merhabalar kızlar.bugün 16:30 gibi yazdım amma gelmemiş sanırsam..
nasılsınızzz bakim.ben hem iyi hem kötüyüm...iyiyim çünki aşkım geldi buraya gezdik tozduk...
kötüyüm çünki sınavım berbattı.1.oturum okadar kötüydü ki,ikinciyide aldı götürdü...bu senede matematik bilmediğim ve yapamadığım için edebiyat öğretmeni olamıycam...
Türk gençliğinin durumu bu işte...
neyse kızlar ben kaçayım.bugünden beridir temizlik yapıyoruz.bide çok gelen giden misafir oldu bu ara..haaalada akın akın geliyorlar :))))
bide ben çok yiyorum bu ara..gidişat hiç iyi değillmaz:
öptüm ve kaçtım...
selam bacular
bende aranızda olmaktan mutluyum
bernuşum hoşgeldin aramıza,sorunların her neyse enkısa zamanda hayırlısıyla çözümlersin inşallah canım
bacular sorman beni fena haldeyim sabah kalktım erkenden önce geçmiş sınav sorularını buldum ama çalışamadım
sonra ütü yaptım
ev temizledim oğlanın yatak ve bazası geldi sorunluydu onla uğraştım geri gönderdim kabul etmedim tabi bırakalım kullanın sonra yenisi gelince değiştiririz diyorlar madur olmalayımmış yok öğle valla kazıklana kazıklana öğrendik az buçuk bişiler kabul etmedim .:umursamaz:
tabi bırakcaklar sonra bekle yenisi gelsin diyekafamçokkarıştı
bide istikbal bu yani. bazanın boyaları çıkmıştı bide bundan nolcak diyor servis zamanla paslancak yatağa geçcek dedim bende,başlık ,dikiş kalitesi iğrençti yani.
bişeyde tek seferde olsa zaten dişimi kırcam delikafadulden
neyse sonra kursa gittim derslere gidemediğim için öbür şubesine gittim yalnış yerde inmişim en az 2 km yürümüşümdür sınıfa bi girdim sanki üzerimden aşağı kovayla su dökmüş gibiydim ateş bastı-tatlicadiarzu-
saat 21.30 da evi zor buldum
canavar partan geldi onu yıkadım duş aldım
azcık bişiler yedim
sabah 7 de başlayan macerama burda son verirkene beni bekleyen kalan dağ gibi ütüye hiç pas vermeyip yatmak istiyorum
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
selam arkadeşler artıkım tatil başladı Allahım çok şükürrrr sonunda tatilartıkım evdeyim sizlerle daha çok görüşebilirim tabi gocamdan sıra gelirsemafoldumben neyse canlarım yediklerimi yazayım hemen sabah 2 tane günkurusu ve 2 bardak su ile kahvaltı yaptım çünkü yine uykuda kalmışım anca yetiştim okula okulda bol bol çay içtim eve gelince bizimkilerle kahvaltı yaptım 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim akşama menüm daha belli değil birazdan yemek yaparım sonra görüşürüz kısslaray ben çok mutluyum tatil tatil
tatilin hayırlı olsun kararsızkaydirigubbakcemile3
kilo vermeye kesinlikle kararlıyım ben arkadaşlar
temmuzun 25ne kadar şok diyet filan bişeyler uygulamam gerekiyo düğüne gidicem komşumuzun kızı evleniyo kınası düğünü peşpeşe olcak ben bu halde gitmek istemiyorum acil o zamana kadar kilo vermem gerekiyo 5 kilo verirsem superp olur..
elbise almak istiyorummm yaa olmuyo hiç elbiseler benim hafiften üst tarafta buyuk olunca gremiyorum içinemafoldumben
bişeyler yapalım arkadaşlar karpuz diyeti filan yapsak nası olduğunu bilen var mı?
merhabalar kızlar.bugün 16:30 gibi yazdım amma gelmemiş sanırsam..
nasılsınızzz bakim.ben hem iyi hem kötüyüm...iyiyim çünki aşkım geldi buraya gezdik tozduk...
kötüyüm çünki sınavım berbattı.1.oturum okadar kötüydü ki,ikinciyide aldı götürdü...bu senede matematik bilmediğim ve yapamadığım için edebiyat öğretmeni olamıycam...
Türk gençliğinin durumu bu işte...
neyse kızlar ben kaçayım.bugünden beridir temizlik yapıyoruz.bide çok gelen giden misafir oldu bu ara..haaalada akın akın geliyorlar :))))
bide ben çok yiyorum bu ara..gidişat hiç iyi değillmaz:
öptüm ve kaçtım...
cabik canım hoşgeldin..beni özleyin demiştin ben gerçekten özledim:) gözlerim seni aradı:))
sınav için üzülme o kadar hayırlısı olsun matematik herkesin kötü geçmiş çünkü gercekten zordu matematik o yuzden standart sapmalar düşer gibime geliyo.. hakkında hayırlısı olsun..
kıslar ben karpuz diyeti buldum yarından itibaren uygulamaya başlıyorum.. isteyenler yapabilir sizlerle de paylayışım istedim...
