- 5 Haziran 2021
- 4.868
- 20.826
- 258
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Kaç Gündür gecikti canım hadi inşallahAyy inşallah ya inşallah bugün akşama doğru yapabilirim test
Çok değil canım bugün 2. Gündü oldum reglKaç. Gündür gecikti canım
Silik mi çıktıBende bir ovulasyon testi daa yaptım bekli yorum
Böyle çıktı dün ki ultra piktiSilik mi çıktı
Hayırlı olsun canım değerim düşük değil ben 24 ile öğrenmiştim önemli olan iki günde bir artmasEvet gittim sonucum 38.20 çıkmış düşük olduğu için sevinemiyorum adet olcak gibi ağrım da var iki gün sonra tekrar kan vereceğim adet olmazsam
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım değerim düşük değil ben 24 ile öğrenmiştim önemli olan iki günde bir artmas
Çok teşekkür ederimAşırı ağrı sızı da olmayabilir bak hiç belirti olmadan hamile kalanlar varmış hem silik çıktı diyorsun 2 gün bekle regl olmazsan kan verirsin. Herşey gönlünce olur inşallahallah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Yumurta çatlamış demek ki canım değerlendir senBöyle çıktı dün ki ultra pikti
gece degerlendirdim saat 2 3 gibi bugün sayılır mıYumurta çatlamış demek ki canım değerlendir sen
Aslında sayılır sperm 3 gün canlı kaldığı içingece degerlendirdim saat 2 3 gibi bugün sayılır mı
Bu sabah yaptım bişey çıkmadı ama adet olcakmısım gıbınkarnım agrıyo kalçama belime ve bacıgama vuruyor yarın adetım gelmezse kan vermeye gıdıcem bu testlerde bışey cıkmayında ümidimde tükendi
Anladm hayırlısı öbür ay olur belki ben de ateş baya düştü bugun gün içinde kesin olurum agrımda cok var olsaydı çıkardı ama bence artık acele etme kan içinBu sabah yaptım bişey çıkmadı ama adet olcakmısım gıbınkarnım agrıyo kalçama belime ve bacıgama vuruyor yarın adetım gelmezse kan vermeye gıdıcem bu testlerde bışey cıkmayında ümidimde tükendi
Ovulasyon takipi yaptınız mı bu ayadet 5 martta bitti. Yumurtlama takibi yapmıyorum. Avox marka test yaptım. Koca bir negatifdeğişme ihtimali var mı acaba. Döngülerim düzensiz ve biraz uzun sürüyor
Hayır yapmadım. Ama sağ kadığımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Adetim düzensiz ama yaklaşık 7 gün var diye tahmin ediyorumOvulasyon takipi yaptınız mı bu ay
Yok zaten sabah adet oldumAnladm hayırlısı öbür ay olur belki ben de ateş baya düştü bugun gün içinde kesin olurum agrımda cok var olsaydı çıkardı ama bence artık acele etme kan için
Hayırlısı olsun bende hala olmadım bugun kesin olurum dedim sabaha olurum büyük ihtimalleYok zaten sabah adet oldum
Üzüldüm aslında ama hayatımda ilk defa gunu gunune adet oldum bı yandan bunada sevındım karısık duygular içerisindeyımHayırlısı olsun bende hala olmadım bugun kesin olurum dedim sabaha olurum büyük ihtimalle
1 gün bile çok farkedıo. Ben 5 gün kala yaptım negatifti. 2 gün kala yaptım çok silik çizgi belirdi. Bu sabah ise çizgi iyice belirmeye başladı.regl günüm bugün. Göğüslerim şiş ama ağrı sızı yok, mide bulantım var. (Oruçlu olduğum için de olabilir.) Rabbim en doğrusunu bilir , hepimize hayırlısı neyse onu versinHayır yapmadım. Ama sağ kadığımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Adetim düzensiz ama yaklaşık 7 gün var diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?