• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Kızlar bugün gecikmenin 3 günü normalde 2 gün fln gecikir adetim geçen ay 5 6 gün gecikti ama sonra normal oldum belirtim yok ama test yaptım biraz önce silik çıktı çizgi yalancı da olabilir aynı markadan 2 testim daha var yapmalı mıyım bekleyim mi testin markası bebe time

Kızlar bugün gecikmenin 3 günü normalde 2 gün fln gecikir adetim geçen ay 5 6 gün gecikti ama sonra normal oldum belirtim yok ama test yaptım biraz önce silik çıktı çizgi yalancı da olabilir aynı markadan 2 testim daha var yapmalı mıyım bekleyim mi testin markası bebe time
Canım bu marka bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. İstersen awox marka test ile sabah ilk idrarda tekrar dene. Awox hiç yanıltmadı beni

Canım bu marka bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. İstersen awox marka test ile sabah ilk idrarda tekrar dene. Awox hiç yanıltmadı beni
Tamam o zaman yarın fln bakıyım başka markaya ilk defa yaptığım için bilgim yok umutlanmadim ama yinede insan hemen çıkınca çizgi düşünüyor insan

Silik çizgi gebelik olabilir ama bir iki gün daha bekleyip başka test yapabilirsin🌸

Ben de yeni başladım .Bugün çift çizgi gördüm ovulasyon testinde dün değerlendirdik bu akşam da değerlendircez. İki ay önce kimyasal geçirdim. Adetim bittikten sonra yakı taktım ,hala belimde. Bat 28. Hayırlı sonucu bekliyorum
Gebe misin canim test yaptın mı tutar inşallah bu ay sağlıklı olur yakı da takmissin ne yakıyor o da ben de yapmıştım onu 🙂

Ya kızlar döngümün 30. Günündeyim. Kasık ağrım göğüs ağrım hepsi var. Regl olucam sanıyorum lavaboya gidiyorum yok. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama döngülerim genelde uzun ve düzensiz. Yumurtlama takibi de yapmadım. Ne zaman kan vermeliyim kesin olarak. Şaştım kaldım

Tahminimce 20 sinde yumurtlamış olabilirim. Ama daha geç de olabilir emin değilim napıcam bilmiyorum. Negatif görmekten de korkuyorum

Ya kızlar döngümün 30. Günündeyim. Kasık ağrım göğüs ağrım hepsi var. Regl olucam sanıyorum lavaboya gidiyorum yok. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama döngülerim genelde uzun ve düzensiz. Yumurtlama takibi de yapmadım. Ne zaman kan vermeliyim kesin olarak. Şaştım kaldım
Biraz daha bekle canım 1 hafta kadar olmazsan evde test sonra kan tahlil

Back
X