- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
-
- Konu Sahibi Pain Killer
Ayy canim benim sabah sabah ne güldüm bunaNamaria bu nedir canim? Gece gece noluyor dedim nasil bir nokta atisidir bu. Yarismanin asil kazanani sensin canim. Tek hedefi tutturan sen olmusun. Ama kusuratli bir hedefi tami tamina tutturmak 41. kez
Cok basarili oldu kizlar bende haftaya takima geri donucem yogunlugum hala gecmedi ama yaparsaniz banada haber verin
Toparlanmak icin guzel olur
Merhabalar tebrikler hepinize tekrar başlarsanız bende katılmak isterim
Ben katılırım canım.Isteyenler yazsin ona gore yapalim
Bende katılırımIsteyenler yazsin ona gore yapalim
Ben katılırım canım.
Yarin pil alacagimBende katılırım
Canım ilk sayfadaki yarışma formatını değiştirmek isterseniz siz buraya yorum olarak yazın isterseniz listedir, kurallardır başlama tarihi filan... ben o mesajı kopyalayıp ilk mesaja yazarım, böylece yeni arkadaşlar gelirse herşey daha anlaşılır olur onlara da.Yarin pil alacagim
Hangi gun ilk tartilmayi yapalim illa cuma olacak diye birsey yok sonucta
Tesekkurler canimCanım ilk sayfadaki yarışma formatını değiştirmek isterseniz siz buraya yorum olarak yazın isterseniz listedir, kurallardır başlama tarihi filan... ben o mesajı kopyalayıp ilk mesaja yazarım, böylece yeni arkadaşlar gelirse herşey daha anlaşılır olur onlara da.
Yarin pil alacagim
Farketmez benim için de.Yarin pil alacagim
Bence yeni bir sayfa açalım. Ben tablo işlerinden pek anlamıyorum. Bilen bir arkadaş açarsa iyi olur. Bu sabah ben tartılmadım. Bugün sayfayı açıp yarın sabah da tartılıp kilo bildirimi yaparsak daha iyi olur bence. Siz ne düşünüyorsunuz?Bu günden başlıyoruz o zaman
Bence yeni bir sayfa açalım. Ben tablo işlerinden pek anlamıyorum. Bilen bir arkadaş açarsa iyi olur. Bu sabah ben tartılmadım. Bugün sayfayı açıp yarın sabah da tartılıp kilo bildirimi yaparsak daha iyi olur bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Beni de etiketleyin amaEvet bende onu düşündüm. Yeni konuda devam edelim. Tablodan bende anlamıyorum ama ilk mesaj dan güncelleriz konuyu açayım nasıl yaparız bakalım
Ekledim senide canımBeni de etiketleyin ama