- 20 Aralık 2023
- 72
- 17
- 8
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Canım bu marka bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. İstersen awox marka test ile sabah ilk idrarda tekrar dene. Awox hiç yanıltmadı beniKızlar bugün gecikmenin 3 günü normalde 2 gün fln gecikir adetim geçen ay 5 6 gün gecikti ama sonra normal oldum belirtim yok ama test yaptım biraz önce silik çıktı çizgi yalancı da olabilir aynı markadan 2 testim daha var yapmalı mıyım bekleyim mi testin markası bebe time
Tamam o zaman yarın fln bakıyım başka markaya ilk defa yaptığım için bilgim yok umutlanmadim ama yinede insan hemen çıkınca çizgi düşünüyor insanCanım bu marka bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. İstersen awox marka test ile sabah ilk idrarda tekrar dene. Awox hiç yanıltmadı beni
Tabiki umutlanıyor. İnşallah bebiş vardır. Deneyince haber ver canımTamam o zaman yarın fln bakıyım başka markaya ilk defa yaptığım için bilgim yok umutlanmadim ama yinede insan hemen çıkınca çizgi düşünüyor insan
Olur canım inşallah isteyen herkese nasip etsin allahimTabiki umutlanıyor. İnşallah bebiş vardır. Deneyince haber ver canım
Silik çizgi gebelik olabilir ama bir iki gün daha bekleyip başka test yapabilirsinKızlar bugün gecikmenin 3 günü normalde 2 gün fln gecikir adetim geçen ay 5 6 gün gecikti ama sonra normal oldum belirtim yok ama test yaptım biraz önce silik çıktı çizgi yalancı da olabilir aynı markadan 2 testim daha var yapmalı mıyım bekleyim mi testin markası bebe time
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm pazartesi salı bida test yapıp kan vercem duruma göre regl olmassam tabiSilik çizgi gebelik olabilir ama bir iki gün daha bekleyip başka test yapabilirsin
Gebe misin canim test yaptın mı tutar inşallah bu ay sağlıklı olur yakı da takmissin ne yakıyor o da ben de yapmıştım onuBen de yeni başladım .Bugün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde dün değerlendirdik bu akşam da değerlendircez. İki ay önce kimyasal geçirdim. Adetim bittikten sonra yakı taktım ,hala belimde. Bat 28. Hayırlı sonucu bekliyorum
Hadi inşallahTeşekkür ederim bende öyle düşündüm pazartesi salı bida test yapıp kan vercem duruma göre regl olmassam tabi
Biraz daha bekle canım 1 hafta kadar olmazsan evde test sonra kan tahlilYa kızlar döngümün 30. Günündeyim. Kasık ağrım göğüs ağrım hepsi var. Regl olucam sanıyorum lavaboya gidiyorum yok. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama döngülerim genelde uzun ve düzensiz. Yumurtlama takibi de yapmadım. Ne zaman kan vermeliyim kesin olarak. Şaştım kaldım
Şu an hastanede nöbetteyim. Kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Belirsizlik ne kadar kötü bir hisBiraz daha bekle canım 1 hafta kadar olmazsan evde test sonra kan tahlil
Sen olumlu düşün hepŞu an hastanede nöbetteyim. Kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Belirsizlik ne kadar kötü bir his
Test yapıorum çift çizgi çıkmaya devam edıoGebe misin canim test yaptın mı tutar inşallah bu ay sağlıklı olur yakı da takmissin ne yakıyor o da ben de yapmıştım onu
Kızlar ben bişey yaptımŞu an hastanede nöbetteyim. Kan testi vermemek için zor tutuyorum kendimi. Belirsizlik ne kadar kötü bir his
Bayram tatilinde de kan veriliyor muKızlar ben bişey yaptımdayanamadım kan verdim. En azından yoksa da kafam rahatlasın
Sonuç n çıktı canimKızlar ben bişey yaptımdayanamadım kan verdim. En azından yoksa da kafam rahatlasın
Negatif malesef.Sonuç n çıktı canim
canım sağlıkçıyım acilde çalıştığım için oradan verdimBayram tatilinde de kan veriliyor mu
Sizde umarım hamilesinizdir allhim gönlünuze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?