Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:1hug:
bu peynirli karışımı ben çok severim
salatalık yerine taze biber koyuyorum ben azıcıkta pul biber
dur bende onu yapayım bari yarındelikafadulden

sana da müsli afiyet bal şeker olsun canımcım:1hug:

merhaba arkadaşlar bugün sabah tost yaptım kendime yanında bir yumurta haşladım afiyetle yedim sabah kahvaltılarını kuvvetli yapıyorum öğlen bir paket diyet bisküvi yanında bir çay bardağı şekersiz limonata arada karpuz çok severim akşam bol marullu patates salatası hafif yağlı hepinize iyi akşamlar

selam kızlar okullar kapandı ama milli eğitim ne yazıkki bizi dinlendirmiyor seminer çalışmalarında daha çok yorulacaz galiba bende 2 gündür akşamları yürüyorum kızlar zaten sabahta okula giderken 2 km yürüyorum bugün sabahtan çıktım akşama eve zor vardır saat 13 e kadar okulda seminer çalışmasına katıldım daha sonrada bankalarda resmen süründüm yediklerimi yazayım hemencecik sabah 1 dilim ekmekle peynir domates öğle çeyrek ekmek arası döner ve ayran akşamda 1 kaşık pilav 2 kaşık patlıcan yemeği ve bol salata yedim öptüm kızlar

merhabalar kızlarr
ademel,gzdegzde canlarım sözlerinizle rahatladım
ama yemesem iyi olurdu.ah ahhhhhh
bugün kızlar
sabah kellogs yedim
öğlen,1tabak ıspanak az yoğurt 1dilm k.ekmek
akşam yemeden önce saat 5te arkadaşa gittim oda pizza yapmış 1dilim yedim yanında 3bardak çay içtim.sonra 60dakika yürüyüş ve 60dakika spor aletlerinde çalıştım.akşam yemeğini yemedim pizza yüzünden,dün çiğ köfte bugün pizza ne oburum ben yaaaaaa çok kızıyorum kendime çokk
ama şuna şükrediyorum önceden çok yerdim ama şimdi artık eskisi kadar çok yemiyorum buda bir başarıdır demi.

oh afiyet olsun ahmet dorukumuza ve annesine.
ademel,kahvaltılıkları ahmete direkmi veriyosun yoksa cicibebe sütle karışıkmı veriyosun
gerçi yazdıgında tek veriyorsun gibi gözüküyor ama ben gene sorayım dedim.

kız sen spor yapmıyonmu hiç.ben memkik aleti aldım aklıma geldikçe yapıyom çok iyide oldu valla akşamlarıda 15yaşındaki kızım bakıyor meteye ozamanda yürüyüş ve spor yapıyom..

merhaba kızlar nasılsınız?herkes iyidir umarım.
ne yedim içtim:
sabah : bir dilim ekmek kahvaltılıklardan birkaç çatal işte.bir fincan şekersz çay
ögle : bir tanecik baklava
saat 18:00 gibi iki tane küçük biber dolması yiycem..bukadar.

gzdegzde canımcım bende tarih ve anayasa konularını okuyorum.bi yandanda eğitim bilimlerinden test çözüyorum bol bol.ben Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezunum canım.sanada Allah kolaylık versin szin bölümde baraj yüksek.İnş.hayırlısı olur hepimiz için...
kızlar şimdilik bukadar...hepinizi öpüyorum.bebişleri olanlarında bebişlerini öpüyorum.ayy çok bebek sevesim geldi şimdi :))

kızlar hepinize merhabalar,
kusura bakmayın giremedim ama ailem buradaydı onlarla takılırken açıkçası bilgisayarı açmak hiç içimden gelmedi zaten az görüyorum onları.
Ama bu ara çok telaşlıyım ben ya...
Bi yerin sınavına girmiştim sınavı geçmişim şimdi mülakata çağırdılar, onun telaşı var malum takım elbise falan...
Bi uğrayayım dedim.
Artık daha düzgün girerim herhalde.
Öptüm hepinizi....

