- 16 Nisan 2024
- 632
- 192
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
Evet dün kan verirken 10. Gündü adete 5 gün vardı bugün 4 gün var 11. GünDün kan verirken mi 10. Gündü acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dün kan verirken 10. Gündü adete 5 gün vardı bugün 4 gün var 11. GünDün kan verirken mi 10. Gündü acaba
Benim bugün çatlatma iğnesi olalı 11. günüm test yapmadım 15. gün yapacağım canım beklemekteyim ama ara ara karnım agriyo çok yoğun akıntım var hasta da olabilirimM Mltmblogdaisy rain P papatya5571
Queengibiqueen @Lavinia_98
banaderlerelif M mls229 Z Zeyzeyyyy30300 @espressoc @gy16
Kızlar sizde durumlar nasılll![]()
İyi bayramlar hepimiz için güzel haberler aldığımız biz bayram olsunM Mltmblogdaisy rain P papatya5571
Kaçıncı gününüz sizin çatlama olmadı mıİyi bayramlar hepimiz için güzel haberler aldığımız biz bayram olsunBen test yapmaya devam ediyorum hala pik veriyor bugün ki testimde bir marka biraz daha silikti diğeri netti hatta da bugünü en yüksek değer verdi. En geriden ben geliyorum
![]()
17-18 pik 19 çatlama canım bat 1-2 nisan gibiSeninle bat aynıydı sanırım yada çatlama
Ymtlamadan sonra 7.günüm benim de. Kasık batması sanki oyulur gibi oldu dün gece gaz sancısı da olabilir diyorum ama kıvrandırdı baya. Onun haricinde bende de hafif hafif var. İnşallah tutunuyordur bebişlerimiz![]()
Dünde silik çizgi çıktı adetime 12 gün var daha kuzum değerlendirdim şu 3 günü bugün de test yaptım oda silik çizgi çıktıM Mltmblogdaisy rain P papatya5571
Evet çatlamışDünde silik çizgi çıktı adetime 12 gün var daha kuzum değerlendirdim şu 3 günü bugün de test yaptım oda silik çizgi çıktı
Evet canım şimdi 2 günde bir olucak işteEvet çatlamış
Sizin baya var daha biz çoktan öğrenmiş oluruz o zamanaEvet canım şimdi 2 günde bir olucak işte![]()
Çatlamadan önce olması gerekiyorEvet canım şimdi 2 günde bir olucak işte![]()
Çatlama boyunca her gün olmuş benim anladığım kalan günler normal 2 güne 1 diyor galibaÇatlamadan önce olması gerekiyorcatladıktan sonraki bir gün de önemli. Geri kalan zamanda yumurta canlı kalmıyor diye biliyorum
Zaten çatlamadan önce yaptım canım 3 gün üst üste bugün de çatlama yani silik çizgiyi gördüğüm 4.gün yumurtlamadan sonraÇatlamadan önce olması gerekiyorcatladıktan sonraki bir gün de önemli. Geri kalan zamanda yumurta canlı kalmıyor diye biliyorum
Evet aynen öyle canım pik oldu ertesi gün çatlama pikle beraber 3 gün günaşırı olduÇatlama boyunca her gün olmuş benim anladığım kalan günler normal 2 güne 1 diyor galiba
17. Gün bugün. Vallahi biri silik biri çok netti t çizgisinin sanırım olmadı yapmaya devam edeceğimKaçıncı gününüz sizin çatlama olmadı mı
Beklemedeyim. İlk 3 4 gün belirti vardı ama simdi yok bugun rahim kisminda sancilar oluyor 7 gün daha bekleyeceğim test içinM Mltmblogdaisy rain P papatya5571
Epey olmuş kaçırmamışsınızdır inşallah17. Gün bugün. Vallahi biri silik biri çok netti t çizgisinin sanırım olmadı yapmaya devam edeceğim
Hanımlar öncelikle şimdiden iyi bayramlar.Umarım bu bayram bize çifte bayram olur.
Çoğumuz 1 haftayı geride bıraktık diye düşünüyorum.
Bat yaklaşanlar belirti yaşayan var mı ya da test yapanlar. Ben bugün çatlama gününü de sayarsam 9. günüm bat 4 nisan daha erken diye düşünüyorum. Kasıklarda belli belirsiz ağrı dışında bir belirtim yok maalesef. Sizde durumlar nasıllll
![]()
Ayy benim bat 2 nisan elimin doğum günü 7 nisan inşallah hayırlı haber alırımda ona doğum gününe süpriz yaparımHanımlar öncelikle şimdiden iyi bayramlar.Umarım bu bayram bize çifte bayram olur.
Çoğumuz 1 haftayı geride bıraktık diye düşünüyorum.
Bat yaklaşanlar belirti yaşayan var mı ya da test yapanlar. Ben bugün çatlama gününü de sayarsam 9. günüm bat 4 nisan daha erken diye düşünüyorum. Kasıklarda belli belirsiz ağrı dışında bir belirtim yok maalesef. Sizde durumlar nasıllll
![]()
İnşallah erken gebelik testi varsa belki çıkar sizinkiAyy benim bat 2 nisan elimin doğum günü 7 nisan inşallah hayırlı haber alırımda ona doğum gününe süpriz yaparımbende adet belirtileri var sadece geçen aylara göre ovülasyondan sonra başladı kasık ağrılarım buda belirti midir bilmiyorum
inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Hiç harcamayın testinizi en az 10-12 gün olmak zorunda moraliniz bozulmasın hiçBana test yapma perileri geldi kızlar yapsam mıçatlamadan sonra 7. Gündeyim. Beklemek çok zor
![]()