- Konu Sahibi Sibella2710
Evet canımm senin ne kadar kaldı ne hissediyorsunAyy herkesin en heyecanlı zamanlarııııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımm senin ne kadar kaldı ne hissediyorsunAyy herkesin en heyecanlı zamanlarııııı![]()
Sizin en son adet olduğunuz tarih hangisi ve ovülasyonda çift çizgi gördüğünüz ?6 gün var benim de![]()
8 Mart sat 21 Mart çatlama benim 4 ya da 5 Nisan gelecek emin değilimSizin en son adet olduğunuz tarih hangisi ve ovülasyonda çift çizgi gördüğünüz ?
Benim 9 mart ilk olduğum adet tarihi
Yumurtlama 20 mart
6 gün var hiç belirtim yok ama heyecan var birazzEvet canımm senin ne kadar kaldı ne hissediyorsun![]()
Ayy cok heyecanlıı benimde belirtilerim ara ara oluyor ama kendimi dinlememeye çalışıyorum sonradan üzülmemek için6 gün var hiç belirtim yok ama heyecan var birazz
Benimde 21 martta çatladı. 20 de çift çıktı 21 de silik. Aynıyız bakalım hayırlısı. Bir şeyşer hissediyor musunuz?8 Mart sat 21 Mart çatlama benim 4 ya da 5 Nisan gelecek emin değilim
Hafif kasık ağrısı dışında bir şey yok sizin?Benimde 21 martta çatladı. 20 de çift çıktı 21 de silik. Aynıyız bakalım hayırlısı. Bir şeyşer hissediyor musunuz?
Benimde sadece kasık ağrısı. Göğüste yok hiçbir şey başka bir şeyde yok :)Hafif kasık ağrısı dışında bir şey yok sizin?
Çatlamanın 10. Günü yanı dün kan verdim beta 2 çıktı adetime 5 gün vardı bakalım nasip kızlarBende beklemedeyim adetime 6 gün kaldı. Kasık ağrım oluyor. Dayanamayıp 8 gün kala test yaptım ama hiçbir şey çıkmamıştı iftardan sonra yiyip içip yapmıştım ama :) daha da yapmadım. Bekliyorum sen nasılsın ? Ne kadar kaldı senin ?
Aaa süper hamilesiniz yaniiiÇatlamanın 10. Günü yanı dün kan verdim beta 2 çıktı adetime 5 gün vardı bakalım nasip kızlar
Belli değil ki kuzum yükselirse ki inşallah yükselir o zaman sevincem ama yükselmezse bilemiyorumAaa süper hamilesiniz yaniii![]()
Neden yükselmesin bence yükselir süperr tebrik ederim şimdideeenBelli değil ki kuzum yükselirse ki inşallah yükselir o zaman sevincem ama yükselmezse bilemiyorum![]()
Ayyyyy ben hala sevinemiyorum kiiiiNeden yükselmesin bence yükselir süperr tebrik ederim şimdideeen![]()
Benim test için çok erken. Çatlamadan sorna 7.günümdeyim ama dün gece sol kasığım oyuldu sanki kıvdandırdı ya bir dk sonra geçti.@Mltmblog @daisy rain @papatya5571Queengibiqueen @Lavinia_98
banaderlerelif M mls229 @Zeyzeyyyy30300 @espressoc
gy16
Kızlar sizde durumlar nasılll![]()
Nasıl belirtilerrrAyy cok heyecanlıı benimde belirtilerim ara ara oluyor ama kendimi dinlememeye çalışıyorum sonradan üzülmemek için![]()
Sağ kasık batması, ara ara sırt ağrısı bel ağrısı oluyor. Ama bunlar regl öncesi de olur ayırt etmek çok zorNasıl belirtilerrr![]()
Seninle bat aynıydı sanırım yada çatlamaSağ kasık batması, ara ara sırt ağrısı bel ağrısı oluyor. Ama bunlar regl öncesi de olur ayırt etmek çok zor![]()
İnşallah yaaaSeninle bat aynıydı sanırım yada çatlama
Ymtlamadan sonra 7.günüm benim de. Kasık batması sanki oyulur gibi oldu dün gece gaz sancısı da olabilir diyorum ama kıvrandırdı baya. Onun haricinde bende de hafif hafif var. İnşallah tutunuyordur bebişlerimiz![]()
Dün kan verirken mi 10. Gündü acabaÇatlamanın 10. Günü yanı dün kan verdim beta 2 çıktı adetime 5 gün vardı bakalım nasip kızlar