Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar
herkeze hayırlı pazarlar
oh valla maşallah tatile giden gidene
namcım sılagülcüm güzel tatil geçirmeniz dileğiyle bizim yerimizede eğlenin
siz gelince artık biz gideriz.
eşimde dün marmaris datçadan tatil için yer ayırtmış bize bizde 23temmuzda gidiyoz bakalım
ama önce zayıflamak lazım yahu böle tontiş mi gidilir demi.
bende cumartesi günü mekik aleti sipariş etmiştim oda yarın sabah gelicekmiş az önce aradım artık aklıma geldikçe mekik çekerim sanırım evde

bugün sabah kelloğs yedim
daha sonra 75dakika yürüdüm ev işi yemek yaptım şimdi,meyve arası verdim kiraz yiyorum.
görüşmek üzere kendinize iyi bakın kızlar.

merhabalar herlkeseee.nasılsınız kızlar..
ohh ne güzel herkes tatile gidiyor.nam abla ve sılagül size iyi tatiller diliyorum...yaw bugün babalar günü sanıyorum kızlar..bizimkilerde evde yokken bi süpriz yapayım dedim.çok güsel bi yaş pasta yaptım kuru pasta yaptım bide :))
şimdi dank etti.bi netten bakayım dedim.tvde falan hiç babalar gününden bahsetmeyincdce şüpelendim :))
meğersem haftayaymış yaaww..neyse yinede ben bi hafta erken süpriz yapayım babişe..daha süprüz olur şimcik diimiii :))
ne yedim içtim yazayım:
sabah bir dlim çavdar
bir kaç çatal omlet
bir kaç çatal peynir
bir kaç çay kaşığı çilek reçeli
öğlen:
pasta yapacam diye bişey yemeye fırsatım olmadı
bir fincan süt içtim
akşamda:
bir poğaça
bir küçük dlmde pasta yirim artık..
haydi öpüyorum sizleri.hoşçakalınn

kikiki cabik alemsin
cabik diyorum ama ismin cabik değil herhaldekaydirigubbakcemile3
ayol kimsecikler kalmadı herkes gitti:gitme:
kırmızı gül sılagül abla da gitti
ben bu akşam cok yedim ya fazla kaçırdım arkadaşımla ders calıştık birlikte evdeydeydik habirie bişey yedik o da pek iştahlı maşallah durmadan yedirdi bana
eve geldim yine yedim yarın sınavım vaar oof ya cok sıkıldım artık bitsin bu işkence ağlamak istiyorum:sinifsinif:

merhabalar cabik arkadaşım bende bugün babalar günü sanıyordum aradık babamlaRI ONLARDA ŞAŞIRDI TABE ıKı BABAMDA ŞEHıR DIŞINDA NAPALIM DEDıK BıZ ERKEN KUTLADIK :) YEDıKLERıME GELıNCE SABAH BıR SıMıT PEYNıR DOMATES SALATalık ARADA KARPUZ YEDıM ÖĞLEN TAZE FASULYE AZ YAĞLI AZ SALÇALI ARALARDA AKLIMA GELDıKÇE ASU ıÇTıM AKŞAMDA SALATA YERıM BEN MARULLARI VE TEREYı DOĞRUYORUM ıRı ıRı ıÇıNE PEYNıR KOYUYORUM BOL NAR EKŞıSı KOYUYORUM HAFıF ZEYTıN EĞER ÇOK AÇ ıSEM BıR DıLıM DıYET EKMEK DOĞRUYOM ıÇıNE ENFES OLUYOR AFıYETLE YıYORUM HEPıNıZE ıYı AKŞAMLARRR:)

günaydııınnn herkese
sabah bir dilim kepekli ekmek
bir dilim beyaz peynir
2 tane siyah 3 tane yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yağsız süt içtim
domates salatalıkta yedim

vee tabii bu kadar yiyince şiştimkaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar nasılız bakalummm...
bende sabah bir kase sütle gevrek yedim...
öğleni yicem şimdi taze fasulye yemeği
bir dilm çavdar

gzdegzde canımcım şaşırdık işte yaw.ama olsun tam sürpriz ooldu kaydirigubbakcemile3
canım adım cabik değil tabikide ama bana sadece ailem yada ailem kadar yakın oolanlar cabik der hep..sizde şimdi cabik diyosuunnuz ya hani aslında farkında olmadan benle çok samimi oluyosunuz gibi oluyo.buda benm hoşuma gidiyo.sanki ailemden birileriyle konuşuyomuşum gibi oluyorum yani :)) gerçek adımı bilen biliyor yerimseniben şimcik burda açık etmiyelim sırnaşık şey
neyse kızlar tekrar görüşmek üzere hoşçakalınnn

