Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aşkusu demek çorbanın tadı güzel.ben bugün başlayamadım neden dersen.

kandil sebebiyle oruçluyum.

inşallah perşembe ve cuma günü yapacağım..

ALLAH KABUL ETSİN AŞKUSU
GÜYA BENDE BUGÜN NİYETLENECEKDİM AMA NERDEEEE KAFA GİTTİlaelaelaelaelae
EVET, ÇORBA BANA GÖRE

ALLAH KABUL ETSİN AŞKUSU
GÜYA BENDE BUGÜN NİYETLENECEKDİM AMA NERDEEEE KAFA GİTTİlaelaelaelaelae
EVET, ÇORBA BANA GÖRE
saol aşkusu hem gel bir öpem seniŞenizkandilin mübarek olsunŞeniz
eniştede gözleri açık olsun:1shok::1shok:kıskansın benim aşkumsunŞeniz:1hug:

selam bacular
kandiliniz mübarek olsun,ALLAHIm tüm güzel dileklerinizi kabul etsin evlerinizden sağlık,mutluluk,huzur,bereketi eksik etmesin.

detoks diyetim iyiydi azcık kaçamak oldu regli olacam canım bir tatlı istiyor anlatamam,
bu gün yine devam bende sevdim bu çorbayı.
cabikcim kanser olan bir gençkız vardı mizgin ankarada o malisef ölmüş ona çok üzüldüm.senağlamakalimera ablamdan onu öğrendim.
hastalara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
şimdilik kaçıyorum işlere devamkaydirigubbakcemile

elma diyeti 6 günde 5 kilo

1.gün 1 kilo elma

2.gün 1,5 kilo elma

3.gün 2 kilo elma
4.gün 2 kilo elma

5.gün 1,5 kilo elma

6.gün 1 kilo elma

gün boyu yeşilçay serbest
3-5 dilim kepek ekmeği (diyet ekmekleri vs.)

elma diyeti uygulaması zor bir diyet fakat 6.günde 5 kilo kaybediliyor.

Elmayı ister normal, ister rendeleyerek tüketebilirsiniz.

Mide asidi düşük olanlar ekşi elma,
mide asidi yüksek olanlar tatlı elma,
tüketebilirsiniz.

Gün içinde 2,5 litre su tüketilecek
AĞI BİR DİYET, AMA DENEMEYE DEĞER :sm_confused:

İŞ YERİNDE YIĞILIP KALIRSAM SORUMLUSU MAYTAP DİYE NOT BIRAKACAM :olmaz:

AĞI BİR DİYET, AMA DENEMEYE DEĞER :sm_confused:

İŞ YERİNDE YIĞILIP KALIRSAM SORUMLUSU MAYTAP DİYE NOT BIRAKACAM :olmaz:

HAKLISIN TOKMAĞIM
ÇAMUR AT İZİ KALSIN DEĞİLMİlülülülülülü

BEN SADECE KK DA GEZERKEN ELMA DİYETİNİ GÖRDÜM, SONRA NETTE ARAŞTIRDIM VE BELKİM YARARLANAN OLUR DİYE BURAYA YAZMIŞTIMmafoldumben

TAMAM YAZ NOTUNU SANKİM MAYTABIN KİM OLDUĞUNU BİLİYORLARMIŞ KİMİN:jeyyar:

selam kızlar herkesin kandili mübarek olsun nasılsınız ben iyiyim daha doğrusu sayılırım evde olmaktan mı sıkıldım yoksam bazı hayallerim var ve ümitsizliklerdenmidir bilmem bi hoşum bu arada çorbanın tadı güzel ama bende feci halsizlik yaptı kafayı kaldıramıyorum belki vücudumda başka bir kırgınlık var bu da üstüne geldi ondan mı bilmiyorum dün tam olarak yapamadığım için yarında devam edecem
hemencecik yazayım yediklerimi sabah kahvaltısında değişiklik yaptım peynir ve yumurtayı birleştirdim azıcık süt ve bol maydanozla kendime omlet yaptım sonrada çorba ama canım feci çay istiyor ben tam bir çay tiryakisiyim ve şekersiz içemiyorum şekeri çok katmıyorum ama yinede o azcıkta olsa şeker tadını arıyorum

GÜNAYDIN GÜZELLERopuyorumnanaktan

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN...

GÜNÜN RAPORU:

AKŞAM 17:30-19:00 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞİ:

BİRAZ ÇOBAN SALATA
ÇOK AZ BÖRÜLCE SALATASI
2 DİLİM KAVUN

SABAH:

1 SİMİT

ÖĞLEN:

2 ELMA

AKŞMA:

2 ELMA

ÖPÜLDÜNÜZ KISLAR opuyorumnanaktan

HAKLISIN TOKMAĞIM
ÇAMUR AT İZİ KALSIN DEĞİLMİlülülülülülü

BEN SADECE KK DA GEZERKEN ELMA DİYETİNİ GÖRDÜM, SONRA NETTE ARAŞTIRDIM VE BELKİM YARARLANAN OLUR DİYE BURAYA YAZMIŞTIMmafoldumben

TAMAM YAZ NOTUNU SANKİM MAYTABIN KİM OLDUĞUNU BİLİYORLARMIŞ KİMİN:jeyyar:

SENİN KİMİN MENŞUUR BİR HATUN TNINMSIN HAAA
KIZIM AĞZIMLA DEĞİL BİTARAFIMLA GÜLERİM BEN BUNAAA:roflol::roflol:

SEN ANLADIN DEMİ NEREMLE GÜLECEĞİMİ a.s:roflol:

SENİN KİMİN MENŞUUR BİR HATUN TNINMSIN HAAA
KIZIM AĞZIMLA DEĞİL BİTARAFIMLA GÜLERİM BEN BUNAAA:roflol::roflol:

SEN ANLADIN DEMİ NEREMLE GÜLECEĞİMİ a.s:roflol:

ANLADIM ANLADIM DACADIARZU SADECE MERAK EDİYORUM NASIL OLUR ACEP BİR TARAFLA GÜLÜNCE:kedi:

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

GÜNAYDIN AŞKUSUŞenizŞeniz

BUGÜN ŞÜKÜR İYİYİZ DETOKS DİYETİNE BAŞLIYORUM,

SEN NASILSINŞeniz

BENDE SAAT 10.30DA DR RANDEVUM ONA GİDECEĞİM NEROLOJİYE.

GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM SANA VE GÜZEL TAKIMIMIZAŞeniz

♥ Önce kendime sonra 3.cü takımın fıstıklarına Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

ENDER SARAÇ' DAN ZAYIFLATICI ÇAY
Göbek Eritmek için Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin
Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam mümkün olduğunca erken yenilecek. Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

Göbek Eritmek ve Bel kasları için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

GÖBEK ERİTMEK İÇİN DİYET
Haftanın tek günleri bunları yiyin

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).
Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından fotoğraftaki gibi 15-20 dakika spor.

Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali

Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).

Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi
Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.
Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

GÖBEK ERİTMEK İÇİN YASAKLAR
Kolalı, şekerli içecekler

Kızartma

Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)

Alkol (özellikle bira)

Beyaz un,

Beyaz şeker

Doğum kontrol hapları

Aşırı gündüz uykusu

Çikolata

Yağlı çerezler

Cips

Back
X