Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

RAMAZAN DİYETİ

* Sahurda (Kahvaltı yerine)

1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)
2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)
3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek
4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)

* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine)
Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.

2. hafta: İki gün;
doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.
3. hafta: 2. hafta gibi olacak.
4. hafta: 2. hafta gibi olacak.
* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Veya masum bir tatlı:

1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)
TAYLAN KÜMELİ'DEN ALINTIDIR

YOĞURT DİYETİ
Çalışan kadınların en büyük şikayetlerinden biri, şartlarının diyetlerde tarif edilen yiyecekleri hazırlamaya ve yemeye uygun olmayışı. Biz de bu diyetimizde onları düşünerek kolay bulunabilir yiyeceklere yer verdik.

1.GÜN
Yataktan kalkar kalmaz 1 bardak su

Sabah
1 fincan şekersiz çay
300 gr. light yoğurt
3-4 adet grissini

Öğle
1 kase sebze çorbası
4 yemek kaşığı etli sebze yemeği
300 gr. light yoğurt
1 adet meyve

Ara öğün
300 gr. light yoğurt
1 fincan şekersiz çay
Meyve (muz,çilek ve elma)

Akşam
1 kase sebze çorbası
60 gr. et (ızgara tavuk ya da kırmızı et olabilir)
300 gr. light yoğurt

Yatmadan önce
1 bardak papatya çayı
3 adet kuru mürdüm eriği (çekirdeksiz)

2.3.4.5.6. ve 7. günler
Yataktan kalkar kalmaz 1 bardak su

Kahvaltı1 fincan şekersiz çay
İçine tahıl ya da yulaf ezmesi
eklenmiş 300 gr. light yoğurt

Öğle
1 kase sebze çorbası
300 gr. light yoğurt
İstediğiniz kadar meyve(karpuz,kavun,kivi)

Ara öğün
300 gr. light yoğurt
1 fincan şekersiz çay
İstediğiniz kadar meyve
( muz,çilek ve elma)

Akşam
Balık (ızgara,buğulama ya da fırında pişmiş)
Salata ( 1 kaşık zeytinyağı eklenmiş)
1 bardak meyve suyu ve 2 dilim kepekli ekmek

TARKAN DİYETİ

Ünlü popçu Tarkan, 20 günde 8 kilo vererek 78'den 70'e düştü. Peki bunu nasıl başardı?
Megastar Tarkan, 20 günde 8 kilo vermeyi başardı. Her gün 2 saat aletli spor yapan Tarkan'ın mucize diyeti.

UN, ŞEKER, TATLI YOK
Un, şeker, margarin ve tatlıdan uzak durdu, bol su içti. Sonunda, 20 günde 8 kilo vermeyi başaran Tarkan, 78 kilodan 70 kiloya düştü.

Kahvaltı* 1 kibrit kutusu büyüklüğündeyağsız, tuzu alınmış beyaz peynir
* İnce bir dilim kepek ekmeği
* Şekersiz çay ve kahve
* 1 tatlı kaşığı pekmez, reçel, bal ya da marmelat

Öğle
* 3 Adet ızgara köfte ya da 90 gram tavuk eti veya yağsız buğulama balık (Kesinlikle yağda kızartılmayacak.)
* 1 tabak salata
* 1 çay bardağı yoğurt
* 2 adet kepekli ekmek
* Mevsim meyvesi

Akşam* Mevsim meyvesi
* Az etli, çok az yağlı ıspanak, taze fasulye, bamya, karnıbahar, patlıcan, vs. sebzelerden herhangi biri
* Mevsim salatası
* 1 adet kepekli ekmek

http://www.kadinlarkulubu.com/8335711-mesaj195.html

TIKLAYIN, :nazar:a.s.SELıN34 ARKADAŞIMIZIN KARNESıNı GÖRÜN:lepi:

SELıN34
TATLIM EN KISA ZAMANDA BU GÜNE KADAR NELER YAPIPDA ZAYIFLADIĞINI ÜSTEKı LıNKTE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASINDAKı ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVıNıRıM (HATTA ŞıMDıDEN SEVıNEYıM BEN:sm_cool:)

ARKADAŞLAR HER ıŞıN BAŞI (BENCE TABıKı) YAPTIĞINIZ ıŞı CıDDıYE ALMAK VE ıNANMAK

SONUÇ ORTADA SÖYLEYECEK SÖZ YOK

ŞıMDıYE KADAR 3.TAKIMDAN MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMIZA DA BıRER BıRER TEŞEKKÜR EDERıMa.s. (TABıKı ŞUAN 3.TAKIMDA OLAN ARKADAŞLARIMADAa.s.)

