• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam arkadaşlar 2 gündür giremedim çok kötü grip olmuşum kafamı kaldıramadım vücudum kırılıyor ama şimdi biraz daha iyiyim en azından baş ağrım hafifledi yarında eşimin memleketine gidiyoruz canım nam ablam ve sevgili takım arkadaşlarım ben bir kaç gün yokum ama cumaya yetişirim
TATMAM CANIM SANA İYİ YOLCULUKLAR
BURADA GEÇMİŞ OLSUN

aa benim buna itirazım var valla. yasakkelime
ben ikinciyim. Girmiyorum kk'ya diye ikinciliği de vermemişsiniz bana aşkolsun. :çok üzgünüm:

Bernuşcum seni tebrik ediyorum.

Salı sabahı ankaradayım. Artık oradan daha detaylı yazarım.

:1shok:VALLAHİ DOĞRU SÖYLÜYORSUN SEN 2.SİN 800 GR VERMİŞTİN ŞİMDİ KENDİMİ AFFETMİYECEĞİM İŞTE:1no2:

NASIL BU KADAR DİKKATSİZ OLDUM senağlama
ÖZÜRDİLERİM CANIMIN İÇİ BENİ:mymeka:İSTEDİĞİN KADAR DÖVE BİLİRSİN:oklava:

dün öğlen
15:00 2 tane salatalık

akşam
18:30 1 kutu ton balığı
1 kupa detoks bitki çayı

yaptığım eğzersizler
sabah 30 dk.plates
öğlen bir buçuk saat yürüyüş

akşam
2,5 saat yürüyüş
yağmur altında çok hoşuma gitti saatin hiç farkına varmadım kızlar

bu sabah
08:00 1 bardak su ve iaçlarım
08:10 2 bardak meyve suyu

Son düzenleme:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM,SAĞOL.a.s.
selam bacular
bernuşcum anneannene geçmiş olsun ALLAH şifa versin
bernuşcum 1. tebrik ederim diğer arkadaşlarımıda kutlarım
şimdi çıkmam lazım yarın görüşürüz

İYİ YOLCULUKLAR,GEÇMİŞ OLSUN CANIM..a.s.
selam arkadaşlar 2 gündür giremedim çok kötü grip olmuşum kafamı kaldıramadım vücudum kırılıyor ama şimdi biraz daha iyiyim en azından baş ağrım hafifledi yarında eşimin memleketine gidiyoruz canım nam ablam ve sevgili takım arkadaşlarım ben bir kaç gün yokum ama cumaya yetişirim

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM..YEĞEN OLAYI ÇOK FARKLI GERÇEKTEN..a.s.
Merhaba kızlar dün annemlere geldim günümün yarısı yolda yarısıda evde koşuşturmakla geçti bugünde annemlerle kardeşime gittim bebeğimizi ziyarete minik çookk tatlı bişiyy yaa
dün sabah 1 dilim ekmek havuç ve kırmızı lahanadan oluşan salata
öğlen 2 dilim pizza (kendim yaptım elimden geldikçe içiine koyduğum malzemelere dikkat ettim) 1 bardak liht kola
akşam 1 tabak nohut 1 dilim ekmek turşu 1 yemek kaşığı pilav
bugün sabah biraz yumurta çay 2 dilim ekemek
öğlen kardeşimdeydik 3 dilim (küçük) kek 4 tane fırında yapılmış sigara böreği
akşam bir küçük parça tavuk 2 yemek kaşığı pilav
bol bol yürüyüş evde bebeğin peşinde koşuşturma ve birazdan bebeği uyutunca egzersiz yapacam yapınca yazarım bu arada nam abla regl oldum belki ondan dolayı biraz kilom yüksek çıkmıştır ama bilemiyorum cuma belli olur inş. Düşündüğüm gibidir.........
öpüldünüz cici kızlar .........

EHH O ZAMAN SIKI BİR DİYET SENİ BEKLİYOR CANIMCIM..a.s.
selam kızlar hiç giremez oldum rejiminde ucu fena kaçtı sormayın ama inşallah dönüşüm muhteşem olacak

BEN DE SENİN 2. LİĞİNİ KUTLARIM CANIM..a.s.
aa benim buna itirazım var valla.
ben ikinciyim. Girmiyorum kk'ya diye ikinciliği de vermemişsiniz bana aşkolsun.

Bernuşcum seni tebrik ediyorum.

Salı sabahı ankaradayım. Artık oradan daha detaylı yazarım.

