Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

İyi bayramlar hepimiz için güzel haberler aldığımız biz bayram olsun 🩷 Ben test yapmaya devam ediyorum hala pik veriyor bugün ki testimde bir marka biraz daha silikti diğeri netti hatta da bugünü en yüksek değer verdi. En geriden ben geliyorum 🤭
Kaçıncı gününüz sizin çatlama olmadı mı

Seninle bat aynıydı sanırım yada çatlama 😊
Ymtlamadan sonra 7.günüm benim de. Kasık batması sanki oyulur gibi oldu dün gece gaz sancısı da olabilir diyorum ama kıvrandırdı baya. Onun haricinde bende de hafif hafif var. İnşallah tutunuyordur bebişlerimiz🌸
17-18 pik 19 çatlama canım bat 1-2 nisan gibi 🫣 inşallah dediğin gibidir Allahım nasip etsin isteyen herkese ♥️

Eklentiler

• IMG_4116.webp
    IMG_4116.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 19
Hanımlar öncelikle şimdiden iyi bayramlar.🌼 Umarım bu bayram bize çifte bayram olur. 🤰Çoğumuz 1 haftayı geride bıraktık diye düşünüyorum. 🥰 Bat yaklaşanlar belirti yaşayan var mı ya da test yapanlar. Ben bugün çatlama gününü de sayarsam 9. günüm bat 4 nisan daha erken diye düşünüyorum. Kasıklarda belli belirsiz ağrı dışında bir belirtim yok maalesef. Sizde durumlar nasıllll🌸🩷
Hanımlar öncelikle şimdiden iyi bayramlar.🌼 Umarım bu bayram bize çifte bayram olur. 🤰Çoğumuz 1 haftayı geride bıraktık diye düşünüyorum. 🥰 Bat yaklaşanlar belirti yaşayan var mı ya da test yapanlar. Ben bugün çatlama gününü de sayarsam 9. günüm bat 4 nisan daha erken diye düşünüyorum. Kasıklarda belli belirsiz ağrı dışında bir belirtim yok maalesef. Sizde durumlar nasıllll🌸🩷
Ayy benim bat 2 nisan elimin doğum günü 7 nisan inşallah hayırlı haber alırımda ona doğum gününe süpriz yaparım 🌺 bende adet belirtileri var sadece geçen aylara göre ovülasyondan sonra başladı kasık ağrılarım buda belirti midir bilmiyorum 🤷‍♀️ inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Ayy benim bat 2 nisan elimin doğum günü 7 nisan inşallah hayırlı haber alırımda ona doğum gününe süpriz yaparım 🌺 bende adet belirtileri var sadece geçen aylara göre ovülasyondan sonra başladı kasık ağrılarım buda belirti midir bilmiyorum 🤷‍♀️ inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
İnşallah erken gebelik testi varsa belki çıkar sizinki

Back
X