merhaba kızlar
Şuan kız kardeŞİmden yazıyorum uzun bİr sÜre yazamam
ÖptÜm sİzİ
buralar sİze emanet kızlar ben yaklaŞık 3 hafta yokum
gzdegzde canımcım şaşırdık işte yaw.ama olsun tam sürpriz ooldu kaydirigubbakcemile3kikiki cabik alemsin
cabik diyorum ama ismin cabik değil herhaldekaydirigubbakcemile3
ayol kimsecikler kalmadı herkes gitti:gitme:
kırmızı gül sılagül abla da gitti
ben bu akşam cok yedim ya fazla kaçırdım arkadaşımla ders calıştık birlikte evdeydeydik habirie bişey yedik o da pek iştahlı maşallah durmadan yedirdi bana
eve geldim yine yedim yarın sınavım vaar oof ya cok sıkıldım artık bitsin bu işkence ağlamak istiyorum:sinifsinif:
bi taze fasulye yemeği de benden:teytey:
yanına da soğan kırdım valladelikafadulden
birazda yoğırt
arada oğlandan arta kalan muzu yedim:roflol:
merhabalar kızlar nasılız bakalummm...
bende sabah bir kase sütle gevrek yedim...
öğleni yicem şimdi taze fasulye yemeği
bir dilm çavdar
gzdegzde canımcım şaşırdık işte yaw.ama olsun tam sürpriz ooldu kaydirigubbakcemile3
canım adım cabik değil tabikide ama bana sadece ailem yada ailem kadar yakın oolanlar cabik der hep..sizde şimdi cabik diyosuunnuz ya hani aslında farkında olmadan benle çok samimi oluyosunuz gibi oluyo.buda benm hoşuma gidiyo.sanki ailemden birileriyle konuşuyomuşum gibi oluyorum yani :)) gerçek adımı bilen biliyor yerimseniben şimcik burda açık etmiyelim sırnaşık şey
neyse kızlar tekrar görüşmek üzere hoşçakalınnn
gzdegzde canım adım cvdn(senin adın gibi yazdım ünlü harf yok) bunuda hiç daha önce kimmseye sölemedim kıymetini bil sırnaşık şey yerimsenibenyaa ama şimdi iicene merak ettim ben cabik delikafadulden kulağma söylesen kimse duymaz zaten kimsede yok kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?