1.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde )
1 dilim light ekmek
Öğle
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
1 dilim light ekmek
Ara öğün
1 dilim karpuz
Akşam
200 gr. ızgara tavuk göğsü
Salata
1 dilim light ekmek
Gece
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
2.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 fincan çay
1 adet yumurta
1 dilim light ekmek
Öğle
1 dilim karpuz
GECE EKMEK YAZMIŞLAR ONLARI ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 7 GÜNDE 5 KıLO YAZMIŞLAR O KADAR OLMAZ BENCE DE 1-1.5 KıLO VERSEM YETER ıDEALı DE O ZATEN
HOŞÇAKALINNN
kızlar merhabalar...nasılsınız bakiyim :))ayy kilo bildirimi yapcas dimi.ben napcamsabah tartıldım tabi şaşırmadım..acıcık almışım sankim.buara hep dışarda yedim ya almasam şaşardım.neyse ben daha fazla almışıdır dşyodum ama az almışım.hareketliydim aynı zamanda.ondan sanırsam.74.9 olmuşum.ama temem kızmayın artık düzene girme vaktim geldi biliyorumm.bu hafta verecem söz.
selin34 ne güzel vermişsin maaşallah..azcık kalmış hedefine ne güzel.
sılagül okurken bile yetişemiyyorum senin tempona :)) ayrıca iyi duaların için teşkrler.
bernuş artık bizimlesin sanırım.iyi oldu böyle ya özleddik seni.gitme artık :)
neyse artık ben gideyim...
napsam acaba canm sıkılıyo.dışarsıda felaket sıcak yaa.bi gezinim evde bakalım.yapcak bişeyler bulurum heralde :) tabi mutfağa uğramamam lazım :)))
haydi hoşçakalın..
3.TAKIM **111.Etap**
sılagul ( 60.0 ///% )
kararsız ( 58.6 ///% )
selin34 ( 59.3/58.0/1.3/2.19% )
compass rose ( 69.7/69.1/0.6/%0.86 )
cabik ( 74.6/74.9/-0.3/%0.40 )
ademel ( 75.5///% )
rainbow87 ( 117.7///% )
gülbeyza ( 82.0///% )
gzdescksn ( 64.5 ///% )
figenk24 ( 52.9///% )
gzdegzde ( 68.0 / 67.5/ 0.5/0.74% )
3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 782.8///%)
EWWET KIZLAR BURADAN DEVAM EDEBİLİRİZ...BİRDE RİCAM VAR...KİMLER İZİNLİ ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM...AYNI OLUCAKLARI YAZMAM İÇİN LAZIM...opuyorumnanaktan
bernuş eğer yanlış bilmiyorsam ademel ile gülbeyza'nın bilgisayarları bozuk ama kilo bildirimini yapıyorlar...
gzdescksn düzenli girmiyorlarlmaz: , hatta hiç girmiyor. Bence onu takımda çıkarmalıyız, 2 haftadır uğramadı.
figenk24 tatile çıktı ama belki kilosunu bildirebilir, onun hakkında birşey demedi, ademelde ve nam ablada telefonu var...
hihoyyytselam kızlar nasılsınız bernuşum ne güzel tekrar seni görmekvereliniortak galibam kalıcısın bu sefer ah kızlar ne yazıkki ben yine gram oynamadım gerçi bu hafta çok dikkat ettim ama vücudumdaki şişliğinde etkisi var galiba senağlama
yediklerimi yazayım kıslar sabah menemen yaptım ama ekmeği kaçırmışım 3 dilim ekmek yedim kendime kızdımklava:ve ceza olarak öğle yemeği yemedim ara ara kiraz yedim akşam yemeğinide yeni yedim 3 kaşık makarna 1 kaşık fasulye kavurması ve bol sarımsaklı yoğurt bu aralar canım bi sarımsak istiyorki sormayın:kedi: yiyorum bende yoğurtla beraber okulda yok ya koku derdide olmuyor gerçi sarımsak ve soğan bende uyku yapıyor ama bünyeyi alıştıracam doğal antibiyotik neyse şekerlerim birazdan araba kullanmaya gidicem gamyoncuiremsugelincede spora akşam yine yazarım
kardeşimle hırs yaptık 10 günde sporla 2 beden küçülecez diye birbirimizin koçu olcazkaydirigubbakcemile 2 olmasada 1 beden olsun :Saruboceq:ama hedefi yüksek tutmak lazım
selam bacular
bernuşcum beni bu hafta izinli yazın aldığım kilolardan kurtulmaya az kaldı.böyle yazmayın beni.haftaya inşallah hepsi gitmiş olur.
öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?