• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Bat bugün benim yazmıştım buraya 3 gün önce 3 çıktı değerim bu test prodoctor o yüzden güveniyorum normalde yumurtlamadan sonra 14. Gün direkt regl olurdum bu sefer olmadım daha bakalım kimyasal var sanırım
Merhaba Ama sizin 3 gun once 3 degerde cikmis ve ara bir deger yukselme ihtimali de yuksek o yizden suan kan testi yaptirmaniz daha dogru herkesin vucudu farkli herkesin dollenme sureci farkli insaAllah hamilesinizdir 🥰

Bat bugün benim yazmıştım buraya 3 gün önce 3 çıktı değerim bu test prodoctor o yüzden güveniyorum normalde yumurtlamadan sonra 14. Gün direkt regl olurdum bu sefer olmadım daha bakalım kimyasal var sanırım
Aynı testle bende yaptım canım hep negatif çıkardı ilk defa pozitif çıktı ama kanda yok tabiki bide benim 9 gün oldu gecikme olsaydı illa çıkardı sanırım kanda

Kızlar ovulasyon günü yada günlerinde çok agrınız oldu mu benim kasıklar çok agrıyor ilk defa bu durumu yaşıyorum 😔

Sbah yaptgım pikti en sondaki akşam 8.5 ta yaptgımda hala pik böyle gün boyu sürüyor mu yani bugün yumurtlama mı oluyor Lavantaakokusu Lavantaakokusu

Eklentiler

• IMG_20250324_204540.webp
    IMG_20250324_204540.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Belki beta yükselmiştir canım yarın tekrar baktirsan mı ne dersin

Sbah yaptgım pikti en sondaki akşam 8.5 ta yaptgımda hala pik böyle gün boyu sürüyor mu yani bugün yumurtlama mı oluyor Lavantaakokusu Lavantaakokusu
Evet canım sürebilir hatta yarın bile pik görebilirsin belli olmaz sen kesin bugünü değerlendir yarını da değerlendir hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah güzel sonuçlar alırsın 🥰

Back
X