ademell ooooooooh afiyet olsun valla bende okuyunca yemiş kadar oldumzemuszemus
gulbeyza çiğ köfte de güzel olur ya gercekten mercimek köfte kısır o terz seylere bulgur işi bende hiç dayanamıyorum akşam yemessen karşılıyo ama kaydirigubbakcemile2
bende neler yedim söyliyim size
yuruyusumu yaptım geldim once aksatmamaya calışıyorum bende yuruyuslerimi gercekten faydası oluyo bayanlar imkanı olanlar yapmaya calışsın derim ben de..
kahvaltımı yaptım domates salatalık nane dolduruyorum tabaga uzerinede lor peynir koyuyrum daha cok hosuma gidiyo oyle hem daha cok peynir yemiş oluyrm naniknanik daha hafif yagsz filan..
yumurta haşladım bide 2 dilimde kepek ekmek yedim..
yarın müsliyle süt içiyim diyorum sadece..biara yapıyodum ama pek hosuma gitmiyodu neyse bidaha başlıyım bakıyım nası olcak
sevgilerkafamçokkarıştı
günaydıııınnn
sabah oğlumundan yarım kalan kahvaltıyı yedim
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 yumurta sarısı
2 ceviz rendesi
azıcık tereyağ
oğlumla paylaştık :asigim:menümüzü bugün
gzdegzde canımcım bende tarih ve anayasa konularını okuyorum.bi yandanda eğitim bilimlerinden test çözüyorum bol bol.ben Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezunum canım.sanada Allah kolaylık versin szin bölümde baraj yüksek.İnş.hayırlısı olur hepimiz için...kikiki teşekkür ederim cvdncm opuyorumnanaktan
ben de tarih çalışıyorum cabikcm ya daha konuları bitiremedim biliyo musun oku oku bitmedi daha..
20.yy siyasi olaylara geldim.. senin bölümün neydi? benimki biyoloji
ne yedim kızlar inanın çok yedim leblebi yedim kuru uzum yedim oğle yemeğimi yedim bol bol su içiyorum iki fincan kahve içtim
ben devam ediyim calışmaya gorusuruz
sevgiler
kafamçokkarıştı
hayırlı olsun o zaman compass rose işletme mezunu muydun?kızlar hepinize merhabalar,
kusura bakmayın giremedim ama ailem buradaydı onlarla takılırken açıkçası bilgisayarı açmak hiç içimden gelmedi zaten az görüyorum onları.
Ama bu ara çok telaşlıyım ben ya...
Bi yerin sınavına girmiştim sınavı geçmişim şimdi mülakata çağırdılar, onun telaşı var malum takım elbise falan...
Bi uğrayayım dedim.
Artık daha düzgün girerim herhalde.
Öptüm hepinizi....
merhaba kızlar nasılsınız?herkes iyidir umarım.
ne yedim içtim:
sabah : bir dilim ekmek kahvaltılıklardan birkaç çatal işte.bir fincan şekersz çay
ögle : bir tanecik baklava
saat 18:00 gibi iki tane küçük biber dolması yiycem..bukadar.
gzdegzde canımcım bende tarih ve anayasa konularını okuyorum.bi yandanda eğitim bilimlerinden test çözüyorum bol bol.ben Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezunum canım.sanada Allah kolaylık versin szin bölümde baraj yüksek.İnş.hayırlısı olur hepimiz için...
kızlar şimdilik bukadar...hepinizi öpüyorum.bebişleri olanlarında bebişlerini öpüyorum.ayy çok bebek sevesim geldi şimdi :))
oohh vala okuyunca bi içim açıldu ne iyi etmişsin şiirle güne başlamakla.şiirle ilgilenir miisin?sorayım hemen edebiyatçı olarak :)))GÜnaydııııın güzellikler :sm_cool:
YENİ BİR GÜN
Uzak bir yaz sesi
Gibi duyulur kokusu
Yeni bir günün
Deger herkesin saçlarina
Yillarin eli o an
Sür ey güzel zaman
Işitiyorum adimlarini
Sessizce atsa da
Uzakta su çeken bir kuyudan
Ve dag yolunda
Çiçek açan
Sür ey güzel zaman
Bin şeye benzer
Alnina düşen perçem
Elinin degdigi yerlerde
Birden leylaklar açar
Yazi andiran
Sür ey güzel zaman
Ali Püsküllüoğlu
güne bir şiirle giriş yapmak istedim. BEĞENDİNİZ Mİ? :)))
BUGÜNÜN SİZE NE GETİRMESİNİ İSTERDİNİZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?