ben karadenizlilerin geliniyim bende alıştım valla okuyunca canım çekti bende yarın yapacam turşu kavurmasını
bu arada kızlar dün gece 3:30 da teyze oldum kardeşimin ilk bebeği sudenaz dünyaya merhaba dedi ayy ne mutluyum :sm_cool: :sm_cool: Ne güzel bir duygu teyze olmak evin en büyüğü ben olunca ancak teyze oldum kaydirigubbakcemile3
sabah 3 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin sınırsız çay aaaaaaa :1shok: Nede çok demeyin kahvaltı saatim 13:30 du eee tatildi yaaa
öğlen yok tabikide ancak 15:30 gibi 1 portakal yedim
akşam 1 tabak çorba az kızarmış patates 4 küçük köfte salata 2 dilim ekmek 15 dk sonrada az şekerli bol köpüklü türk kahvesi içtim
kilo bildirimine gelince yaaaa kızlar benn bu haftaaa 500 gr vermişim benim için süper vallaaaa :lepi: Durmak yok devam kim tutar beniii ve biziiii
silagul benim eşimin akrabaları ümraniyede oturuyor ben geçersem o tarafa görüşürüz ozaman ben isterim tanışmayı.......
Ayyyy gece gece düştü yine çenem ben kaçtım öpüldünüz hepiniz kocaman bu arada nam abla merak etme gece bekçin teftişini yaptı asayiş berkemal :roflol: :roflol:
ilk önce tebrik ediyorum canım teyzeliğini
allah analı babalı büyütmek nasip etsin benim için yiğenini kokla tatlım
evet gece bekçisi teftişler apılmış teşekkür ederim