BıLıYORSUNUZ KIZLAR BıZ BıR AıLEYıZ

SEVıNCıMıZ, ÜZÜNTÜMÜZ, ACIMIZ VE KAVGALARIMIZLA (GERÇı HıÇ TARTIŞMADIK) BUGÜNE KADAR ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK VEEEEEEEEEEE
PAYLAŞMAYA DA DEVAM EDECEĞıZkaydirigubbakcemile5
HAYDı KIZLAR YOLA DEVAM HEPıMıZ ÇUBUK KRAKER OLANA KADAR:lepi:

:nazar:3.TAKIM SıZLERı SEVıYORUMŞeniz​

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KASE MÜSLİ

10:00 DETOKS ÇORBASI

10:30 1 KUPA ŞEKERSİZ MATE ÇAYI

11:45 1 KUPA ŞEKERSİZ NESKAFE:kahve:

12:30 1 KASE DETOKS ÇORBASI (İÇMEYE BAŞLADIM):içelim:

3.TAKIM **116. ETAP**

sılagul ( 60.0// /% )
kararsız ( 58.6 / / /% )
selin34 (53.0) MEZUNa.s.:nazar:
compass rose ( 67.0/67.0/0.0/0.00%)
cabik ( 73.5 / / /% )
ademel ( 74.4/ / /% )
rainbow87 (111.1/ / /% )
gülbeyza ( 81.8/ / /%)
figenk24 (55.0/ / /% )
gzdegzde ( 65.0/ / /% )
kalimera (89.0/ / / %)

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: (735.4 / / /%)

BURADAN DEVAM EDEBİLİRSİNİZyerimseniben[/B]

merhaba herkese nassınız kıslarr

sılagül çok üzüldüm mizgine ya.Allah rahmet eylesin..

compass_rose ohhh bizim yerimizede yüz emi ?

nam ablacım verdiğin diyet listeleri için teşk..ama bu elma diyetini yapmak çok zor yaa.aşırı derecede iradeli olmak lazım yani...bide hadi istediğimiz kadar zayıfladık.hayat boyu elma mı yiyces.bırakınca ne olcek..yok yok zor yaw.ben yapamam zannumca..

neyse kızlar benim kilom aynı reglden dolayı sanırsam....

birde sizlere geçici bir süre mecburen veda edicem...çünkü fındığa başlıyoruz.yine arada köyden eve gelirsek nete girerim size meraba derim..
şimdik beni gerçeekten özleyin...finduklar beni bekliyor..burdada fıstıklar beni beklesin olur mu
nam ablacım ben ordan kilo bildirimide yapamam sanırsam..beni izinli sayın.döndüğümde kaldığıım yerden devam edeyim olur mu?? bu akşam yine uğramaya çalışırım son kez.uğrayamazsam;
kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun.. :gitme: :gitme: opuyorumnanaktan Şeniz

selam kıslar nasılsınız ben iyiyinm evet ablacım listeler çok güzel teşekkür ederiz bide yapabilsek ben kilomu gece yada yarın sabah vereyim tımam mı sabah klasik kahvaltı ve şimdiye kadar 2 tabak detoks çorbası ama çay içtim şekerli ne yapayım şekersiz olmuyor

[ı]merhaba herkese nassınız kıslarr

sılagül çok üzüldüm mizgine ya.allah rahmet eylesin..

Compass_rose ohhh bizim yerimizede yüz emi ?

