• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne demek dövmek aaa olur mu hiç öyle şeyler.
İnsanlık hali... Ben ikinci olduğumu biliyorum ya o da yeter bana.
BENİ AFFETİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Nam ablacım,
doğumgünün kutlu olsun.
Nice mutlu senelere hep sevdiklerinle girersin..
Kocaman öpüyorum..
CANIMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s.
öncelikle bernuştan öğrendim bugün doğum gününmüş nam ablacım iyiki doğdun mutlu seneler sürersin eşinle çocuğunla inşallahhhhhh......
kızım beni bugünlerde çok yoruyor devamlı mızmız dişimizde çıkmakta ondandır sanıyorum.yeni yatırdım kızımı ve kk ya uğrayayım dedim...bugün kahvaltıdan önce 2 brd su
2 dilim çok tahıllı ekmek
çok az peynir ve eşimin yağda yumurtasından biraz
öğleden sonra misafirlikte küçük bikase patates salatası 2 brd çay
akşam kereviz ve yoğurtlu havuç yedim ekmek yok.
gece 10 gibi neskafe içtim ne yazıkki şekerli çoook canım istedi.
ve gün boyunca su içtim herkese tatlı rüyalar byyyyy
İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM
KIZINADA ALLAH KOLAYLIK VERSİN DİŞ ZORDUR BİRAZ:Saruboceq:

vg-happy-birthday.jpg
a.s.hihoyyyt:teytey:

:nazar::nazar:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GELİNLERİN GELİNİŞeniz
İYİKİ VARSINa.s.

neymiş bu ender Saraç'ın diyeti?
Bir yazsana nam ablacım tam olarak diyeti.
Böyle şişlik falan içinse şu anda tam bana göre çünkü hem yolculuk hem de bu ara regli olacam çok fena karnım şiş geziyorum.
Yolculuk yine beni uyku düzenimi mahvetti.
Sabah nasıl erken kalkacam bilmiyorum valla.
Artık daha düzenli bir şekilde yazarım malum Ankara'dayım artık.

CANIM YAZIYORUM
GERÇEKTEN ŞİŞLİĞE İYİ GELİYOR

Ender Saraçtan 3 günlük toksin atıcı diyet

1.GÜN:
Öğlene kadar yeşil elma kompostosu 2-3 kase içilecekgün boyu 7-8 kase lahana çorbası içilecek
KOMPOSTO TARİFİ
:2-3 yeşil elma,3-4 kabuk tarçın,5-6 karanfil,14-15 tane kuru üzüm komposto hazırlanacak

LAHANA ÇORBASI TARİFİ:1 lahana,3-4 diş sarımsak,1 soğan,maydanoz.kimyon,zerdeçal(karaciğerden toksin atar),1 tatlı kaşığı zencefil(yağ yakıcı özelliği vardır),acı sivri biber (metabolizmayı hızlandırır),1 tatlı kaşığı sıvı yağ.tencerede hepsini pişir blendırdan geçir.

• 2.GÜN:
öğlene kadar 2 elma ve istediğin kadar salatalık

Öğlen:domatessiz yeşil salata özellikle tere konulacak.üstüne 1 kase yağsız yoğurt yenecek

• 2 saatte bir yeşil elma yada salatalık yenecek

o Akşam:
hafif haşlanmış kabak,2-3 kaşık yağsız yoğurtla yenecek yeşil elma yenecek

o 3.GÜN:
SABAH:1 bardak yağsız süt 2-3 ceviz içi,elma
ÖĞLEN:1 Porsiyon kabak yağsız yoğurt avuç içi kadar lor peyniri

AKŞAM:
Taze fasülye ıspanak yada brokoli.ayrıca akşam bol bol kivi yenecek
birde tüm günler bol miktarda bitki çayı içilecek(yeşilçay,rezene ısırgan vb)

merhaba arkadaşlar bugün 8 de güne başladım.lahana kürümden içtim 2 brd su da üstüne kahvaltıda
1 kupa çay
1,5 dilim tahıllı ekmek
çok az peynir
1 katı yumurta
evimi temizledim kıyı köşe iyice
1gibi kızımı aşıya götürdüm yolu uzattım yürüdüm
eve gelincede aerobik yaptım ısınmışken
1 brd lahana kürü içtim 14.30 gibi
yarım lt su içtim
şimdide bişeyler yiyecem bakalım

herkese merhabalar,
dün gece saat 4tü en son baktığımda. Uyuyamadım bir türlü ama yine de çok geç kalkmadım.
Saat 10 gibi uyandım.
Bir tane simit yedim
kuşburnu reçeli yedim yanında 1 çorba kaşığı ancak yemişimdir.
Yanında da 1 kupa ıhlamur içtim.

Saat 13.00 gibi 1 tane kepekli galeta yedim
yanında 1 kupa daha ıhlamur içtim.
saat 14.30 gibi bir şekerli türk kahvesi içtim
Şimdi de mate ve yeşil çayı karıştırıp öyle içiyorum.

şimdilik bu kadar akşam yemeğini de yedikten sonra yazarım.
Öptüm hepinizi.