merhabalar arkadaşlarr sabah bir dilim ekmek yedim bugün tost yok :) zeytin,peynir domates salatALIK ÖĞLEN DÖRT tane diyet büsküvi yedim sonra beşe kadar bişi istemedi canım beş gibi salata yaptım kendime akşamda kociş eve gelince üç kaşık az yağlı salçasız mantar sote yedim bir dilimde uno ekmek yedim bugün sabah zor uyandım arkadaşlar bir uyku bir uyku anlatamamm yürüyüşe çıkamadım çok halsiz hissediyom kendimi ama yürüyüşlerimi aksatmıycam yarın devam hepinize iyi haftalar bol bol kilo vermelerrrr

kızlar bugün öğlende anneme gittim
gitmeden önce evde 1tabak taze fasulye ve cacık yedim
annemlerde olan oldu,orda babam çiğ köfte yapmıştı tabi ben dayanamadım tam 5tane kötürdüm ah ahhh şimdi ah çekeyom pis nefis yedirdi bana.ama spor çok yaptım 60dakika yürüyüş 60 dakika spor aletlerinde çalışma akşam bişey yemedim ..

ademell ooooooooh afiyet olsun valla bende okuyunca yemiş kadar oldumzemuszemus
gulbeyza çiğ köfte de güzel olur ya gercekten mercimek köfte kısır o terz seylere bulgur işi bende hiç dayanamıyorum akşam yemessen karşılıyo ama kaydirigubbakcemile2
bende neler yedim söyliyim size
yuruyusumu yaptım geldim once aksatmamaya calışıyorum bende yuruyuslerimi gercekten faydası oluyo bayanlar imkanı olanlar yapmaya calışsın derim ben de..
kahvaltımı yaptım domates salatalık nane dolduruyorum tabaga uzerinede lor peynir koyuyrum daha cok hosuma gidiyo oyle hem daha cok peynir yemiş oluyrm naniknanik daha hafif yagsz filan..
yumurta haşladım bide 2 dilimde kepek ekmek yedim..
yarın müsliyle süt içiyim diyorum sadece..biara yapıyodum ama pek hosuma gitmiyodu neyse bidaha başlıyım bakıyım nası olcak
sevgilerkafamçokkarıştı

yaa ama şimdi iicene merak ettim ben cabik delikafadulden kulağma söylesen kimse duymaz zaten kimsede yok kaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım?
sabah kahvaltımı yazayım:
bir bardak şekersz çay
bir kaç çatal kaşar p.
bir dlm ekmek
bir iki tane çay keyfi bisküvi yidim :))
bukadar şimdilik öğlende yaz türlüsü ve yoğurt yicem..yani şimdi yicem :)
kızlar ben ilk başlarda sadece akşam 6dan sonra hiç bişey yemeyerek hemen hemen her hafta 5oo gr veriyordum.ama şimdi akşam 6dan sonra kaçırıyorum bazen.veremiyorum hiç.şimdi yine akşam 6dan sonra bişey yememeye başlıcam.yine yarım yarım gitsin kilolar deeeemiiii :))
yaa ama şimdi iicene merak ettim ben cabik delikafadulden kulağma söylesen kimse duymaz zaten kimsede yok kaydirigubbakcemile3
gzdegzde canım adım cvdn(senin adın gibi yazdım ünlü harf yok) bunuda hiç daha önce kimmseye sölemedim kıymetini bil sırnaşık şey yerimseniben
yaw bu kızlar nirelere gittiler yaw.yoksa evde gizli gizlii içinden beyaz dumanlar çıkan koca koca kazanlarla zayıflama iksirleri hazırlayıp içiyomusunuz.karışımın formüllerinide sır gibi saklıyosunuz dimiiiii???sizii gidiler siziiiiii :roflol: neyse kızlar şaka maka çok uzun yazdım.e ohalde ben gideyim
opuyorumnanaktan hoşçakalın :gitme:

kikiki teşekkür ederim cvdncm opuyorumnanaktan
ben de tarih çalışıyorum cabikcm ya daha konuları bitiremedim biliyo musun oku oku bitmedi daha..
20.yy siyasi olaylara geldim.. senin bölümün neydi? benimki biyoloji
ne yedim kızlar inanın çok yedim leblebi yedim kuru uzum yedim oğle yemeğimi yedim bol bol su içiyorum iki fincan kahve içtim
ben devam ediyim calışmaya gorusuruz
sevgiler
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…