Nam ablacım verdiğin diyet listeleri için teşk..ama bu elma diyetini yapmak çok zor yaa.aşırı derecede iradeli olmak lazım yani...bide hadi istediğimiz kadar zayıfladık.hayat boyu elma mı yiyces.bırakınca ne olcek..yok yok zor yaw.ben yapamam zannumca..

Neyse kızlar benim kilom aynı reglden dolayı sanırsam....

Birde sizlere geçici bir süre mecburen veda edicem...çünkü fındığa başlıyoruz.yine arada köyden eve gelirsek nete girerim size meraba derim..
şimdik beni gerçeekten özleyin...finduklar beni bekliyor..burdada fıstıklar beni beklesin olur mu
nam ablacım ben ordan kilo bildirimide yapamam sanırsam..beni izinli sayın.döndüğümde kaldığıım yerden devam edeyim olur mu?? Bu akşam yine uğramaya çalışırım son kez.uğrayamazsam;
kendinize iyi bakın.allah'a emanet olun.. :gitme: :gitme: Opuyorumnanaktan şeniz
[/ı]
tamam tatlım
selam kıslar nasılsınız ben iyiyinm evet ablacım listeler çok güzel teşekkür ederiz bide yapabilsek ben kilomu gece yada yarın sabah vereyim tımam mı sabah klasik kahvaltı ve şimdiye kadar 2 tabak detoks çorbası ama çay içtim şekerli ne yapayım şekersiz olmuyor
anlaşıldı tatlım

Kıslar merhabakar.bılgısayarımın mause bozuldu arkadaŞlar gıremıyorum bende.bugun bıle tabb larla geldım buraya kadar. Ne fedakarlıklar yaptım ne mucadeleler verdım gÖrmelıydınız ama deydı sonunda geldım ve yazıyorum =) kılomsa aynı hatunlar. Nam ablacım bende ramazan dıyetını sorcaktım napalım dıye Çok ıyı olmuŞ bu lısteler saĞolasın. Bende de var bı lıste onu da yazar paylaŞırım ılerleyen gÜnlerde sızlerle.
Cabık kuzucum gıtmene ÜzÜldÜm canım ya kaÇ gÜn kalcaksın pekı? Fındık da benım en sevdıĞım kuruyemıŞ dır buarada ya bayılırım. Ama spor olur hareket olur senın ıÇınde fındık toplamak hehe bıraz da yedıklerıne dıkkat edersın olur bu ıŞ =) ÖpÜldÜnÜz Şeker bayanlar gÖrÜŞmek Üzere

selam takımcım ben geldim

sabah neroloji doktoruna gittim

oda yarına tomografi verdi,şikayim son günlerde aşırı baş dönmesiydi

bakalım yarın filim çeklince neden başım dönüyomuş:bbo: çıkar.

detoks diyeti güzel gidiyor çorba gayet güzel

cabikçimfındıklar çabuk biter inşallah seni özlücez kızŞenizkolay gelsin diyelim sana trabzonada teyzemler çağırdı bizide,yahu ben gibi:ecrin_bebek:çocuklu hatun çağırılırmıCADIARZUama yemeye çağırdılarsırnaşık şey

gzdegzdemaus düzeldimi şimdi,sende ortalıklardan kaybolma haaa.s
sılagülneredesin kız sen fazla gözükmüyosun

aşkusu namcımsana artık ne diyeyim lep demeden lebleyi anlıyon kıza.s inan bugün bende ramazanda ne yapabiliriz diye düşünüyodum bida baktum aşkusubize büssürü liste bulmuş yazmış teşekkür ederiz bitanem:1hug:Şeniz

kalimera inan süper azimlisin sen benim kiloma çabucak gelirsin süper gidiyosunŞeniz

kararsızımçay bende içtim şekerli çaysız olmuyor dimi:içelim:

bugün küçük kızımın anaokul işleri ile uğraştım anacım ne zormuş daha şimdiden

tamamen okullu olunca ne yaparız bilmemCADIARZU

lisedeki kızımın işleri hiç beni böyle zorlamamıştı yahua.s

neyse fıstıklar ben yine uğrarım.

