Bu adamın amacı ne nolur söyleyin

Benimde aklım karmaşık pişman olurmu bilemem umudum yok ama bu çocuk sadece benim değil benim üstüme atıp kenara çekildi hadi ben kötüyüm ortada bi çocuk var
Hiç birşey yapamazsam çocuğu kullanırım diyorsunuz.Hanımefendi kusura bakmayın ama bir blöf yapmaya kalkmışsınız elinizde patlamış şimdi nasıl yapsam da geri dönse diye dört dönüp duruyorsunuz.Yok adam mutluymuş umursamazmış eeeee ne yapmasını bekliyordunuz size silah çeken eşinizin?

Hiç birşey yapamazsam çocuğu kullanırım diyorsunuz.Hanımefendi kusura bakmayın ama bir blöf yapmaya kalkmışsınız elinizde patlamış şimdi nasıl yapsam da geri dönse diye dört dönüp duruyorsunuz.Yok adam mutluymuş umursamazmış eeeee ne yapmasını bekliyordunuz size silah çeken eşinizin?
Çocuğu kullanırım demiyorum bu çocuk sadece benim çocuğum değil eğitimi giderleri bundan bahsediyorum elimde patlayacak bi durum yok çok çok açarım çekişmeli devamı evliyken vermediei parayı bu dönemde mecbur verir kolay değil sonuçta bu saatten sonra aile evinde rahat edemeyeceğimi biliyorum herkes bi laf diyecek bunlara şuan hazır değildim aniden oldu evden çıkışım bende insanım şuan kafam karışık ve üzgünüm

Kendine saygı duymayip en çok kendini sevmeyene yapılan şey yapılıyor sizede.Boyle yapılıyor.Sizinle işi bitmiş zaafı izi da biliyor.Cani ne isterse onu yapar İnsan psikolojisi böyledir önce en cok nazimizi çekeni gözden çıkaririz.

Boşanmayacaksanız evi terketmeyin. Adam dövüyor sövüyor, silah çekiyor, ekonomik ve psikolojik şiddet de var, sizi sevmeyen biri neden evden gittiniz diye üzülüp yalvar yakar olsun ki? Tabii rahatlar, tabii mutlu olur. Abinize aratmanız da olmamış, kendinizi ve ailenizi iyice küçük düşürmüşsünüz.
İyi bir avukat bulmaya bakın siz. Boşanma sürecinde pisleşecektir.

Boşanmayacaksanız evi terketmeyin. Adam dövüyor sövüyor, silah çekiyor, ekonomik ve psikolojik şiddet de var, sizi sevmeyen biri neden evden gittiniz diye üzülüp yalvar yakar olsun ki? Tabii rahatlar, tabii mutlu olur. Abinize aratmanız da olmamış, kendinizi ve ailenizi iyice küçük düşürmüşsünüz.
İyi bir avukat bulmaya bakın siz. Boşanma sürecinde pisleşecektir.
Barodan avukat tutucam

Kozlar onun elinde derken sizin onu sevdiginizi evinize dönmek istemediğinizi aile evine.Îşiniz çevreniz olmadığını biliyorsa.Bunu kullanır.Kendi bekar hayatında oh eller havaya yapar.Sizin içinde ister dönerim ister dönmem çeksin der . Saygısı yok adamın size bu sevgiden önemli bir şey.Size nelef yapmış birakmamissiniz.Sizi kaybetmek adamın umurunda değil

Birde işiniz yok aile evine gidemem diyorsunuz onun maaşı var.Yani bu durumda işte tüm kozlar onun elinde
Koz derken benim elimdede var kumar oynamış bi nevi tazminat davası açıcam benden gizli krediler çekmiş arabayı ortak mal olarak onu talep edicem 2020 demi olay kamu davası zaten sistemde görünüyor

Dahada bitti asla aramak yok asla ama amacı ne şuan gayet rahat mutlu dava açınca maddi olarak vurmak istiyorum sizce bu konuda ne hisseder
Anasının a..nı hissetsin size ne ? Amacı neymiş ?amacı sizden kurtulmakmış kurtulmuş arayıp sormuyor bile işte bunun farkındasınız. Şıkdı rahat bekar hayatı yaşıyor siz de açın davanızı önünüze bakın ! Amacı ney amacı ney diye sorup durmak sizce de saçma değil mi?
Amacı boşanmak.

Ne yapabiliyorsaniz ne alabiliyorsaniz alın bu adamın sizi aramamasina sevmemesine şaşirmayin artık namus bilmemne değil bu adamdan olmaz sevmeyin bunu bu adamdan nefret bile etmeyin sisteminizden silin bu adami

Anasının a..nı hissetsin size ne ? Amacı neymiş ?amacı sizden kurtulmakmış kurtulmuş arayıp sormuyor bile işte bunun farkındasınız. Şıkdı rahat bekar hayatı yaşıyor siz de açın davanızı önünüze bakın ! Amacı ney amacı ney diye sorup durmak sizce de saçma değil mi?
Amacı boşanmak.
Amacı boşanmak sa o zaman o açsın davayı

Ne yapabiliyorsaniz ne alabiliyorsaniz alın bu adamın sizi aramamasina sevmemesine şaşirmayin

Bir de böyle kafalar var. Niye açsın ki boşanma davası size ? Dava açsa nafaka ödeyecek siz cevap dilekçesi sunacaksınız tazminat ödeyecek kendi ayağına neden sıksın?
Bence onun amacı değil sizin amacınız ne ?
Dava açmayacaksa o zaman nede olsa gelir kafasında

Hanımefendi malları varsa kaçırır delilleri yok eder herşeyin bir süresi var şerh koydurun mal vs varsa.Daba açmak sizin yararınıza olacaksa ilk siz açin.Duygusal bakarak soyup soğana cevirirse görürsünüz.İyi bir avukata danışın bekleyeceginize.Sonra çok pişman olursunuz

X