HAYIRDIR ABLASI,SANKİM BİŞEYLER SEZİYORUM..
KEYFİN NASIL..a.s.
dün öğlen
15:00 2 tane salatalık

akşam
18:30 1 kutu ton balığı
1 kupa detoks bitki çayı

yaptığım eğzersizler
sabah 30 dk.plates
öğlen bir buçuk saat yürüyüş

akşam
2,5 saat yürüyüş
yağmur altında çok hoşuma gitti saatin hiç farkına varmadım kızlar

bu sabah
08:00 1 bardak su ve iaçlarım
08:10 2 bardak meyve suyu

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ BAKALIM..
DÜN AKŞAM YEMEĞİM:
19:00 DA:
YARIM LT SU,
1 KEPÇE ÇORBA,
2 KAŞIK PİLAV,
2 KAŞIK ET SOTE..
YARIM LT SU..

2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

SABAH 08:00 DE:
YARIM LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ÇAY KAŞIĞI REÇEL(KAN ŞEKERİM İÇİN,ÇÜNKÜ HİÇ TATLI TÜKETMİYORUM)
1 KUPA BİTKİ ÇAYI..
YARIM LT SU..

ŞİMDİ YÜRÜYÜŞ YAPICAM..
ARKASINDAN TEMİZLİK,
SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BACÜLAR...:teytey:

selam kızlar bu saatte ben ne güzel dimi evde olmak gerçekten güzel insan dinleniyor gerçi birazdan yola çıkacağız ama:delphin:ay ben kaynanamın yanına gidince sters oluyom şişmezsem iyidir-tatlicadiarzu-neyse kızlar bana dua edin :Saruboceq:
sabah kahvaltımı yazayım peynirli omlet 1 dilim ekmek çay çok azda bal birazdan yola çıkacağız
kızlar size verdiğim sözü unutmadım hasta olduğum için yazamamıştım ama ölçülerimi vereyim 15 gün sonra yani okullar açılmadan önce yine verecem bakalım neler olacak ölçüleri vermeden önce planımı açıklıyorum hergün 1 saat spor evde harekette olabilir yürüyüşte şartlara göre yazarım sonra sıfır ekmek bol su ve meyve kilomu ölçülerimi bakalım ne kadar azaltacam ama azimliyim kilo vermesemde vücudum sıkılaşacak ve incelecek doğal olarak kilo da veririm
bel 85
göbek 96:1shok:
kalça 100-tatlicadiarzu-
bacak 60kafamçokkarıştı ayyyyy ben ne kadar şişkoyum Allahım

bu arada takımımın seksi hatunları ve bir numara nam ablacım eşimin ailesinin yanında bilgisayar yok giremicem ama en geç cumaya döneriz dedi eşim inşallah döneriz kilo bildirimi yaparım ama yapamazsam izinli yazarsınız yada aynı kilomu siz bilirsiniz şimdiden özledim sizi hadi canlarım kendinize iyi bakın kilo almayın canlanın bakim herkes spora beni yanlız bırakmayın 2. döneme bomba gibi başlayalım öptümmm

MERHABA KIZLAR

30+30 DK YÜRÜYÜŞ
1 SAAT BÖLGESEL SPOR
SPORDAN GELİNCE SU GİBİ TERLEMİŞTİM HEMEN BİR DUŞ VE SONRA EV TEMİZLİĞİNE GİRİŞTİMÇok üzgünüm çoook

YENİ BİTTİ TEMİZLİK SİZLERE BİR BAKAYIM DEDİM:CüvCüv:

ÖĞLEN
1 BARDAK MEYVE SUYU:içelim:
SUYU KAÇ LİTRE İÇTİĞİMİ UNUTTUM KIZLAR:uhm:

Son düzenleme:
bu arada takımımın seksi hatunları ve bir numara nam ablacım eşimin ailesinin yanında bilgisayar yok giremicem ama en geç cumaya döneriz dedi eşim inşallah döneriz kilo bildirimi yaparım ama yapamazsam izinli yazarsınız yada aynı kilomu siz bilirsiniz şimdiden özledim sizi hadi canlarım kendinize iyi bakın kilo almayın canlanın bakim herkes spora beni yanlız bırakmayın 2. döneme bomba gibi başlayalım öptümmm
ANLAŞILMIŞTIR TATLIM
İYİ YOLCULUKLAR

kızlar bu yakışıklı benim oğlum maşallah değin oğluşuma resim koymayı yeni becerebildim dönünce albüm yapcam inşallah

MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN:nazar: SAKLASIN YAKIŞIKLIYIM
YERİM BEN ONU

selam bacular
naselaslan bacum zamane bebeleri bunlar benim canavarda 3 sene uyumadı gece gündüz .günde 3 saat uyusam şükür diyordum.3 sene ayakta sallamaktan oturarak uyumaktan belim .dizlerim sakatlandı en son ayağımda tendon yırtılması oldu da 1 ay bileklikle gezince bıraktı 3 yaşındaydı.eeee okadar uykusuzluğa antidepresanlarla aldığım kiloları şimdi veremiyorum.ALLAH yardımcın olsunben bide yalnızım burda eşim hafta sonları bakardı ben tüm hafta sonu uyurdum.ALLAH acılarını göstermesin sağlıklı olsunlarda

kararsızcım sanada güle güle oğlunada maşallah

gelelim bana:oklava::oklava:
66 kilo olmuşumda:oklava::oklava:
uyku düzeni yok sabah 6 da yatıyorum 7de kalkıyorum kocişi uğurlayıp tekrar yatıyorum sonra 12 de kalkıyorum uyu uyan odatoplam 4 saat yada 5 saat ancak

buda beni etkiliyor kilo veremiyorum:oklava:
sabah 2 bardak ayva suyu
12 de 1 adet günkurusu 2 bardak su haplar
saat 13 de 4 parmak genişliğinde simit içine küp şeker kadar kaşar
saat 14 de2 adet profiterol (benimki gelcek ya heyheylerim geldi tatlı isteğimde)
şimdi kahvemi içip dışarı çıkıcam hem yürüyüş hem alış veriş ama hava bir karardı sanki akşam olmuş gibi marmara sallanıyor ALLAHIM sen koru yarabbim büyük deprem bekleniyor ya istanbulda hakkınızı helal edin bacular ben çıkıyorum

merhabalar nasılız bakalım ben iyimmm siz sormadan ben söleyim dedim kaydirigubbakcemile3 sabah yediklerim 2 dilim ekmek 1 ince dilim salam 1 ince dilim kaşar çayy
öğlen yemek yemedim şimdi aşure yiyeceğim anneciğim aşure yapacam dedi yaaa ben yemek yermiyim he he heee kaydirigubbakcemile3
dün gece 50 yarım mekik 50 yan 50 çapraz mekik yaptım bugün bir internet sitesinde egzresiz hareketleri var onlara başladım düzenli olarak sabahları yapmaya karar verdim ve fırsat buldukçada çekebildiğim kadar yarım mekik çekecem çünkü tam mekik uzun süre yapılırsa ve sayısı fazla olursa bel ağrısına neden oluyormuş bunuda fıtneess hocası sölemişti.
bol bol su içiyorum ve tekrar maydanoz suyuna başlayacam kızlar bu hafta pek iddalı değilim çünkü hem regl dönemim hemde daha tam motife olamadım ama haftaya birinci olacam tutamayacaksınız benii delikafadulden :sm_cool: öpüldünüz hatunlarr a.s.

Son düzenleme:
mrb... bir sınavı daha bitirdim kaldı son bi tane.. çarşambadan itibaren özgürüüüümmm...
bu hafta bende iddealı değilim malesef sınav haftası beni mahfetti... kilo almadıysam eyvallah. pek spor yapamıyorum. bide dersler yüzünden sürekli bi yeme moduna girdim. Allah sonumuzu hayreyle...
haftaya baya çekişmeli olacak anladığım kadarıyla:))) . hadi bakalım herkese şimdiden kolay geleee...

selam bacular
naselaslan bacum zamane bebeleri bunlar benim canavarda 3 sene uyumadı gece gündüz .günde 3 saat uyusam şükür diyordum.3 sene ayakta sallamaktan oturarak uyumaktan belim .dizlerim sakatlandı en son ayağımda tendon yırtılması oldu da 1 ay bileklikle gezince bıraktı 3 yaşındaydı.eeee okadar uykusuzluğa antidepresanlarla aldığım kiloları şimdi veremiyorum.ALLAH yardımcın olsunben bide yalnızım burda eşim hafta sonları bakardı ben tüm hafta sonu uyurdum.ALLAH acılarını göstermesin sağlıklı olsunlardasilagul bende aynı ne ailem var yanımda nede yardımcı olan bi eş.dün gece 5 te yattı gündüzde uyumak istiyor bende uyandırıyorum nerde yalnız kalsa sızıp kalıyor.benim bide kaç sene sonra gelen beklenen bebeğim...ne zormuş annelik diyorum.neyse senin dediğin gibi ALLAH acılarını göstermesin.
bugün sabah 1145 de uyandım.yarım lt su ve lahana kürümü içtim
1 dilim çok tahıllı ekmek
1dilim peynir
2 brd çay
saat 4 gibi 2 adet galete yedim bol su içtim
akşamada kereviz yaptım
eşim nezaman gelirse yeriz bakalım
sizlere şimdilik byyyyyyyyyyy