selam arkadaşlar
gülbeyzacım geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz
nam ablam döktürmüş listeleri ellerine sağlık
beni sorman evin altını üstüne getirdim sabahtan akşama çalışıyorum.
odaları değiştirdim evde değişimler yapıyorum.çok yoruluyorum ama işe yaramıyor regli oldum o yüzdenmi bilemem?

arkadaşlar merhabalar hemen kilo bildirimi yapayim 54 kilo geldim tam bugün yediklerime gelince sabah ekmeksiz salata domates bir dilim beyaz peynir öğlen bir simit bir kutu ayran akşam zeytinyağlı taze fasulye az makarna hepinize iyi akşamlarrrr

3.TAKIM **116. ETAP**

sılagul ( 60.0// /% )
kararsız ( 58.6 / / /% )
cabik ( 73.5 / / /% )
ademel ( 74.4/ / /% )
rainbow87 (111.1/ / /% )
gülbeyza ( 81.8/ / /%)
figenk24 (55.0/54.0 /1.0 /1.82% )
gzdegzde ( 65.0/65.0 /0.0 /0.00% )
kalimera (89.0/ / / %)

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: (735.4 / / /%)

Son düzenleme:

aşkusu namcımsana artık ne diyeyim lep demeden lebleyi anlıyon kıza.s inan bugün bende ramazanda ne yapabiliriz diye düşünüyodum bida baktum aşkusubize büssürü liste bulmuş yazmış teşekkür ederiz bitanem:1hug:Şeniz

İNŞALLAH SONUÇLARIN İYİ ÇIKAR AŞKUSU

AAAA BEN ANLADIM HEMEN BU KIZLAR RAMAZANDA NE YAPACAK DİYE:sm_confused:

LÜTFEN SABAH KİLONU BİLDİRMEYİ UNUTMA :olmaz:

selam arkadaşlar
gülbeyzacım geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz
nam ablam döktürmüş listeleri ellerine sağlık
beni sorman evin altını üstüne getirdim sabahtan akşama çalışıyorum.
odaları değiştirdim evde değişimler yapıyorum.çok yoruluyorum ama işe yaramıyor regli oldum o yüzdenmi bilemem?
:kedi:
EVDEKİ İŞİNİ BİTİR SONRA DOĞRUU ANKARA'NIN YOLUNU TUT, ÇÜNKİ BENİM EVİNDE ALTINI ÜSTÜNE GETİRECEKSİNlülülülülülü

arkadaşlar merhabalar hemen kilo bildirimi yapayim 54 kilo geldim tam bugün yediklerime gelince sabah ekmeksiz salata domates bir dilim beyaz peynir öğlen bir simit bir kutu ayran akşam zeytinyağlı taze fasulye az makarna hepinize iyi akşamlarrrr
HADİ DEVAM TATLIM KİM TUTAR SİZLERİ:lepi:

BENDE SİZLERİ DETOKS YAPMAYA ÇALIŞTIM
AMA 2 SAATE BİR YEDİM DESEM YALAN OLUR KIZLAR

MELİFA İLE KARŞILAŞTIM KIZLAR 20:30 GİBİ(BİLMEYENLER İÇİN SÖYLEYEYİM ESKİ ARKADAŞLARIMIZDAN YANİ MEZUN)

BENİ DÜN AKŞAM RÜYASINDA GÖRMÜŞ VE BEN BUGÜN KIZIN ÖNÜNE ÇIKTIMzemuszemus

HEPİNİZE SELAMI VARa.s

merabalaaaaarr benden kurtulamadınız bakın yine geldim zemuszemus ama bu kez gerçekten son artık yarın köye gidiyoruz yerleşecez en az bi 15 20 gün sürer yani toplamak okadar sürmüyor ama kurutması seçmesi falan filan işte...ama ara ara eve gelirsem uğramaya çalışırım yanınıza...

herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum...ve siz çok özlicem ben Allah'a emanet olun
senağlama :a015: :gitme:

