olmaya başladı varsa yoksa çocuğu sanki ben taşıyıcı anne görevi görmüş gibiyim çok üzülüyorum ve asıl konuya gelecek olursak eşim düzenli olarak sosyal medyadan başka kadınlarla sohbet ediyor okey arkadaşlarım diyerek ama bu arkadaşlık okeyde kalmıyor birkaç kez yakaladım baya muhabbet ediyorlar kadın foto atıyor ne güzelsin diye iltifat ediyor evliyim kızım var diyor ama konuşmaya devam ediyor ve karşı tarafta ya eşinden boşanmış yada evli oluyor kaç kez gördüğümü ve artık yapmaması gerektiğini söyledim ama bana beni boğma ruhumu darlama sanane benim telimden birdaha asla kurcalama diyip konuyu kapatıyor gün içinde bana tonla şey soyleyen adam yatağa geçmeye yakın yanıma yanaşiyor tatmin edilmek istiyor ama sabah olunca yine hersey aynı yine gördüm msjlari sessize almış kanka eve geldim ben yazmış kadına ve geçen denemek için kadını ve kocamı sahte hesaptan ekledim kadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı konuyu ben seni aldatmam diyor ama içime sindiremiyorum yüzüme yansıyor güvenmiyorum arama motoru kızlarla dolu tiktok var aynısı face var aynısı yabancı kadınlara dahi yazıyor hello vs diye cevap verilmesini bekliyor nolur bana bir yol gösterin
Ben çekileyim aradan siz devam edin kankaağ derdim ben olsam ertesi gün de sabahın ilk ışıklarıyla boşanma davamı açardım nasıl bir genişliktir bu yahukadın gidip kocama beni birisi ekledi acaba karin olabilir mi demiş kocam da gelip bana sordu ama bence benim oldugmu biliyor telime dahi bakmadı birdaha sakın yapma dedi sonu çok kötü olur diye kapadı
Ee o zaman konu niye açtınız ne diyelim ki biz size yahuAma bir çocuğum var ve ekonomik durumum yok bahane değil ama eşimin öfke problemi var boşanmak istemiyorum ama ne yapabilirim diye düşünüyorum