selam bacular
naselaslan bacum zamane bebeleri bunlar benim canavarda 3 sene uyumadı gece gündüz .günde 3 saat uyusam şükür diyordum.3 sene ayakta sallamaktan oturarak uyumaktan belim .dizlerim sakatlandı en son ayağımda tendon yırtılması oldu da 1 ay bileklikle gezince bıraktı 3 yaşındaydı.eeee okadar uykusuzluğa antidepresanlarla aldığım kiloları şimdi veremiyorum.ALLAH yardımcın olsunben bide yalnızım burda eşim hafta sonları bakardı ben tüm hafta sonu uyurdum.ALLAH acılarını göstermesin sağlıklı olsunlarda

kararsızcım sanada güle güle oğlunada maşallah

gelelim bana:oklava::oklava:
66 kilo olmuşumda
uyku düzeni yok sabah 6 da yatıyorum 7de kalkıyorum kocişi uğurlayıp tekrar yatıyorum sonra 12 de kalkıyorum uyu uyan odatoplam 4 saat yada 5 saat ancak

buda beni etkiliyor kilo veremiyorum:oklava:
sabah 2 bardak ayva suyu
12 de 1 adet günkurusu 2 bardak su haplar
saat 13 de 4 parmak genişliğinde simit içine küp şeker kadar kaşar
saat 14 de2 adet profiterol (benimki gelcek ya heyheylerim geldi tatlı isteğimde)
şimdi kahvemi içip dışarı çıkıcam hem yürüyüş hem alış veriş ama hava bir karardı sanki akşam olmuş gibi marmara sallanıyor ALLAHIM sen koru yarabbim büyük deprem bekleniyor ya istanbulda hakkınızı helal edin bacular ben çıkıyorum
O ZAMANLAR UYUYAMADIN AMA ŞİMDİ HORUL HORUL ACISINI ÇIKARIYORSUNsengözlerimebaksanab
merhabalar nasılız bakalım ben iyimmm siz sormadan ben söleyim dedim kaydirigubbakcemile3 sabah yediklerim 2 dilim ekmek 1 ince dilim salam 1 ince dilim kaşar çayy
öğlen yemek yemedim şimdi aşure yiyeceğim anneciğim aşure yapacam dedi yaaa ben yemek yermiyim he he heee kaydirigubbakcemile3
dün gece 50 yarım mekik 50 yan 50 çapraz mekik yaptım bugün bir internet sitesinde egzresiz hareketleri var onlara başladım düzenli olarak sabahları yapmaya karar verdim ve fırsat buldukçada çekebildiğim kadar yarım mekik çekecem çünkü tam mekik uzun süre yapılırsa ve sayısı fazla olursa bel ağrısına neden oluyormuş bunuda fıtneess hocası sölemişti.
bol bol su içiyorum ve tekrar maydanoz suyuna başlayacam kızlar bu hafta pek iddalı değilim çünkü hem regl dönemim hemde daha tam motife olamadım ama haftaya birinci olacam tutamayacaksınız benii delikafadulden öpüldünüz hatunlarr
NİYE MOTİVE OLAMIYORSUN YOKSA SEN BİZİ BEĞENMİYORMUSUN
mrb... bir sınavı daha bitirdim kaldı son bi tane.. çarşambadan itibaren özgürüüüümmm...
bu hafta bende iddealı değilim malesef sınav haftası beni mahfetti... kilo almadıysam eyvallah. pek spor yapamıyorum. bide dersler yüzünden sürekli bi yeme moduna girdim. Allah sonumuzu hayreyle...
haftaya baya çekişmeli olacak anladığım kadarıyla:))) . hadi bakalım herkese şimdiden kolay geleee...

HADİ GÖZÜN AYDIN ÖZGÜRLÜĞÜNE AZ KALMIŞyerimseniben

KIZLAR DUDAKLARIMDA UÇUK ÇIKTI YANİ BÜTÜN SEKSİLİĞİM KAYBOLDUÇok üzgünüm çoook DESEMDE İNANMAYIN YA KADIN GÜZEL UÇUK BİLE YAKIŞIYOR(YAAA NAM ALEMSİN NE KADAR ÇOK KENDİNİ BEĞENMİŞSİN DEDİĞİNİZİ DUYUYORUMnaniknanik)

Back