• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Merhaba canım catlamadan berı kasık agrım ve gogus ucu acısı vardı gogus acu hala acıyo kasık agrısı daha cok adet agrısı gıbı olmaya başladı ben 8 gun varken yaptım ıkısınıde sılık gordum bu sabah awokla yaptım cok sılık bı golge gordum ama bılemıyorum
Awoks iyi bir test gözle görülür bir cizgiyse pozitiftir benimde adet agrısı gibi ağrım basladı sabah kaset test yapacağım varsada yoksada cıksr artık bence

Kızlar ya benim dünle bugün hiç bir belirtim yok pazartesi adet olacağım gün ama neden böyleyim ya 2 3 gün önce göğüste hassasiyet olurdu hep bu defa oda yok. Hiç belirti olmadan hamile olunabilir mi
Aynı bende de akşam karnım ağrır gibi oldu dedim Olcam galiba dedim yok bebek bugün gayet iyim hiç belirti yok yarın yaparım gibi test yada salı artık yeter

Kızlar ya benim dünle bugün hiç bir belirtim yok pazartesi adet olacağım gün ama neden böyleyim ya 2 3 gün önce göğüste hassasiyet olurdu hep bu defa oda yok. Hiç belirti olmadan hamile olunabilir mi
Aynı bende de akşam karnım ağrır gibi oldu dedim Olcam galiba dedim yok bebek bugün gayet iyim hiç belirti yok yarın yaparım gibi test yada salı artık yeter
Herkese gecikme olmuş ama kanlar negatif 🥹
MMevsimler gibi hormonlar değişti galiba bu ay 😅😅

Evet galiba öyle oldu bekliyorum pazartesiyi bende bakalım gelecekmi reglim

Herkese gecikme olmuş ama kanlar negatif 🥹
Evet galiba öyle oldu bekliyorum pazartesiyi bende bakalım gelecekmi reglim
İnşallah gelmez bebiş vardır Amin

Awoks iyi bir test gözle görülür bir cizgiyse pozitiftir benimde adet agrısı gibi ağrım basladı sabah kaset test yapacağım varsada yoksada cıksr artık bence
Çıkar inşallah ben suan sehır dısındayım yapamıyorum agrılarımada anlam veremıyorumm

Çıkar inşallah ben suan sehır dısındayım yapamıyorum agrılarımada anlam veremıyorumm
Hamileyken regl belirtileri aynı oluyor cnm ben oğlumda illk haftalarda adet agrısı yasadım resmen hiçbir farklı yok regl belirtilerinden benimde var regl ağrım suanda test yaptım ama negatif çatlamanin 10.günü oldugum yerden test alma imkanın yokmu

Lavantaakokusu Lavantaakokusu canım erken daha test için bekle morelin bozulmasın durduk yere eğer bu ay diğer aylardan farkli hissediyorsan vardır bişey ama bazen psikolojik te olabiliyor
Bende bugün ovulasyon 13.günündeyim bu sabah yine test yapcm umarım bende yakalarım ovulasyon

Hamileyken regl belirtileri aynı oluyor cnm ben oğlumda illk haftalarda adet agrısı yasadım resmen hiçbir farklı yok regl belirtilerinden benimde var regl ağrım suanda test yaptım ama negatif çatlamanin 10.günü oldugum yerden test alma imkanın yokmu
Yok ben boluda egıtımdeyım bu akşam donucem yarın sabah tekrarlarım bı olmadı bende adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ama konu su ben pkosum ve adetlıyken de agrım oldugumda hafıf oluyp sadece

Lavantaakokusu Lavantaakokusu canım erken daha test için bekle morelin bozulmasın durduk yere eğer bu ay diğer aylardan farkli hissediyorsan vardır bişey ama bazen psikolojik te olabiliyor
Bende bugün ovulasyon 13.günündeyim bu sabah yine test yapcm umarım bende yakalarım ovulasyon
Doğru diyorsun canım bugün adet ağrılarım başladı sabah hatta ıslaklık hissediyorum habire olmuş gibi zaten yarın bat bı bekliyim bakiyim yarın neler olacak hayırlısı olsun

Yok ben boluda egıtımdeyım bu akşam donucem yarın sabah tekrarlarım bı olmadı bende adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ama konu su ben pkosum ve adetlıyken de agrım oldugumda hafıf oluyp sadece
Anldım cnm inşallah sen pozitifsindir benim ateş düştü regl olcam 3 güne olurum hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Kızlar benim negatifti ya beta 3 çıkmış sanırım İnnovita test çok hassas onu algıladı yaparsanız haberiniz olsun

Ama hamilelik varsa ateşin düşmemesi gerekiyor işte yarında düşük çıkarsa tamamen buaydan ümidi kesiyorum
Valla ben çevremden bunu hiç duymadım yumurtlama zamanını boyle takıp edenler var ama bunda bılmıyodum ateş basmaları oldu bı kaç kere ozaman lar baktım 36 cıkıyodu hala oyle

Back
X