TAMAM TATLIM,merhabalar..benim bugün çok canm sıkkın.hiç keyfim yok.
nam ablacım senden bikaç gün izinn istiyorum.belki uğrarım bilemiyorum..hiç kendimde değilim ve ne zaman kendime gelirim onuda bilemiyorum...hoşçakalın...
EVET OKUMADIM CANIMIN İÇİnam ablacıgım nasıl oldun? okumadın sanırım yazdıklarımı sneın ıcınbu hafta sonuc cıkarmamasıınız sanırım?
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:
DÜN BİR TÜRLÜ FIRSAT OLUPDA KK YA YAZAMADIM:çok üzgünüm:
SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 2 GÜN KURUSU
08:00 1 KASE MÜSLİ
KIZLAR 50 DK. SONRA SPOR İÇİN ÇIKACAĞIM SONRADA TEMİZLİK KK YA GİRMEM 14:30 BULUR MERAK ETMEYİN
ANNEN İÇİN GÖZÜN AYDIN TATLIMselam bacular
anam bizim topik nerelere kaybolmuş arayıp zor buldum(2 ci sayfada buldum)
nam ablam bak gördükçe kahroluyom senağlamakeşke ben olmasaydım yazıyorya profil resminin yanında senağlamasen olmasan biz ne yapardık Şenizopuyorumnanaktan
bu gece annem gelecek evi toparlamam lazım elim kolum kalkmıyorya nasıl olcek bilmem
dün kahvaltım 12 de 2 tost çavdar ekmekle yapılmış 2 çay domates salatalık
2 kaşıkbademli bal
gün içinde meyva
akşamda 5 köfte ve yoğurtlu semizotu
CANIM SINAVININ GÜZEL GEÇMESİNE MEMNUN OLDUM.kızlarrr nasılsınız bakalım?
dün sınavım vardı kendi üniversitemde ayy hiç özlememişim okulu :)
ama sınavdan çıkınca takıldık okulda, çimlerde yayıldık :)
akşam da yine dışarı çıktım, eryamandaki arkadaşlarım kc göksu'nun terasını çok güzel yapmışlar tavsiye ederim.
Dün yediklerim sabah beyaz peynirli tost 1 bardak tost.
Öğlen kepek ekmekli sandviç çok küçük bir browni yanında çay.
sonra 1 nescafe içtim.
Akşam yemek yemedim, şekersiz limonata içtim.
Bugün sabah geç kalmışım artık dünün yorgunluğundan herhalde 1 tane light kaşarlı tost yedim, yanında da çay.
Şimdi 1 bardak şekersiz limonata içiyorum.
Öpüyorum hepinizi, evi toplamam lazım çok fena dağınık...
TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLAR SİZE BİRAZDAN AVATARIMI VE YAZISINI DEĞİŞTİRECEĞİM BEN SİZLERE KIYAMAMyerimsenibenmerhaba kızlar nasılsınız bakalım sağolun bende iyiyim :))))
sabah tost çayyyy
öğlen 1 tabak çorba salata ve 1 dilim börek yedim
ben hastalıktan kurtulamıyom yaa yapıştı bu bana halsizimmmm neyse canlarım uğrarım yine öpüldünüzz
bu arada nam ablam silagüle katılıyom yaaa bizi çok üzüyo bu yazı abla sen benim hastalığım konusunda ne olursa olsun mücedele edebilirim dediğimde inan örnek aldığım tek insansın destek aldığım abla sen şimdi kendini böle bırakırsan ben ne yapayım lütfen kendine güven inan bak hepiniz senin için dua ediyoz ben buna inanıyom ki ilaçların işe yarayacak umutsuz olma yaaa şimdi ben sana kızacam kalk silkelen canlan biraz sende biliyon ki moral çok önemlii
LÜTFEN NAM ABLA KENDİNİ BIRAKMAA VE HADİİ GÜLLLL BİZİM İÇİN......
AŞKUSU HEMEN DEĞİŞTİRİYORUM a.s.canım aşkusu
avatar resmin ağlıyor nickteki yazı keşke ben olmasaydım yazıyor.sen olmasan gerçekten biz ne yapardık bizi toplayan sensin herzaman yanımızda olan sensin.kendini bırakma aşkusu,biz burda herzaman yanında olup sana destek olacağız canım benim..
SENDEMİ ODTÜ DEKİ SINAVA GİRDİN KUŞUM:uhm:selaamm millet
bende bugun sabah sınava gittim kahvaltı yapmadan cıktım malesef canım bişey yemek istemedi
geldgmde 12 bucuktu yemek yedim barbunya yanında da ekmek yedim naniknanik
şimdi de canım acayip dondurma istedi yaa yaz geleli daha hiç yemedim :icecream:klava:
delikafadulden
HAVALAR İLE ALAKALI DEĞİL, CANIMCIM BİZLERİN HAVASIYLA ALAKALIyerimsenibenaaaa herkes nereye kayboldu??
2.sayfalarda tuttum getirdim valla katılım gittikçe azalıyo gercekten...
havalar ısındıkça internete girenler de az oluyo sanırım..
:dance:
herkese merhabalar..ayy beni özleyenlere destek verenlere çok teşekkür ediyorum..seviyorum sizi yaaa..
biraz özel meseleler işte sorunlar problemler...biri bitiyo derken biri başlıyo..ama şimdi daha iyi gibiyim sanki..hemen size bakmak istedim :))
nooluyo bize yaa.herkeste bi bunalım havası..nam ablacımda üzgün buaralar...
ben stresli ve üzüntülü olduğumda sürekli bişeyler yemek isterim.o yüzden bugün kendimi engellemek adına pirinç lapası yaptım yine.çünki onu yiyesim gelmiyo :)) iki oğün ondan yedim yoğurtla birlikte.
akşamda bir küçük tabak z.yağlı fasulye yedim..akşam bozdum ama yinede işe yarıyo pirinç lapası..
neyse çok uzattım ben kaçayım bakalım ne yapsam yaaa çok sıkılıyorummmmmmmm
OLDUM ŞİMDİ KIZLAR DEĞİŞTİRDİM
BEN HİÇ SİZİ ÜZERMİYİMzemuszemus
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?