3.TAKIM **116. ETAP**

sılagul ( 60.0// /% )
kararsız ( 58.6 / / /% )
cabik ( 73.5 / / /% )
ademel ( 74.4/ / /% )
rainbow87 (111.1/ / /% )
gülbeyza ( 81.8/ / /%)
figenk24 (55.0/54.0 /1.0 /1.82% )
gzdegzde ( 65.0/65.0 /0.0 /0.00% )
kalimera (89.0/ / / %)

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: (735.4 / / /%)
ablacım hesaplayamayı hala beceremiyorum çok özürdilerim sana yardımcı olamıyorum ama beceriksizim ne yapayım:mymeka:kilo verme konusundada beceriksizim anlaşıldı sadece ve sadece 300 gram gitmiş 58.300

GÜÜÜNAYDIIINNNN ŞEKERPARELERıııııMMMopuyorumnanaktan

AY KIZLAR BU GÜN ÇOOOK MUTLUYUUM sositosositosositososito KIZLAR 1.5 KıLO VERMıŞıM BU HAFTA,
AY NOOLUR TUTMAYIN BENı HALAY ÇEKECEM BEN
:teytey::dance:DAM ÜSTÜNDE UN ELER :teytey:DAM ÜSTÜNDE UN ELER :teytey: TOMBUL TOMBUL BıCıKLER:teytey:
ZALIM OY GELıN GELıN GELıN GELıN:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey:

AY KIZLAR SABAH BıR TARTILDIM GÖZLERıM FAL TAŞI KıMıN AÇILDI:1shok:
GÖZLERıME ıNNANAMADIM,
DAHA DOĞRUSU DÜN AKŞAM TARTILDIM , ASLINDA BEN HEP CUMA SABAHLARI TARTILIYORDUM,
AMA DÜN AKŞAM MERAKIMA YENıK DÜŞTÜM VE TARTILDIM,
RESMEN SEVıNDıRıK OLDUM YAW:sm_cool: VALLA SEVıNCıMDEN MAYTABI ARAYACAKTIMDA :roflol:
''SENıN PıS YAĞLARINDA BANANE KIZ'' DER DıYE ARAYAMADIM :roflol:
MORALıM BOZULMASIN DıDıM zemuszemus

EVET KIZLAR KıLOM 87.50 BU HAFTADA ŞU MEHTABIN DEDıĞı LAPA DıYETıNı YAPCEM GARıı:1rolleyes: BAKALIM SONUÇ NE OLACAK.:1rolleyes:...

YÜRÜ BE NAHıDE KıM TUTAR SENııı :teytey: KORKUN BENDEN PıS YAĞLAR:teytey: SıZı YOK EDıCEM :teytey:

GELELıM GÜNÜN RAOPRUNA:
AKŞAM 17:00-18:30 ARASI 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞı: 19:00
HAŞLANMIŞ YAĞSIZ ET
YOĞURT

SABAH: 45 DAKıKA YÜRÜYÜŞ
1 SıMıT

ÖĞLEN BELLı DEĞıL:

AKŞAM BELLı DEĞıL

ÖPTÜM HEPıNıZı KOMACAN KOMACAAANN :sm_cool::teytey::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytSPORA DEVAAAMMMhihoyyythihoyyyt

cabikçimfındıklar çabuk biter inşallah seni özlücez kızŞenizkolay gelsin diyelim sana trabzonada teyzemler çağırdı bizide,yahu ben gibi:ecrin_bebek:çocuklu hatun çağırılırmıCADIARZUama yemeye çağırdılarsırnaşık şey

gzdegzdemaus düzeldimi şimdi,sende ortalıklardan kaybolma haaa.s
sılagülneredesin kız sen fazla gözükmüyosun

kalimera inan süper azimlisin sen benim kiloma çabucak gelirsin süper gidiyosunŞeniz

kararsızımçay bende içtim şekerli çaysız olmuyor dimi:içelim:

TEŞEKKÜRLER CANIM opuyorumnanaktan BANA MORAL VERDİN :1hug:a.s.

HEPİMİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH :1hug:a.s.

Back
X