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
ÖĞLENcokacimcoook
13:00 3 TANE SALATALIK(VAKİT YOKTU SALATA YAPMAYA)

AKŞAMcokacimcoook
18:00 1 YEMEK KAŞIĞI K.FASÜLYE
1 YEMEK KAŞIĞI PİLAV

ASLINDA DİYETİMDE BALIK VARDI AMA ANNEMDEYDİM AKŞAM YEMEĞİ İÇİN EVE GELEÇEKTİM FAKAT KIZ KARDEŞİM SÜPRİZ YAPTI YARIN GELECEKLERDİ(MUĞLADAN) MECBUREN AKŞAM YEMEĞİNİ ORADA YEDİM

30+30 DK. YÜRÜYÜŞhihoyyyt
1 SAAT SPORkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR..KEYFİM KÖTÜ ANNEMİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜM GELİRKEN KÖTÜ BİR HABERLE BİTTİK..ANNEMİN HALASININ KIZI YANİ KUZENİ HİÇ BİRŞEY YOKKEN DURUP DURURKEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ VE ÖLMÜŞ..ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK..ÇOK SEVDİĞİM BİR ABLAMDI..FELAKET DURUMDALAR..HERKES BİTİK..HEPSİ BİR YERLERE DÜŞTÜLER..GECEDE ANNESİ KÖYDEN GELİYO..2. KIZINI KAYBETİŞ OLUYO..ALLAHIM KİMSEYE EVLAT ACISI ÇEKTİRMESİN..senağlamasenağlama
PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU..NASIL AYAKTA DURDUM BİLMİYORUM..TANSİYONUMDA YÜKSELMİŞTİ..BİŞEYDE YEMEDİM..SU İÇTİM BOL BOL...
YARIN CENAZESİ KALKICAK..DAHA YAZAMIYCAM..
BU HAYAT BOŞ ARKADAŞLAR..ONA GÖRE HAYATIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM..
İYİ GECELER..:Saruboceq:

MERHABA ARKADAŞLAR..KEYFİM KÖTÜ ANNEMİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜM GELİRKEN KÖTÜ BİR HABERLE BİTTİK..ANNEMİN HALASININ KIZI YANİ KUZENİ HİÇ BİRŞEY YOKKEN DURUP DURURKEN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ VE ÖLMÜŞ..ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK..ÇOK SEVDİĞİM BİR ABLAMDI..FELAKET DURUMDALAR..HERKES BİTİK..HEPSİ BİR YERLERE DÜŞTÜLER..GECEDE ANNESİ KÖYDEN GELİYO..2. KIZINI KAYBETİŞ OLUYO..ALLAHIM KİMSEYE EVLAT ACISI ÇEKTİRMESİN..senağlamasenağlama
PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU..NASIL AYAKTA DURDUM BİLMİYORUM..TANSİYONUMDA YÜKSELMİŞTİ..BİŞEYDE YEMEDİM..SU İÇTİM BOL BOL...

BAŞINIZ SAĞOLSUN HAYATIM ALLAH GERİDE KALANLARA SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN

CANIM SENİNLE DÜN KONUŞTUĞUMUZDA BİRŞEY YOKTU:sm_confused:
SABAH MESAJINI GÖRÜNCE ŞOK OLDUM, NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM ALLAH SEVENLERİNE SABIR VERSİN:Saruboceq:

herkeseee günaydınnnnnn :))) benim tatilim başladıı:)) bugün b.kesire gidicem. pazar günü evime gitmiş olurum... eve gidinceye kadar giremem büyük ihtimalle nete.. herkeseee iyi günler iyi hafta sonları diliyorum... nam ablacım bu sabah tartıldım 76.4 kilo çıktım :))) kilo vermeyi hiç beklemiyordum açıkçası çoook sevindim yaa :) yada tartı bozuldu :)
kalın sağlıcaklaa :))

canım ALLAh rahmet eylesin.sevenlerine sabırlar versin.tek gerçek ölüm şu dünyada evet.

hayat nasılsa geçiyor.iyi yada kötü bigün bende gidecem kalp krizinden bu gidişlesenağlama

ASLINDA DİYETİMDE BALIK VARDI AMA ANNEMDEYDİM AKŞAM YEMEĞİ İÇİN EVE GELEÇEKTİM FAKAT KIZ KARDEŞİM SÜPRİZ YAPTI YARIN GELECEKLERDİ(MUĞLADAN) MECBUREN AKŞAM YEMEĞİNİ ORADA YEDİM

30+30 DK. YÜRÜYÜŞhihoyyyt
1 SAAT SPORkaydirigubbakcemile2

ablacım gözün aydın seninde ne güzel bir aradasınızŞeniz

herkeseee günaydınnnnnn :))) benim tatilim başladıı:)) bugün b.kesire gidicem. pazar günü evime gitmiş olurum... eve gidinceye kadar giremem büyük ihtimalle nete.. herkeseee iyi günler iyi hafta sonları diliyorum... nam ablacım bu sabah tartıldım 76.4 kilo çıktım :))) kilo vermeyi hiç beklemiyordum açıkçası çoook sevindim yaa :) yada tartı bozuldu :)
kalın sağlıcaklaa :))

güle güle canım hayırlı yolculuklar.yaradana emanet ol.annenin ellerinden öp benim için.
tebrik ederim kilo verdiğin için darısı başıma

Back