- 14 Kasım 2024
- 2.036
- 805
- 38
- 30
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Yok cnm o öyle degil bende uzun süredir takip ediyorum sabah uyanınca yataktan cıkmadan kıpırdamadan dil altı ölçüyorsun yumurtlama olduktan sonra ateş yükseliyor adet zamnları yaklaşınca bebek yoksa ateş düşmeye başlıyor gebelik varsa da 16.güne kdar ateş yüksek devam ederse büyük ihtimalle gebelik var oluyor ben gecen ay 35.9 ile adet oldum yumurtlama da 36.0 36.1 ile oldu sonra hep 36.4.36.5 olarak devam etti adete 3 klada 36.3 oldu gün gün düştü adet günüe 35.9la adetim geldiValla ben çevremden bunu hiç duymadım yumurtlama zamanını boyle takıp edenler var ama bunda bılmıyodum ateş basmaları oldu bı kaç kere ozaman lar baktım 36 cıkıyodu hala oyle
Valla bılmıyodum ılk defa duydumYok cnm o öyle degil bende uzun süredir takip ediyorum sabah uyanınca yataktan cıkmadan kıpırdamadan dil altı ölçüyorsun yumurtlama olduktan sonra ateş yükseliyor adet zamnları yaklaşınca bebek yoksa ateş düşmeye başlıyor gebelik varsa da 16.güne kdar ateş yüksek devam ederse büyük ihtimalle gebelik var oluyor ben gecen ay 35.9 ile adet oldum yumurtlama da 36.0 36.1 ile oldu sonra hep 36.4.36.5 olarak devam etti adete 3 klada 36.3 oldu gün gün düştü adet günüe 35.9la adetim geldi
Bu ayda 4 gündür 36.5 gidiyordu dün 36.4 e düştü yarın sabahta düşük çıkarsa adetim geliyor demek daha öncede hep ateşle takip yaptım oğluma hamile kalırken hiç şaşmadı
Öğrenmiş oldun Cnm takip edeceksen bu şekilde Etmen gerekiyor sabah yataktan çıkmadan dil altı ölçyorsunValla bılmıyodum ılk defa duydum
Hadi hayırlısı olsun canım benim bekliyoruz güzel haberlerKızlar benimde bugün bat günüm heyecanla bekliyorum neler olacak diyekırmızılar gelmez inşallah tabii yinede Allah'tan hayırlısı eğer bu gün olmazsam yarın sabah test yapcam çıkar heralde varsa
Hadi hayırlısı olsun canım benim bekliyoruz güzel haberlerKızlar benimde bugün bat günüm heyecanla bekliyorum neler olacak diyekırmızılar gelmez inşallah tabii yinede Allah'tan hayırlısı eğer bu gün olmazsam yarın sabah test yapcam çıkar heralde varsa
Belki değerin yükselmiştir canımMerhaba kızlar benim bat bugün ama hiiiçbir belirtim yok üç gün kala kan vermiştim 3 çıkmıştı hamile olmadığıma eminim bugün gebelik testi yoktu Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum
Merhaba benimde regle 8 gün kaldı ateşim 36.8 bazen de 37 çıkıyor normal miYok cnm o öyle degil bende uzun süredir takip ediyorum sabah uyanınca yataktan cıkmadan kıpırdamadan dil altı ölçüyorsun yumurtlama olduktan sonra ateş yükseliyor adet zamnları yaklaşınca bebek yoksa ateş düşmeye başlıyor gebelik varsa da 16.güne kdar ateş yüksek devam ederse büyük ihtimalle gebelik var oluyor ben gecen ay 35.9 ile adet oldum yumurtlama da 36.0 36.1 ile oldu sonra hep 36.4.36.5 olarak devam etti adete 3 klada 36.3 oldu gün gün düştü adet günüe 35.9la adetim geldi
Bu ayda 4 gündür 36.5 gidiyordu dün 36.4 e düştü yarın sabahta düşük çıkarsa adetim geliyor demek daha öncede hep ateşle takip yaptım oğluma hamile kalırken hiç şaşmadı
Çok düşük olduğu için 3 ihtimal yok gibiBelki değerin yükselmiştir canım
Yap canım yap silikleştiğini görürsen yumurtan çatlamış demektir 2 3 gün takip et sen yinedeBugün pik olmuş benimde yarın tekrar test yapmaya sizce gerek var mı
Sabah Yataktan çıkmadan kıpırdamadan dil altı ölçüm yapıyorsanız suan için normal yumurtlamadan sonra ateş yükseliyorMerhaba benimde regle 8 gün kaldı ateşim 36.8 bazen de 37 çıkıyor normal mi
Yani daha önce Br iki kere takip etimde diğer gün silik oluyor DuYap canım yap silikleştiğini görürsen yumurtan çatlamış demektir 2 3 gün takip et sen yinede
Doğrudur da bende geçen ay şöyle olmuştu 2 gün pik gördüm 3. Gün silikleşti bu ayda aynı olacak sandım ama bu ay 1 gün pik hemen ertesi gün silik gördüm bu yüzden 2 günü de değerlendirdim değişebilir yani. Ama tabii yinede sen bilirsin canım olmadı üst üste 3 gün değerlendirirsen test yapmasan da olurYani daha önce Br iki kere takip etimde diğer gün silik oluyor Du
Valla aldım geldim yinede ihmale bırakmayalımDoğrudur da bende geçen ay şöyle olmuştu 2 gün pik gördüm 3. Gün silikleşti bu ayda aynı olacak sandım ama bu ay 1 gün pik hemen ertesi gün silik gördüm bu yüzden 2 günü de değerlendirdim değişebilir yani. Ama tabii yinede sen bilirsin canım olmadı üst üste 3 gün değerlendirirsen test yapmasan da olur
Bugün yapmıştın ya yarın yaparsın canım diğeriniValla aldım geldim yinede ihmale bırakmayalımyalnız ben çok su içtim 1.5 litre kadar rahat var nasıl yapcm şimdi
Kaç gün oldu gecikmen canım benimde testlerim böyle çıkıyor ama gebelik yok doktor adet sökücü verdi kullanmakta tereddütte kaldımEki Görüntüle 3565369
Testlerim hala böyle çıkıyor kızlar daha da koyu oldu kimyasal gebelik kesin artık regl de olmadım
Bat bugün benim yazmıştım buraya 3 gün önce 3 çıktı değerim bu test prodoctor o yüzden güveniyorum normalde yumurtlamadan sonra 14. Gün direkt regl olurdum bu sefer olmadım daha bakalım kimyasal var sanırımKaç gün oldu gecikmen canım benimde testlerim böyle çıkıyor ama gebelik yok doktor adet sökücü verdi kullanmakta tereddütte kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?