hayırlı olsun o zaman compass rose işletme mezunu muydun?
iş mulakatları da ayrı bi telaş .. kolay gelsin
ben bugunlerde cok yiyorum kızlar klava: bide hareketsizim hep oturuyorum halimi hiç iyi gormuyorum :çok üzgünüm:
:mymeka: :kedi: :umursamaz: lmaz: :sinifsinif: :gitme:
sevgiler

evet yuksek cabikcm.. ama ben ogretmenlik için girmiyorum oylesine giriyorum gibi bişey çünkü bizim bölümün atamaları asıl seneye oluyo.. bu sene sadece ogretmenlik var..
oyle işte :))

GÜnaydııııın güzellikler :sm_cool:

YENı BıR GÜN

Uzak bir yaz sesi
Gibi duyulur kokusu
Yeni bir günün
Deger herkesin saçlarina
Yillarin eli o an

Sür ey güzel zaman

Işitiyorum adimlarini
Sessizce atsa da
Uzakta su çeken bir kuyudan
Ve dag yolunda
Çiçek açan

Sür ey güzel zaman

Bin şeye benzer
Alnina düşen perçem
Elinin degdigi yerlerde
Birden leylaklar açar
Yazi andiran

Sür ey güzel zaman

Ali Püsküllüoğlu

güne bir şiirle giriş yapmak istedim. BEĞENDıNıZ Mı? :)))

BUGÜNÜN SıZE NE GETıRMESıNı ıSTERDıNıZ?

merhabalar herkese kızlar nasılsınız.inşallah herkes iyidir.
compass_rose canım benm gözlerim seni aramadı desem yalan olur özlettin kendini :) canım sana iyi şanslar inş. hayırlısı olur.

oohh vala okuyunca bi içim açıldu ne iyi etmişsin şiirle güne başlamakla.şiirle ilgilenir miisin?sorayım hemen edebiyatçı olarak :)))
canım ben bugün bana ne getirsin diye dünemiyorum artık..bişey götürmesin yeter...diyecek kadar karamsarlık içindeyim sanursam :))
sabah:
her zamanki kahvaltımı yaptım..bukadar şimcilik.öptüm sizi kızlar.
opuyorumnanaktan

evet cabik severim şiir :))
bölümün çokm güzel bence bu sene öğretmen olursun inşallah canım ya en rahatı en temizi en güzeli öğretmenlik kesinlikle..
neler yedim
karpuz leblebi simit peynir salata dolma çubuk kraker mafoldumben
aman allahım ne çok yiyorum bugunlerde durduramıyorum kendimi
hoşçakalın sevgiler

merhabalar..nerde bu kızlar yaww...
ademel canım afiyet olsun bende çok severim vallahi mantar sote..canım çekti şimcik :))
gzdegzde canım bencede bayanlar için en ideal ve en kutsal mesleklerden biri öğretmenlik.ben zaten liseden beri edebiyat öğretmeni olmak istiyordum..yani olmak istediğim yerde olucam öğretmen olursam.inş tabi..buarda çok yeme fıstık accık firenle kendini.bazen banada oluyor herşeyi yemek isytiyorum ama sonra pişman olursun tut kendini yada fındık fıstık at ağzına geçiştir bu atıştırma isteğini...
öğle:
z.yağlı fasulye iki lokma ekmek
birkaç kaşık salata yedim
öptüm sizi şekerler..ben kaçtımm..

selam kızlar nasılsınız ben feci şekilde grip olmuşum iki gündür yatıyorum yaz gribide pek zor oluyor benim için sabahları seminere diye saat 7.30 da evden çıkıyorum eve geri dönmem 2 oluyor nasıl dayak yemiş gibi vücudum tabi hemen yatıyorum neyse kızlar sabah okulda 1 simit öğle ikindi 2 kaşık kısır ve bol domates salatalık akşamda soğan domates ve 1 dilim ekmek soğan iyi gelir dediler bende yedim ama midem de yandı öptüm kızlar hepinizi

kızlar ben bugünden kilomu yazayım çünkü yarın kızımın okuluna gitçez daha sonra annemle mevlite gitçez,eve gelincede yine kızımla babsına hediye almaya gitçez.
bu hafta 500gram vermşim kilom 82.5
ben yüzdeli hesaplamayı bilmiyorum siz yapın kızlar takımımıza başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…